a ještě
a ještě
a pro Dáju, vyštrachala jsem u kluka fotky z Mexika před dvouma rokama
A pár hnědých méďů z loňska
Sardullah:No tak to zejtra rovnou zakápnu psy… to je fakt děs, ty klíšťata jsou aktivní už pomalu 9 měsíců v roce😴
No to jsou, kolikrát jsem tahala klíště ze psa v prosinci 🙄
Teď jsem Mirďovi vytáhla nacucaný klíště
Taky už dám pipetu, má bejt teplo tak ty mrchy vylezou. Vloni měl někdo z nich klíště už 1. února.
lupus4:že mu není hanba 😄, když dneska začíná “naostro” Iditarod…
Holka má prej prázdniny ve škole, tak se letěli spálit na sluníčko
Naštěstí má a už se válí v Mexiku 😀 😀
Taky jsem měla kočku a na ní slabou alergii. Prášky jsem žádný nejedla, kočka mi spala každou noc hned vedle hlavy. Měla jsem ucpanej nos a musela jsem dávat pozor, abych si nesáhla rukou co jsem jí hladila do oka. Jednou jsem si musela vzít Zyrtec a to když jsem byla u mladejch v garsonce s jejich 2ma kočkama. Naše kočka s mou alergií žila krásných 22 let 😀
Daja:Nádhera VAU👍.
Sarah je to asi teleobjektivem, určitě by se nepřiblížil na krátkou vzdálenost, podle mě.
Určitě, objektivů má mraky. Teď jsou na 3 týdny v Mexiku, tak až pošle nějaký fotky, tak je sem dám 🙂
Sarah01:Jo, to určitě, ale prý umí docela rychle běhat. 😄 Jasně, já chápu, že to mají už vymakaný, co si můžou dovolit a co už ne.
Běhat umí rychle, to jo a před jedním prchali do aut. Chtěl se podívat zblízka. Měli sebou nějakýho odborníka a ten když začal řvát tak mazali do aut kamera nekamera 😀
Pár kanadských méďů 😀
Jím každý ráno. Večer namočím do vody, ráno dám mlíko, ohřeju. Přidám rozinky, ořechy, kokos med a neochucený kornflejky. Mňam.
Zrzavci:Lupus…. strašný, nevim, ešivá je lepčí bencýn, nebo Roman 😀
za mě vede bencín 😀 😀
Verun:OT
Tento postup by se mi nelíbil, nejdříve bych nechala “uspat” (do svalu) a pak aplikovala smrtící látku(do srdce). …i u mého velkého psa měl vet docela problém najít srdce na první dobrou…ale nebožka spala a nic necítila… Na druhou stranu, nebyla jsem tam, nevím proč se tak doktorka rozhodl…
Ona mi to říkala, ale že kočička už jenom leží, tak že nebude problém , trefila srdíčko hned.
Daja:Tohle mám vypozorované u Maška, taky jsem za ním přišla pro radu co s Batulkem a když mě vyposlechl co a jak se děje u jeho těžké demence v 11letech , sám navrhl uspáni. Taky mohl cpát nesmyslně léky a já jen platit.
Moje vetka to samý, když jsem tam přinesla 22letou kočičku se selháváním ledvin, tak mi řekla, že nerada léčí za každou cenu. Já jsem jí řekla, že v tom jsme za jedno, že Máce je 22 let a 3 měsíce a myslím si, že už se loučí. Rovnou jí píchla do srdíčka a Mácinka usnula.
kometa:Obyč veterinářem myslím takového, který nemá CT ani MR , možná ani RTG a nedělá třeba osteosyntézy nebo operace páteře. Není v tom nic hanlivého. Já k takovému (přesněji řečeno takové) chodím a vím, že kdyby bylo něco nad její síly, tak to na rovinu řekne a pošle mě tam, kde jsou na to lépe vybavení.
Viz Sarah01 nebo bambule.
To samý ta moje, sice má rtg a sono, ale přesně nedělá páteře atd a pošle za odborníkem, popř. pokud nějakýho zná i mu zavolá že tam posílá pacoše.
Arosek:Jeste mi tam asi chybi Zylexis, jinak naprosty souhlas
A Ovosan ?
Ta moje taky léky a vitamíny a odčervení atd prodává pomalu za nákupní ceny, rtg a sono má, dělá kastrace, kýly, šití různých ran, třeba ty samotný záda Idorkovi by udělala taky, říkala že by doprostřed dala štěp a že by se to taky pěkně stáhlo. Ale nešroubuje nohy atd.
Taky mám vetku, co dopo dělá hospodářská zvířata a odpo 3 hodiny ordinace pro malá zvířata. Očkování je jen cena vakcíny, drápky a anální žlázky nic, čištění zubů v narkoze s vytržením jednoho 900,- cca před rokem atd. Ale zase je tam sama a neoperuje zlomeniny a tak. Takže třeba vloni Idorek by mě u ní stál půlku toho co v Třeboni, ale na takhle složitý zákroky není zařízená.