Aktuálně: 2 748 inzerátů262 224 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 15.07.2024, 13:39:52 xxx.xxx.64.54

Tři psi jsou špatně ( to je jako 3 děti, dva se dají dohromady a třetí…….) Chce to čtvrtého.

orionka-2
orionka-2 15.07.2024, 13:37:18 xxx.xxx.64.54
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.07.2024, 07:43:22

I podle té fotky vypadá na zakomplexovaného zgerbíka, ach jo.

Na té fotce je 14 letý kluk. A vypadá úplně normálně, jako vypadají podobně stovky 14.letých kluků. Vy byste poznal zakomplexovaného zgerbíka i podle fotky z MŠ. (Jestli jste tedy neviděl jinou).

orionka-2
orionka-2 14.07.2024, 20:45:37 xxx.xxx.64.54
impact:

Protože Kevin je lovec jako prase. 😉

Začala jsem ho pouštět až předminulou procházku. A to ještě jen tak v poslední pětině cesty, kdy už se blížíme k civilizaci a nevystavuje všechnu zvěř, co je okolo nás v lese. 😂

Jako mohla bych ho naučit na elektriku, ale zatím pořád vidím to, jak by tahal všechny psy vybíhat do lesa po stopě. A to je to poslední, co bych chtěla, aby ostatní psy (zejména Merry a Chucky) naučil. 😏 A trávit procházku tím, že budu pořád všechny buzerovat, aby zůstali na cestě, to taky nechci. 

Já to chápu, při velké smečce se to nedá. Chodila jsem maximálně se třemi a na střídačku býval aspoň jeden na vodítku, když jsem šla sama.

orionka-2
orionka-2 14.07.2024, 14:37:00 xxx.xxx.64.54
N:

Opět Orionko přemýšlíte správným směrem.🙂 Náboj .223 remington má úsťovou rychlost asi 1000 m/s. Za ní se táhne “podtlakový pytel” a ten vytvoří charakteristická poranění neboli trhá tkáň na kusy. Známá  to vlastnost této ráže už od Vietnamské války.😐 Pochopitelně ani uhnout se kulce co letí skoro třikrát rychleji než zvuk nelze. Beru to jen z technického hlediska a to že střelec byl mimořádně špatný je věc druhá. 

Myslíte to tak, že ho nezranila, neškrtla o ucho střela, ale zranil ho ten podtlak. No to štěstí, že mu neutrhnul hlavu…….Ať je to jak chce, měl opravdu hodně štěstí a USA neskutečnou ostudu. 

Edit: 

https://www.youtube.com/watch?v=HoMc8fOvx-4

Tak prý kulka. Divné, že je možné, aby mu jen škrtla o ucho, kam letěla dál ? Ještě divnější je, že tam útočník mohl být.

(Jo, Butlerova farma - tam se odjakživa děly věci !  : https://www.youtube.com/watch?v=bd7GoyOaIyA

Země neskutečných možností !!! A těch koní !!

orionka-2
orionka-2 14.07.2024, 11:53:12 xxx.xxx.64.54
Doron:

A to prý je nějaký člověk dvě minuty před tím varoval, viděl toho mládenečka na střeše. 

Když Trumpa strhli pod ten pultík,byl slyšet ještě jeden výstřel, mám pocit.

Mně přišlo, že Trump šel do kolen duchapřítomně sám. Ale je možné, že ho někdo přistrčil. Ano, střílelo se ještě i potom.

orionka-2
orionka-2 14.07.2024, 10:47:48 xxx.xxx.64.54

Hele, trefit ucho a nezranit - nezabít, to je taková náhoda, že to snad ani není možné. Všechno je to inscenace. Někdo střílí, střelba….a někdo fikne Trumpa do ucha perořízkem, třeba. A obětí je střelec a “divák”.  Trump měl opravdu velké štěstí. Jen nevím jestli fouknul anděl strážný, nebo měl z pekla štěstí.

orionka-2
orionka-2 13.07.2024, 20:44:38 xxx.xxx.64.54
Xerxova:

a teď pár psích - je vidět, že ať je vedro nebo mokro - umí se rozblbnout vždycky

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Yoda je živel !

orionka-2
orionka-2 13.07.2024, 09:04:02 xxx.xxx.64.54

Doufám, že se toho “poradění” nedožiju. Hajzlové jsme, půl života jsme si za k. žili jako v bavlnce, nic jsme nedělali, to co tu je, vystavěli permoníci…..a ještě chceme…..

orionka-2
orionka-2 13.07.2024, 00:12:35 xxx.xxx.64.54

Že nám nevalorizují, by mi nevadilo tolik, jako to, jak každý den titulky na Googlu, Seznamu, Novinkách …uvádějí, jak moc důchodci dostanou přidáno a přečíst si diskuzi pod tím článkem je k zblití ( ráda bych uvedla to slovo fíkovnice začínající na n a mající celkem stejný význam ). Ta další generace nevidí pod pojmem “důchodce” vlastní rodiče, prarodiče, ale nějakou divnou masu lidí, která je okrádá o finance i životní prostor. A je to cílené.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 23:27:40 xxx.xxx.64.54

Ona vůbec ta generace, dnes kolem 16. let. Nevím, jak budou životaschopni po ….dejme tomu 40. Když si představím nás v 15., taška do kouta a do tmy jsme se nazastavili. Oni mnozí už v těch 15.,16. sotva chodí. Obezita ve velkém procentu. Mnohdy, když jde matka s dcerou, tak dcera horší postavu než matka. Pomalu se nepozná, která je ta “stará”. Nejde o estetiku, ale o zdraví. Páteře, klouby….nohy je ve 40. neunesou. Podle mě procento invalidity prudce stoupne.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 20:28:30 xxx.xxx.64.54
Bodlinka:

Nevyhynuly !

Obrázek Obrázek

Jestli ono to nebude tím, že fíkovnice nemá….je to Komule ?

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 20:25:26 xxx.xxx.64.54
Fikovnice:

Sousedka z nich má šílenou fobii, vždy jsem je k ní chodila odchytávat… Už nejméně dva roky u nás prostě není hmyz!!! Hlavně můra fakt ani jedna jediná!!!

Nechcete asi tisíc pavouků ? U mě se každá návštěva zbaví arachnofobie. Dám je zadarmo.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 20:13:16 xxx.xxx.64.54

Ale ono to musí zajímat vládu, žádnou to nezajímá, už to je kolik desetiletí, ne.

V podstatě desetiletí 3. Neadoruji minulý režim. Hodně toho bylo špatně. Ale otázku kikánů měli zmáknutou. Dělali, děti chodili do školy, relativně čisté a ještě je otravovala sociálka, jestli mají srovnané šuplíky. Nerozumím tomu, proč to tenkrát šlo a teď to nejde !

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 19:43:17 xxx.xxx.64.54
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 12.07.2024, 11:36:56

Tak to jsou o pejskovi krásné zprávy.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 11:22:55 xxx.xxx.64.54

Taky jsme měli první fenu střeďáka, pepřáka. 1988. Na svazarmovském cvičišti to s ní byla trochu legrace. Nejdřív byl požadavek na řetízkový stahovák…"ona ho nemá ráda, tahá ji za chlupy". Když synovi začátečníkovi vzala výcvikářka trochu drsně vodítko z ruky “ dej to sem, předvedu ti, jak se vodí pes” - měla ji na nohavici. Pak se vyznamenala na kruhovce, když vypuštěna, místo na rukáv šla na figuranta vedle a snažila se, kousnout ho do zádele. Nikdy neměla pořádný zákus a nechtěla držet. Byla hodně šikovná. Kladina, kláda 2 m nad cestou, skála, lávky….pohybovala se úplně přirozeně, záchranařina - v Liberci tenkrát v plenkách - ji bavila hodně.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 11:09:14 xxx.xxx.64.54

Vy do toho vždycky s tou vědou. Suicidium….Magor nezodpovědný byla, ne Kleopatra.

orionka-2
orionka-2 12.07.2024, 11:01:12 xxx.xxx.64.54
Fikovnice:

Jani, u nás v paneláku…ale uznávám, že před mnoha desetiletími…hadařovi zdrhl had (myslím, že to byl škrtič) a kolem trubek u WC (máme tam takovou jako díru ke společné šachtě či co to je (??)) se proplazil nejen do jiného bytu, ale i o hodně pater jinam. Jinak já vím, že chov jedáků musí být sakra zabezpečen. A případ s mambou si také pamatuji docela dobře… Jinak ta paní ale tehdy umřela.

Měla co chtěla. Ale to, že ohrozila x jiných lidí. ….No mrtvou nezavřou a trestné činy se nedědí.

Mám známou, která pracovala na ARU. Dávali tam dohromady sebevrahy, lépe řečeno sebevražedkyně. Byla toho názoru - nezachraňovat. Dost jsem se s ní o tom hádala ( bývá podobně kategorická i v jiném ), tvrdila, že opuštěnou ženskou, která nechce být na světě, mají nechat umřít, protože ji dostanou z nejhoršího a vykopnou do nehostinného světa, navíc s poškozenými játry, případně ledvinami, prostě ještě fyzicky nemocnou…..