Promiňte. Přesněji - Z čehož mi vychází min.81% živočišné složky.
Vhodný granule pro psa

Nene, to není uvedeno výrobcem, to píše nějaký cz obchod. Vidíte, že na pytli je napsáno složení, jak opravdu je.
25 % kuřete znamená, že je tam 8 % kuřete. 70 (i více) % je totiž voda.
Přepočítejte takto vše, co není “dehydrated” (jednodušeji to jde děleno 3), a máte cca skutečné množství masa. Plus to samé s vnitřnostmi + vajca.
Dojdete asi k číslu, co jsem psala.
A pak to složení přepíšu, aby na prvním místě byla skutečně položka, které je tam nejvíc, a hned je jasné, proč nejsou % uvedena u čočky, cizrny a hrášku.
Protože nikdo neví, kolik tam toho je. Ale asi dost, když tyto granule mají vlákniny víc (a ta zabije využitelnost těch bílkovin atd.) než většina granulí z celého světa.
Kolik bílkovin má kuře? 20 g ve 100 g? Čočka má víc.
Díky za snímek.
200 za kilo, pravda, ne nejhorší granule na světě, a ropa v oceánu. Tak to vidím.
Koukněte na “DCM in dogs, taurin”. Je to docela zajímavé.
Děkuji za informace.

… hlavně mému parťákovi prostě vyhovují.
Nikdo tu netvrdí, že na tom pes nepřežije, ale vyhovují spíš vám. Ale to byste se do toho musel trochu “ponořit”. Do toho vás ale nikdo nemůže nutit, to musíte chtít sám.
Ad Orijen,schválně jsem se podívala na to složení, a vzhledem k němu je ta cena naprosto absurdní👎

Petr Přibyl:Promiňte. Přesněji - Z čehož mi vychází min.81% živočišné složky.
Myslím, že v tomto je daleko víc živočišné složky.
Sarah01:Myslím, že v tomto je daleko víc živočišné složky.
To je krása 🌷 nezbylo?

Vahine:To je krása 🌷 nezbylo?
Ani trošku, ještě bylo málo. 😀 Ale to už je fotka tak 2 roky stará, teď už zeleniny tolik nedávám, spíš víc masíčka.