Aktuálně: 2 478 inzerátů • 293 254 diskuzních příspěvků • 21 495 uživatelů

Příspěvky uživatele

Rachel

⋮
Rachel
Rachel 20.01.2012, 21:26:29 xxx.xxx.51.147
Zdravím Markét. Váš senegálek je moc pěkný. Neřekla bych že je pozit. Záleží na tom, kdy s virem přišel do styku a kolik mu bylo. Nám paní doktorka řekla, že náš senegal má největší šanci na ubránění se viru. Byl z našich testovaných papoušků nejstarší. Je pouze pozit. jinak žádné příznaky nemá. Ještě k testům. Dávala jsem je dělat dvakrát a na víc už nemám odvahu. Tak zdravím.
⋮
Rachel
Rachel 19.01.2012, 13:45:01 xxx.xxx.51.147
Zdravím Markét. Můj senegálek má diagnostikováno PBFD již tři roky. Podávám mu léky na podporu imunity. Peří má pěkné, nepoškozené. Jestli že tvůj má již 9-10 let, mohl by být přenašečem. To by nasvědčovalo úhynu jeho spoluobyvatelek. V každém případě bych nechala udělat test, ať víš na čem seš. Na našich stránkách mám několik jeho fotek. Ostatní naši papoušci jsou též pozit. Markét, držím palce ať je líp.
⋮
Rachel
Rachel 07.01.2012, 19:05:45 xxx.xxx.51.147
Netrestala bych ho tím. že ho dám do jiné, malé klece. Chce to začít pomalu znova získat jeho důvěru. Kdybych to udělala s mojí žakuldou, těžce by to nesla. Jsou jí také tři roky a měla bych strach aby se nezačala škubat. Je to konzervička, která nemá rada ve svém okolí změnu. Vadil jí i vánoční stromeček. Nereagujete na jeho křik také hlasitě? Zkuste to pomalu znovu, ať si vyleze z klece sám a zpět domů pomocí klacíku,( pokud by chtěl klovnout). Nastoupit a do klece. Dejte mu čas a nepospíchejte na něho :) Držím palce.
⋮
Rachel
Rachel 04.01.2012, 21:09:22 xxx.xxx.51.147
Pane Jardo, budem se těšit, čím Čenda potěší příště. Videa jsou nádherná.Ještě ke krmení. Kdysi jsem si objednala knížku " Žako papoušek šedý " od Milana Bartla. A tam je spousta rad. Mějte se hezky a děkuji..
⋮
Rachel
Rachel 04.01.2012, 12:35:59 xxx.xxx.51.147
Pane Jardo, děkuji moc. Odpoledne syn odkaz vytvoří. Srdečně Vás oba zdraví všichni z whitesun.cz
⋮
Rachel
Rachel 04.01.2012, 10:32:59 xxx.xxx.51.147
Nedělám jednoznačné závěry, jen jsem napsala svůj názor. Žakuldu krmím kupovanou, již hotovou směsí zrnin. Vzhledem k nemoci mojí žakuldy dostává každý den na lžičku trochu jogurtu Krajanky s léky a to již tři roky a nezdá se, že by nějak trpěla. Pro pana Jardu. Čenda je boreček s velký "B" Ještě večer jsem na něho několikrát koukala. Je prostě úžasný. Prosím, mohla bych dát odkaz na Vaše video na naše stránky? Ať se s ním potěší víc lidiček. Zdravím Vás i Čendu.
⋮
Rachel
Rachel 03.01.2012, 21:17:25 xxx.xxx.51.147
Souhlasím s Movy. Černá slunečnice je tučná. Svou žakuldu krmím také Prestige Premium African k tomu Special exotic s ořechy nebo ovocem. Jinak dostává jablíčka, kterých se nyní urputně dožaduje stejně jako okurky. Moc nemusí mrkvičku, pouze strouhanou, brokolici, jeřabinky červené i černé, velké šípky které miluje, papriky,rajčata. Dávám jí i mandarínku a dost jí chutná vaječná míchanice. Jardo, Čenda je kouzelný boreček. Kolik mu je?
⋮
Rachel
Rachel 22.12.2011, 08:12:18 xxx.xxx.51.147
Dobrý den Zdeno. Když moje žakulda měla chuť použít trochu silněji svůj zobáček, řekla jsem ji důrazně " neštípej, půjdeš do klece" a taky do klece šla. A za tři roky se nestalo, že by kousla. Nechytala bych ji za zobák. Určitě ho to ještě víc dostane do stresu a on se brání. Raději s ním klidně.
⋮
Rachel
Rachel 20.12.2011, 18:23:11 xxx.xxx.51.147
Je mi Vás i papouška moc líto Zdenku. Umím si představit jak Vám je. Když přišel výsledek testu, byla jsem z toho taky zoufalá a bezmocná Každé slovíčko bolelo. A brečela jsem pořád. Na vašem místě bych druhému podávala léky na podporu imunity. Pro jistotu. Virus je mrcha a drží se hodně dlouho a všude. U nás šlo všechno pryč. Záclony, závěsy i koberce. Pořád jsem vysvěcovala pokoje germicidkou a dezifikovala. Když jsem přecházela od jednoho ke druhému stříkala jsem na sebe dezinfekci. Zdenku, chce to čas a zas bude líp. Zaměřte se na druhého papouška. Držím Vám oběma palce
⋮
Rachel
Rachel 20.12.2011, 14:03:13 xxx.xxx.51.147
Zdenku, ještě doplním. Taky jsem nejprve podávala imunoglukan. Po třech měsících test opět pozitivní. Potom jsem začala dávat zmiňovaný Beta-glukan a myslím, že je mnohem lepší. Je to čistý prášek a ten jim dávám na piškotu zvlhčenou šťávou z mandarínky nebo do jogurtu. Kupuji ho v internetovém obchodě prozdraví.cz Na další test již nemám sílu. Raději jim koupím léky. Držím palce ať se s tím žakoušek zdárně popere. Foto i video naší Bertičky máme na www.whitesun.cz