Dobrý den pejskaři. Měl bych na Vás všechny velkou prosbu. Až zase budete na procházce se svým miláčkem který nemá ideální odvolání od čehokoliv, uvědomte si PROSÍM, že můžete kdykoliv potkat člověka, který má panickou hrůzu ze psů, ať už z jakéhokoliv důvodu, a volání “ on vám nic neudělá, on je hodný” mu fakt na klidu nepřidá. Děkuji za zamyšlení.
nemuzu omezovat prava s nakladaním psa v budoucnosti. Jinak receno -nemuzu diktovat, co kdo muze delat se svym psem. V tom neni ta opora v zakoně.
Ano, to si myslím že tak je
Ale muzu dat ruzne sankce. Napr. predkupni pravo - pokud mi novy majitel za presne vyspecifikovanych podmínek nenabídnul psa - muzu po nem vymahat sankci
Mám pocit, že tu kdysi někdo psal, nebo někdo někde, že to co nemá oporu v zákoně, není vymahatelné. A zákon na zákaz krytí neuchovněnými jedinci určitě není….
Stejnej problém je sehnat něco pro jezevčíky. Konečně už ale pár firem začalo šít pro dlouhý psy, nebo ušít na míru. Já teda ještě neoblíkám, uvidím jestli vyměknu až budou hodně staří. Kecám teda, když je pod -10, tak nejstarší lidožravka dostane svetr, ale to je pár dnů za celou zimu.
Kostarika😍 Florida mě nijak neláká, ale Kostarika je v pořadníku hned někde na předních místech, plánovali jsme ji ještě v dobách, kdy byli psi. No neodjeli, to už se ví🙄 A s našima kočkama mám obavy, že my pojedem tak akorát do pr…👎 Tak se alespoň pokochám fotkama😀👍
On si letěl na Floridu pro nějakou věc ke kameře. Kdyby mu to posílali z obchodu, poštovný by stálo 1500 dolarů, když tam letěl on tak letenka tam a zpátky na Yukon stála 400 dolarů.