prosim o radu dnes muj andulaček od odpoledne jen sedi trochu nafoukle břiško. strava stejna rano jsem mu dala hrst travin stejné. inak neposedi cely dny děkuji
Bázlivá a nedůvěřivá andulka
ji pije pak jen sedi.prosim o radu.moc děkuji.8 měsicú
08.08.2025, 21:59:13 xxx:xxx.ce5d:5441
Zdravím, no po přečtení dotazu, první co mě napadlo, že jestli se nezdul jak koza🤔😀 . No, ale teda vážně. Informací je málo(sedí načepýřený nebo jak, jaké má oči, co průjem…) a chtělo by to foto. Co ty traviny, byli myté a jaké? První rychlá pomoc s kterou nic nezkazíte, uvařte mu silný heřmánkový čaj. S pozdravem Zappe
sedi. a sedi.
ted ma trochu prujem Načepyřený neni. oči normál.Jana
trus alespoň takto. Jana
pije ten doporučený silny heřmankovy čaj
09.08.2025, 18:22:51 xxx:xxx.d8fc:a150
Paní a čemu říkáte silný heřmánkový čaj? Nebo to na fotce určitě není! To je slaboučký jako “komár”. A teda průjem má a celkem dost. Snad to nemá celou dobu co ho máte? Má být malý a pevný s bílou tečkou na vrchu(moč) a neměl by zapáchat. Samozřejmě se konzistence odvíjí od stravy, když má dost ovoce a zeleniny nebo zeleného, tak má trus řidší, ale u Vás to asi neplatí. A jinak teda sedí divně, "nafouklí", takže jen suché zrní, klásek a ten čaj a po pár dnech uvařte černý čaj. Nechte ho v klidu a vše z venku teda myjete pod vodou. Zappe
PS: když tohle nepomůže, tak odčervit S76 a v odkazu máte čtení o tom. Jinak lepší než odčervovat je prevence - já dávám plátek česneku jako pamlsek a nebo do vody vyluhovat a podávat 3dny.
dękuji. ma prujem od včera ten čaj je louhovany 15 minut. asi ta sklenka klame.ji jen suche vše omývam. Děkuji Vám.Jana
také dávám česnek. jen nechapu kde k tomu přišel.dękuji za Vaše odpovědi.
09.08.2025, 18:50:17 xxx.xxx.147.163
Třeba z té venkovní trávy? Může být kontaminovaná bůhví čím.
čaj je louhovany 15 minut
Síla čaje nespočívá v délce louhování, ale v množství příslušné byliny. Prostě nasypte do stejného množství vody víc heřmánku, u vás bych řekla mnohem víc.
děkuji za reakce.traviny mam ze zahradky a omývám osušim.přidala jjsem poměr heřmanku. dnes si už trošku hraje a opět mluví mam radost.nikdy mu nic nebylo. dděkuji všem za reakce Jana
prosim posílám vzorek trusu 14.30. vypada lépe.Jana
papoušek začal křičet.zdravi hračky volnost. 1.Rok mu bude. PUBERTA? JE NÉJAKA RADA? ZAČNE ODCHÁZIM A NAHLAS ŘEKNU ZLOBIŠ. PPO NAVRATU OPÉT ZAČNE.V POTICHU JE TAK OD 18 HODIN. TO PAK JEN MLUVI A MLUVÍ. Jak na to?
15.08.2025, 11:55:27 xxx.xxx.147.163
Promiňte, ale můžete problém popsat srozumitelněji? A česky?
Anonymní:papoušek začal křičet.zdravi hračky volnost. 1.Rok mu bude. PUBERTA? JE NÉJAKA RADA? ZAČNE ODCHÁZIM A NAHLAS ŘEKNU ZLOBIŠ. PPO NAVRATU OPÉT ZAČNE.V POTICHU JE TAK OD 18 HODIN. TO PAK JEN MLUVI A MLUVÍ. Jak na to?
IQ Tykve.
napsala jsem něco nesrozumitelné?.Jasně daný a popsaný problem.
česky jsem to napsala.
tykve? aha. děkuji.že ma člověk dotaz srozumitelný tak ma ÍQ TYKEV.