No mě ho domu dotáhla kočka, nevzala jsem ho jen tak, byl zraněný
Kontaktujte nejbližší záchrannou stanici pro divoké živočichy. Přijedou si pro něj. Mají rozlétávací voliéry.
Kontaktujte nejbližší záchrannou stanici pro divoké živočichy. Přijedou si pro něj. Mají rozlétávací voliéry.
No mě ho domu dotáhla kočka, nevzala jsem ho jen tak, byl zraněný
Volala jsem paní mi v podstatě nic neřekla
Vzhledem k tomu, že jsem doma na rodičáku, tak jsem na něj měla dostat času. Každý den jsme trénovali křídla a taky jsem mu chytala a nosila hmyz aby si je zobl sám, to byl právě ten případ kdy si zobl ale nic jiného sám nejedl. Brala jsem ho i ven, takže to tu zná a zná i zbytek vrabců co tady máme. Včera jsem ho zkusila teda pustit tak jak mi to řekla paní z přírodovědné stanice, přidal se k ostatním a lítali si tady kolem baráku, ven jsem mu nachystala budku a jeho místečko kde doma spinkal a na večer se tam vrátil, uvidím jak mu to půjde dál.
jen ještě upřesním, že doma nebyl nějak zavřený v kleci, byl na volno, takže jakmile začal používat křídla lítal po celem domě, který má dva patra, takže tohle natrenovano ma.
Rohlik namoceny v mlece vubec ne mladatum ptaku… MlekoMleko neni jejich typicka potravina, dostanou prujem a je konec
Zkuste to možná ještě jednou, klidně i v jiné stanici s tím, že je uvedete do situace.
paní ze stanice jsem říkala co jsem mu dávala a říkala že ho krmím správně
Ferda tak jsme ho/ji pojmenovali 😀 se na večer zase vrátil domu, nejspíš mu to takto vyhovuje
Ptak už je venku, tak už bych to tak nechal.
Ta stanice ale dává zvláštní rady, to je pravda.
Marta reaguje na příspěvek z roku 2015… Trochu nechápu, proč.