Sarah01:Šmarjá, prosím s QR kódem na mě nechoďte. 😜
Super paráda QR a mobilem. Nemám a nebudu mít banku v mobilu. 😀
Hlavně nějakou jednoduchou platbu, ideálně qr kod s možností stažení, aby to člověk sfoukl s mobilem. A pak nějaký upozornění na mail, že je třeba zaplatit znova.
Šmarjá, prosím s QR kódem na mě nechoďte. 😜
Tak určitě by byla i možnost normálně to poslat na účet. Qr kod je pro nás líný, kteří to nechceme rucně vypisovst. 🙂 Jen hlavně ne automatické strhávání z karty, to nesnáším a úspěšně to všude bojkotuju.
Ano, QR kód ano a upozornění na termín platby, inkaso z účtu ne. Nad svými platbami potřebuji kontrolu.
Sarah01:Šmarjá, prosím s QR kódem na mě nechoďte. 😜
Super paráda QR a mobilem. Nemám a nebudu mít banku v mobilu. 😀
Taky jsem dlouho neměla. Ale je to mnohem lepší než v počítači. Tím vás nepřemlouvám.
Určitě to půjde zadat i v internetovém bankovnictví - číslo účtu, variabilní symbol a částka.
Určitě to půjde zadat i v internetovém bankovnictví
Určitě. Pro nás s hloupým telefonem.
Po sobotním updatu si prohlížeč (?) nepamatuje vybrané kategorie v diskuzích. Po naklikání vybraných kategorií, následním rozkliku některého z témat a návratu zpět na seznam témat vidím opět všechny kategorie, ne jen ty mnou vybrané.
Nevím, zda to pánové víte? Stránky jsou nějaké zasekané - zkoušeno na počítadle i v telefonu, tam se mi to vůbec nechytilo. Zasekává se to, nenačítá se to.?? mají to ostatní také tak?
aha? Teď to najednou běhá už dobře 🙂
Ano, dnes chvílemi taky tak.
Mně taky, některé příspěvky se mně proto zdvojily.
souhlas
Dobrý den, mám nastavenou jinou barevnost než základní, konkrétně hnědozelenou. Už pár dní se mi stává při každé změně - otevření příspěvku, návrat na přehled, atd - že se nejprve objeví základní barevnost červenomodrá a vzápětí se změní na nastavenou.
Proč se teď web takto chová?
Děje se to ještě někomu?
Mně ne.
Přesněji řečeno se mi to dělo na Firefoxu. Tak chodím přes Internet explorer.
To co popisuje BaLu se dříve dělo, ale vím, že jsem přepínání motivů upravoval, aby se to neblikalo. Teď jsem to zkoušel i v anonymním okně v Chrome i v Edge a taky mi to nedělalo. Jaký máte prohlížeč?
Teoreticky by to mohlo souviset i s tou rychlostí načítání, ale musím řict, že jsem byl dnes na webu několikrát a problémy jsem neměl. Teď jede web taky krásně. Budu to sledovat.
Mám na mobilu Chrome a tam se to děje. Na PC mám Firefox, ale teď si nejsem jistá, jestli se to děje i tam. Ověřím to ráno a napíšu.
Mě to taky dělalo pak zase ne přestalo a teď několik dní zase blikám. Mám nastavené Chrome.
Dobrý den, tak jsem teď na PC, na Firefoxu a chová se to stejně jak jsem popsala, stejně jak na Chrome v mobilu.
Chová se to stejně doma, kde mám připojení od Vodafone (dříve UPC), i jinde, kde jsem na datech T-Mobile.
Zdravím adminy🙂 a prosím o radu.
V příloze screenshot obrazovky mobilu s chybovým hlášením.
Dělá to jen tento web, špatně a pomalu se někdy načítá, někdy dělají problém ikony lajků i obrázky ve smyslu nejsou vidět, pokud kliknu na místo, kde má ikona ručky s palcem nahoru být, hodí mne to na seznam témat v diskuzi……směny registruji cca týden, 14 dní? nevím přesně.
Na pc vše v pořádku, v mobilu Android, prohlížeč Firefox jak na pc tak v mobilu, aktualizace platné.
Děkuji🌻
Přidávám se k Reptě -
místo obrázků fotek jen ikony.
Plus to, že psát něco z mobilu, ať už příspěvky, nebo SZ je opravdu peklo. Nejen že to píše stále obráceně, ale teď je to vytuněný o to, že to slova vyměňuje za naprostý nesmysly a je nutné hlídat úplně každičké slovo a leckdy opravovat každé slovo -dlouho, než to chvíli píeš normálně, aby to pak zase začalo blbnout. Pokud někdo používá mobil a nepíše s počítadla a má tohle co já a pár dalších, tak se na to, sem psát, vykašle. Přiznám se, že je to teda za trest. Mohli byste se na to, prosím, už podívat a vyřešit to? Když jde o ptákovinu, tak to je jedno, tak prostě nenapíšu, ale teď jsem potřebovala řešit po SZ důležitou věc, vážnou a bohužel nebyla možnost použít počítač, takže jsem to prostě nemohla vyřídit v daný moment vůbec, navíc se to týkalo víc lidí. dík moc předem.
A pak se chci zeptat, zda bude při výběru cookies dostupné to tlačítko odmítnout vše.