holubar:Tzv privatizace, bylo jen rozkradení všeho, co nebylo , přivázáné řetězem, k tomu umělé, neřešitelné zadlužení, plíživý nástup fašismu, díky bohu za původní českou ifaunu, jen tam chybí původní fota
Pane Bože, do čehos to duši dal 🙄
Tzv privatizace, bylo jen rozkradení všeho, co nebylo , přivázáné řetězem, k tomu umělé, neřešitelné zadlužení, plíživý nástup fašismu, díky bohu za původní českou ifaunu, jen tam chybí původní fota
holubar:Tzv privatizace, bylo jen rozkradení všeho, co nebylo , přivázáné řetězem, k tomu umělé, neřešitelné zadlužení, plíživý nástup fašismu, díky bohu za původní českou ifaunu, jen tam chybí původní fota
Pane Bože, do čehos to duši dal 🙄
Anonymní:Pane Bože, do čehos to duši dal 🙄
Možná jste “ privatizoval ” taky ? Když jste tak zděšený z pravdy.
Anonymní:Pane Bože, do čehos to duši dal 🙄
Do tebe určitě ne.
Anonymní:A taky nebyl WC papír, šampon, hygienické prostředky pro ženy, maso, kafe, na auta pořadníky, když chtěli lidi do Jugoslávie, spali před CKM týden ve spacácích, vyvolení měli Tuzex, více vyvolení vládní prodejny, děkuji, už nechci. Díky za to, že můžu navštěvovat web, jaký chci, rozhodovat se bez svolení ÚV, ale jestli se někomu stýská, jistě najde místo, kde se ho rádi ujmou.
Tak ono nebylo kafe? Ani šampon? Žil jsem tady ale až teď se dozvídám co všechno nebylo. Tuzex ? Přijel jsem před Tuzex a koupil jsem bony byl jsem vyvolený? Neměli jsme neřešitelné dluhy jako stát, každý i poslední dělník si mohl postavit domek , nebyli bezdomovci, feťáci, G.D. , Islamisté, nejdrazsi energie , šílené nájmy , ani 70 pohlaví. Nikdo nepotřebuje nutné jezdit do Jugoslávie ale každý potřebuje důstojne bydlet.
Já bydlím na ulici, hlavně že mám banány.
Anonymní:Tak ono nebylo kafe? Ani šampon? Žil jsem tady ale až teď se dozvídám co všechno nebylo. Tuzex ? Přijel jsem před Tuzex a koupil jsem bony byl jsem vyvolený? Neměli jsme neřešitelné dluhy jako stát, každý i poslední dělník si mohl postavit domek , nebyli bezdomovci, feťáci, G.D. , Islamisté, nejdrazsi energie , šílené nájmy , ani 70 pohlaví. Nikdo nepotřebuje nutné jezdit do Jugoslávie ale každý potřebuje důstojne bydlet.
Nebylo všechno v pořádku, znecistene životní prostředí, komunističtí darebáci, saskarny při komunistických svátcích, zanedbané investice do průmyslu a to že jsme tady živili ke všemu ještě tu bolševickou hordu z východu.ale banány mě určitě nechyběli, a propaganda tohoto režimu je horší než toho minulého.
Anonymní:Nebylo všechno v pořádku, znecistene životní prostředí, komunističtí darebáci, saskarny při komunistických svátcích, zanedbané investice do průmyslu a to že jsme tady živili ke všemu ještě tu bolševickou hordu z východu.ale banány mě určitě nechyběli, a propaganda tohoto režimu je horší než toho minulého.
Máte pravdu
???
kam jsem se to dostal?
ka-ka:???
kam jsem se to dostal?
Křičí, protože pravda se těžko poslouchá.
ka-ka:???
kam jsem se to dostal?
Do souboje anonymů. Zkuste ignorovat.
zjarda:Zdravím, přesně tak👍co je po jméně? Ty 3roky byli vlastníci nějaký Švédi a co dokázali?! Vše co tam bylo dobře zaběhlé, tak zrušili a vymazali, vždyť po jejich “úpravách”, to byla jedna hrůza a propadák👎! Už mám zjištěno, že se vše vrátí zpět, ale že to chvíli potrvá nebo hodně toho vymazali a teď se zjišťuje co zbylo v zálohování. Takže kdo může, tak ať si zkontroluje profil, příspěvky, články…např. já u svých článků jsem byl vymazán jako autor, tak to třeba nahlásit a udělá se náprava. S IFaunou já osobně jsem nikdy neměl žádné problémy a vlastně vždy mi bylo vyhověno. Stejně tak i s ChovZvířat.cz, Papoušci, Faunaportal.cz - bez zkušenosti a nejhorší v komunikaci je Nová Exota - to má navrch i Bazos.cz. Takže za mě super a přeji pěkný, rychlý rozjezd👍 S pozdravem Zappe
Co se týče aktuální nové ifauny: bohužel ani jako archiv to nelze brát. U velké části diskusních příspěvků byly připojené fotografie, bez kterých ty diskuzní příspěvky ztrácí zcela smysl. Tyto fotografie tam nejsou a dle vyjádření redakce ani do budoucna nebudou, prý se ztratily. A přístup vedení je k uživatelům arogantní stále, např. mnoho uživatelů, kteří chtěli dát ifauně šanci, žádalo změnit barvu nadpisů, názvů témat apod. z velmi bleďoučké modozelené, která vyžaduje zvýšené soustředění, aby to člověk vůbec přečetl, na nějakou jinou normální barvu. Vedení ifauny 20. 5. slíbilo změnu barvy písma v řádu dnů, dnes je 11. 6. a kde nic tu nic. Pořád je tam ta nepříjemná světloučká nečitelná barva, ze které bolí oči a po chvíli i hlava, takže to lidi odrazuje se vůbec na to koukat.