Za mě Home Free tahle směska. Já mám ráda takovy ty písničky, kdy se člověk může trochu “vyřvat” 🤭
https://m.youtube.com/watch?v=lLGLUSzzuWU&pp=ygUUc2VhIGNoYW50eSBob21lIGZyZWU%3D
Za mě Home Free tahle směska. Já mám ráda takovy ty písničky, kdy se člověk může trochu “vyřvat” 🤭
https://m.youtube.com/watch?v=lLGLUSzzuWU&pp=ygUUc2VhIGNoYW50eSBob21lIGZyZWU%3D
Já si přála 15ti hlavé stádo koní, a mam jich jen 11, poníky a oslíky nepočitám 🤭… tak jaký bacha 🫣 Jako… že když si budu přát topit se v penězích, tak se utopim jo 😂
Pro efektivitu zrakového vjemu přece cokoliv 😁
Já si nestěžuju 🙂 mě se sny plní, a děkuju příroda za to.
Šimek Grossman? Není to Werich Horníček. “Já jsem byla mouch…”
Bobčo přesně to byl můj “koňský sen” 🙂 ale realita je přesně opačná 🤷
No Niki, já si nejsem úplně jistá, jestli bychom si rozuměly 😂 ty chceš jaro, já ještě větší zimu… tak těch -10, půl metru sněhu ❄️🥶… jo je to náročnější, ale medvědi v zimě spí 😁 Jo, chápu, m to všechno úplnak jinak, nikaam nemusím, do práce nechod, na své “koníčky” mám čas. Sice fyzických sil každý rok ubývá, a čím jsem starší, tím je to prudší, ale práce mě baví, i když jsem už líná a stojí to hodně přemlouvání. 🤭 Nebo jestli když mozek ví, jak náročné to házení lopatou je, tak tělo šetří… Ale jinak myslím ze kávovat a grilovat by nám šlo, ne? 😁
Nedokážu napsat proč, ale tohle mě prostě dostavá…
https://m.youtube.com/watch?v=lpZiPZwwXhM&pp=ygUWYmFncGlwZXMgYW1hemluZyBncmFjZQ%3D%3D
megi-the-pes:Nerozčilujte se, on pan anonym dostane možnost maximálně hub s octem,
když je tu jako anonymní neregistrovaný anonym. 😀 😀 😀
Já se nerozčiluju 😁
Mari:“Proč hned blokace” No to je snad moje věc kterého jedince nebo téma chci nebo nechci vidět. Do toho Vám pane nic není. A byl bych rád za tu možnost.
Když už tak paní (v medailonku jméno mám, na rozdíl od některých) a ano, je to naprosto Vaše věc, stejně tak jako na koho budu či nebudu na veřejném fóru reagovat a samozřejmě když se mi to nelíbí, nemusím tu být. Nemyslím si, ze bych někomu něco přikazovala či zakazovala, jen jsem vyjádřila názor. Hezký den.
Mě to zalehlý ucho od vánoc, kvůli rýmě, strašně štve. K tomu mi tam “zvoní”. Ale taky se mi nechce k doktorovi, snad to povolí. Kdyžtak to v létě vytáhne sluníčko 😁
Jasný, výhled nevýhled (není k čemu gratulovat, lepší by byl na Alpy…), mám myčku 🫣 . Jen to, co do ni nedám musim mýt pak v ruce. Tak aspoň trochu hezký kino.
S takovým výhledem se hned pracuje lépe 🤭 Ale jen při vaření a mytí nadobí, žejo 🤷
Bobca:jojo,to jsem hrávala taky..myslím Spirituál kvintet u nás.."dříve než se rozední…"(je to ono,nebo si už nepamatuju?) pak Růžička..atd..jsem ráda,že s někomu líbí,co mě….
Ano, Spirituál Kvintet, přesně tak.
Jeeee “Blekmoři”… to bych rekla, ze je spíše středověká hudba, než Irská. Nicméně stejně krásná! Nejradši mám jejich asi první album Shadow of the Moon, to i ráda hraju, a Play for me Minstrel, play, to je český Batalion
https://m.youtube.com/watch?v=hDt7YhCYMas&pp=ygUZcGxheSBmb3IgbWUgbWluc3RyZWwgcGxheQ%3D%3D
Bobca:Sarah-prosím,přišlo z toho aspoň něco? dík…
z emailu ne, to hlásí, že přístup zamítnut 🫣
Bobca:..Neřekla bych,že by vám nějak blbě zněla..třeba to chce nové struny..bronz(nebo chrome-bronz..zezačátku sice jakoby zvoní,ale ohrají se).Pokud máte dobře otlačené prsty-když hrajete často,jsou bezva “12”tky-ale jsou hodně tvrdé!.ty znějí úplně bombově..Já už si kupuju “11”,bo ,pokud hraju málo-jednou za čas,tak to zvládám,ale jinak to pěkně bolí..nevydržela bych hrát dýl…a to jsme hrávali i 7 hodin v kuse s malými přestávkami na zahrádce u hospody…a vpohodě-kdysi😊
anebo potřebujete pohnout(přitáhnout)krk..pokud drnčí..to bych nechala na odborníkovi🥰
Jo jo, drnčí mi “horní” éčko, ale jen když mám kytaru zavěšenou, když jí mám na klíně, tak je to dobrý. Díky za radu. Struny ani nepamatuju, kdy jsem měnila, ale asi to dělá od te doby, co jsem je vyměnila. Když to cvaknu na bednu, taky to není na mahrávce slyšet. No uvidí. Jinak struny mám radši měkčí, au au prstíčky 🙂
Přesně. Nádherný hlas. Já jsem teď zkoušela, jestli si aspon na kytaru jestě zahraju, od vánoc mám zalehlé levé ucho od rýmy a slyšela jsem na něj dost prapodivně. Ale i kdyz je stále zalehlejší, slyším to dobře. Zas my vyvstal problém s kytarou, asi budu muset navštívit opravnu hudebních nástrojů… ale třeba je to blbost.
lesnizinka:😀👍 tak to jste teda uhodila hřebíček na hlavičku….to je písnička od nás! Přímo z mojí vesnice😀 Pravda, malinko zkomolené slova, ale to už se postupně zkomolilo i tady v Čechách😏 Velický majír je panský mlýn se dvorem, ve kterém jsem strávila dětsví. Barák jsem si postavila pod náhonem, který mi teď teče nad barákem. To možná neví ani Bobča, viď že ne, Bobi? Já jsem z té vesnice, která žije folklorem. Jenže naše rodina vůbec. Dokonce ani prarodiče k tomu neměli vůbec žádný vztah, babča vždycky říkala, že oma v něm žila a žádná slast to nebyla(samá bída)nepotřebuje si na to hrát. Nikdy ani v kroji nechodila a trak se to předávalo dál. Rodina mého muže naopak. Nakonec do toho trochu nechtěně spadnul i on a teď už se to šíří, už to trochu nakazilo i mě😉 Zpívat sice neumím vůbec,, v kroji tajtrlíkovat nepůjdu, ale minimálně jsem pyšná na naše tradice a fandím lidem, co je drží naživu👍
Oooo, krásné. Jen podotknu, že klučík je Francouz 🙂
Buggyra:Ještě jednou nenápadně naznačuji, jak by bylo krásné moci si zablokovat viditelnost příspěvků od určitých uživatelů (určitých IP). Například pokud jsem já někomu trnem v oku, mohl by si moje příspěvky vyzmizíkovat a netrápily by ho. 🥰
Ono by stačilo, kdyby dospělý člověk dokázal reagovat na výzvu “nevšimej si mě” a tu dodržel (připouštím, že občas to nejde), nevím, proč je všude potřeba hned blokace, navíc když se použije citace, tak to stejně člověk vidí. Navíc ono nejde o viditelnost příspěvků, vidím přezdívku, nečtu, nereaguju. Omlouvám se za vstup, jen můj názor.
Dechovku asi jede málokdo, ale lidové písně jsou lidové písně. Teče voda teče je krásná písnička, tak třeba takhle ☺️
https://m.youtube.com/watch?v=3u9V_zmssh4&pp=ygUbbW91cmVuw61uIHpww612w6EgbW9yYXZza291
trojAAAcko:Já osobně na Irskou hudbu nejsem. Co se mi tak líbilo bylo “The O"Reillys and the Paddyhats”. Jednou jsem zavítal (více méně náhodou) na Irskou akci s Irskou hudbou. Super zážitek, ale asi bych tam nešel znova. 😀
Jasný, vyzkoušet je třeba všechno. Něco jen jednou 😁