Aktuálně: 2 424 inzerátů • 292 358 diskuzních příspěvků • 21 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

Karen Válková

⋮
Karen Válková
Karen Válková 21.06.2009, 17:28:34 xxx.xxx.31.1
Všichni mě straší, že mi to stejně pojde, tak hledám rádce,na kterého se mohu obrátit,až nastane problém.Zatím se mi zdá, že je to dobrý. Mám je v bedně v síni.Pod ně jsem dala ještě na dno bedny lepenku.Bedna je totiž na nožičkách.Pod lampou mají snad do40°C.ale bokem dál od lampy je 30 °C.Mám tam dvě kuřata araukán ,aby je učila zobat. Nevím jestli sama pijí, proto jsem jim 2x dala sama.Na krmení jsem nedostala u nás koupit spec. krmivo pro krůty,tak jím dávám K1 +strouhané vejce+nasekanou kopřivu a zatím jen na zem. Kuřata jsou starší mají dnes týden,ale mám jen ta dvě a tak bych je chtěla nechat dohromady trvale.Smím? Dělám jinak všechno dobře?
Budu moc ráda,když mě opravíte co dělám špatně.S pozdravem Karen
⋮
Karen Válková
Karen Válková 21.06.2009, 11:56:19 xxx.xxx.31.1
Včera se mi vylíhla 2 krutí kuřátka,dosud jsem odchovávala jen káčata a kuřata slípek. Je tu někdo ,kdo by se mnou rozdělil o svoje zkušenosti?
Obrázek
⋮
Karen Válková
Karen Válková 27.03.2009, 08:34:11 xxx.xxx.31.1
Hani, teď jsem si šla vypsat co na tvém Rajčeti vidím s obrázky.:Bohdanov,Unor 2009,Líheň,Sněhová nadílka,Arboretum Boskovice,Lysá nad Labem,Zima v zahradě,Zahrada,Azalky,CHryzantémy Naše zahrada..
Ostatní položky mám s prázdným okýnkem a i když otevřu celou položku,vidím jen prázdná okýnka s číslem fotky.Škoda. Ráda bych si to prohlédla.Ahoj Karen
⋮
Karen Válková
Karen Válková 27.03.2009, 08:26:22 xxx.xxx.31.1
Ahoj Hani, no já nevím proč to tak je,ale když kliknu na tvoje http, otevře se mi sice tvoje Rajče, i jednotlivá okýnka s číslem fotky ale všechna jsou prázdná.I když přejdu na celé tvoje stránky mám většinu položek prázdnou. Jsou tam jen některá.
Tak nevím čím to může být, že tobě to nedělá.
⋮
Karen Válková
Karen Válková 25.03.2009, 22:00:52 xxx.xxx.31.1
Celesta Žlutý kvítek, ale říkame jí Džesy.
http://karelex1.rajce.idnes.cz/
Obrázek
⋮
Karen Válková
Karen Válková 15.03.2009, 14:37:20 xxx.xxx.31.1
Chci se zeptat, jestli se někdo z vás setkal s tímto. U mladých kuřiček plemene Aroukana ,tedy u jedné z nich jsem zjistila při ohledávání ,že se jí vytvořila hned u vstupu do kloaky,směrem nahoru-k páteři boule. Dost rychle se zvětšuje a již téměř ucpala vývod z kloaky Slepička ještě nezačala nést,ale ostatní ze stejného hejna již nesou.Ona by stejně neměla šanci vejce snést. Jinak je klidná, nejeví žádné příznaky nemoci a žere.
⋮
Karen Válková
Karen Válková 15.03.2009, 14:13:37 xxx.xxx.31.1
U některých plemen, které nemají uzavřenou plem. knihu je možné po uchovnění dostat registr. Je to třeba u krysaříků.Podrobnosti nevím.Dají se zjistit na stránkách Klubo přátel pražských krysaříků.
⋮
Karen Válková
Karen Válková 15.03.2009, 14:01:50 xxx.xxx.31.1
Celesta - ale říkáme jí Džesi - při odběru . Stáří 2 měsíce.
Obrázek
⋮
Karen Válková
Karen Válková 15.03.2009, 13:59:26 xxx.xxx.31.1
Moje štěnátko při narození ještě s bráchou - PRAŽSKY KRYSAŘIK - Džesinka a Cezar
Obrázek