Co to je za škůdce? Díky.
Slimáci. Řádí v noci. To máte dobré, já jsem měla vloni takovou invazi, až jsem je po dvou dnech už nenašla…kedlubny👎Na modré granule mi sra.. z vysoka😏
Slimáci. Řádí v noci. To máte dobré, já jsem měla vloni takovou invazi, až jsem je po dvou dnech už nenašla…kedlubny👎Na modré granule mi sra.. z vysoka😏
dřepčík
Dřepčíci ještě nejsou. A ti jsou sakra viditelní😉
Já je už vidím často.
lykosa:Já je už vidím často.
Na čem? Vždyť v zahrádce ještě nic neroste, teda u nás ne.
u nás na řepce
Kdekoliv, například na zdi baráku nebo v trávě.
lykoso, nepletete si brouka? Dřepčík je ten pidi brouček velikosti špendlíkové hlavičky, kterého právě můžete vidět na té řepce, jak napsala Archer, když do ní brnknete, vyskáče jich hejno. V trávě si ho nějak neumím představit(že bych viděla) Archer, vy máte doma řepku?😲Mrknu na křen, to je jediné, co trochu vypučelo a na čem by u mě dřepčík mohl být.
Doma ne, ale naproti je celé pole
Nepletu, v trávě ho nacházím smýkadlem.
Ježíš, já nevím, co je smýkadlo?!?🤔Máte pravdu lykoso, už jsou, našla jsem je na tom křenu, co sotva vykukuje ze země…mrchy malé😠zase mi sežerou vysetou rukolu👎Musím si vzpomenout to přikrýt dřív, než vyčuhne😏
Archer tu řepku u baráku nezávidím, v létě je to děsný smrad💩
Smýkadlo je taková “síťka na motýly” - je to jako podběrák na ryby, ale z hodně husté síťoviny, sbírá se tím hmyz a další živočichové z povrchu pružné vegetace.
Co to je za škůdce? Díky.
Anonymní:Co to je za škůdce? Díky.
Klikoroh borový. S antropocentrickým termínem “škůdce” bych zacházel opatrně, v přírodě má všechno živé své místo a roli.
Co je to za druh kobylky? Je velká okolo 4mm.
?? Je to malá Ruměnice? Vypadá tak ale zdá se mi ještě dost brzo.
Ano
Děkuji.
Poslala mi známá jestli nevím co je to za brouka. Na první pohled jsem řekl majka ale teď si nejsem tak jistý. Ta hruď za hlavičkou je moc velká.
Fotka je z trochu nešikovného úhlu, ale já tam majku vidím.