Ještě dotaz na Anet - zvládla jste to (myslím , že problém byl hlavně ve vaší hlavě) ? O psovi nepochybuji…
Teď jsem četla složení, asi jste četl něco jiného. Či snad máte na mysli tu hovězí škvarkovou moučku? 🤷♀️ To je asi proto, aby byla směs kompaktní, na tom nic špatně nevidím. Jakou masovou moučku jste měl na mysli, kde jste to četl, prosím?
Složení těch koulí je, cituji:
Složení směsi: Hovězí a vepřové škvarky, Celozrnná rýžová mouka s loupanou pohankou, Hovězí škvarková moučka, hovězí tuk, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, moučka z vaječných skořápek, sušená vejce, konopná moučka, játrový protein, jablečná dřeň, hnědá mořská řasa Kelp, inaktivované kvasnice - probiotikum pro zlepšení trávení a zvýšení imunity organizmu.
Ještě dotaz na Anet - zvládla jste to (myslím , že problém byl hlavně ve vaší hlavě) ? O psovi nepochybuji…
Skelety koupím zítra, přijela jsem před chvílí vymrzlá ze cvičáku a nikam už dnes nejdu, ale pak dám vědět, jak to se skeletem dopadlo. Co se týká těch škvarkových koulí, jak psala Vahine, dívala jsem se na ně, no to by naší čubině vyjely oči z důlků. Jako pamlsek budou asi super, myslím, že objednám, to bude zase novinka, co ještě neměla.
MĚKKÉ KRMIVO PRO PSY - SE ŠKVARKY A JÁTRY - Plněné koule Ø 35 mm
Vařené, kalorické krmivo, vhodné pro aktivní malá, střední i velká plemena psů. S 30% obsahem Hovězích a Vepřových škvarků. Dále obsahuje masovou moučku, pivovarské kvasnice, sušená vejce, mořskou řasu Kelp, aj.