IFAUNA KOMUNITA

Zkouším, jestli jsem to zvládla...

Terven:

Tss. Paráda smiley to my tady  20 hodin bojujeme s obrázky a Vy takhle smiley

megi-the-pes:
Terven:

Už můžu deaktivovat účet na ifauně?

teď nevím - odetta dorazila?

hmn:

teď nevím - odetta dorazila?

Nevšimla jsem si, ale dala jsem jí echo, o přesunu bude vědět.

Tak jsem po dvou dnech koukla na faunu a měla jsem ŠOK, co se to děje. CHtěla jsem něco napsat, ale lidi, ono už to nejde. Nový příspěvek už nenapíšete. Je to strašná škoda, i když jsem moc nepřispívala, spíš četla, fauna mi moc dala. Lidi tam byli moc fajn, vždycky dobře poradili, zvlášť příspěvků některých si moc cením a klobouk dolú smekám. Tak, snad se tady taky nějak domluvíme a myslím si, že tímto, co fauna udělala, navždy zhasla její hvězda a stejně skončí. Je mi to moc líto

Odpověď na příspěvek uživatele impact z 24.05.2023, 16:11:55

Bože! Ty lajky na zprávy tu fakt chybí crying

Nemel a koukej se přesunout..

Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle laugh

Tak mě napadá, že lupus se na podzim po návratu ze Šumavy bude divit.

Taky jsem na něj myslela.
neregistrovaný Mastnacekk neregistrovaný
Ha, lupusek :)) Nevim jak vy, ale ja davam teamu ifauny navrhy a podnety, flintu do zita nehazim.
Dobře, ,Vy :)!
Pánové a dámy lajkovaní příspěvků funguje!!!! Oni jsou fakt skvělí
Trickyvoo:

Nemel a koukej se přesunout..

Tak to mi dneska na Fauně napsala Sardullah. Já tam píši srdceryvný příspěvek a ona na mě takhle laugh

Srdceryvný příspěvky můžeš napsat tady...na fauně už to stejně vypnuli. Tady si společně můžeme poplakat na rameni a jede se dál. A na druhou stranu...čím byla fauna pro nás tak vyjímečná...proč jsme tam chodili?? Tu vyjímečnost vytvořila ta komunita, co tam byla...ty lidi, co tam chodili diskutovat. A já doufám, že se alespoň skalní jádro stihlo přesunout.

Takže vítej wink

Hele nezkoušel někdo Lupusovi napsat na faunu SZ??...myslím, ýe i teď občas hlásil, co potkal za vyjímečného opeřence, tak třeba .....SZ zatím fungují...

Sardullah:

Hele nezkoušel někdo Lupusovi napsat na faunu SZ??...myslím, ýe i teď občas hlásil, co potkal za vyjímečného opeřence, tak třeba .....SZ zatím fungují...

teď jsem mu napsala SZ na ifauně

tak uvidíme.....

a moc díky za palečky, zase mohu mlčky souhlasit a ochkat...smileyyes

Terven:
megi-the-pes:
Terven:

Už můžu deaktivovat účet na ifauně?

Myslím, že je to jedno. Stejně jsme všichni zablokovaní.

Já jsem lupusovi taky psala, otázka je, jestli si to přečte. Jinak nefungují mi citace. Na mobilu.

Transformace dokončena smiley Přeji pěkný den všem

No, na iFauně to teď na oko vypadá, že funguje, protože účty, ač zmrazené, vypadají normálka jen tak, že tam od včera nikdo nebyl. Škoda, že se nepodařila všem ta deaktivace. Fakt škoda. Tím by bylo vše všem jasné, že to nefachá. I těm, co jenom čtou. Jsem klidný člověk, ale tohle nějak nemůžu skousnout. To jim projde tohleto?
Položek na stránce: 10 20 50 100
Zobrazené záznamy 261 - 280 (celkem 700)

Přispět do diskuze
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Fotografie: