raven_kix
autor webu 23.03.2026, 13:06:08xxx.xxx.143.88
Ahoj všem, jdu hned psát na provozovatele serveru, jestli po přenosu stále něco upravují nebo jestli nemají nějaké informace o zhoršeném výkonu. To by mohl být důvod, že se nenačtou všechny obrázky nebo ikony. Pak zkusím kouknout zase i na novou verzi editoru, od poslední aktualizace určitě několik nových verzí vydali a snad už některá z nich problém s psaním vyřešila. Dám vědět.
Teď zkouším prohlížeč samsung, tak sorry za nepřihlášení, a místo fotek jen ikonky, psaní funguje normálně. Tak to vypadá na problém s mobilními prohlížeči.
Odpověď na příspěvek uživatele Assil z 23.03.2026, 14:15:34
A to pro dementěva jako jsem já, znamená co?
Taky mám androida a prostě napíšu chov , vyskočí mi stránka jsem tam :o
Vy co jste znalí se mi nesmějte, já jsem poleno, resp. rovnou asi dvě, vůbec tomu nerozumim 😀 ale jsem ráda, že v tom tady nejsem sama, kdo to má taky takhle blbě s tím psaním?
raven_kix
autor webu 23.03.2026, 16:31:59xxx.xxx.143.88
Tak teď jsem měl hovor s provozovatelem serveru. Nevím konkrétního nic, ale ve statistikách viděl vysoké využití nějakých systémových prostředků a dokonce i nějaký výpadek. Budou zjišťovat příčinu, případně navýší systémové prostředky. Dřív se to nedělo, tak nesmí ani teď.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 23.03.2026, 15:30:04
No já PŘEDPOKLÁDÁM??? že to jde přes gůgla??? :o Nevím - já zadám do vyhledávače - NĚJAKÝHO??? už nechodím přes ikonu vlastně - eh??? - prostě je tam příkazovej řádek a já tam napíšu chov a už sem tu, nebo si kliknu na ikonu svých stránek a už sem tam. Já jinam nechodim 🙂
je to se mnou v tomto ohledu velmi, velmi marný, no řekněmež, že prostě asi nejspíš nejvíc Google.
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 24.03.2026, 14:55:09
Myslíte to, jak trvá, než stránka načte změnu zbarvení stránky? To se mi stává taky, ale nejen tady, takže si myslím, že to bude spíš chyba něčeho jiného než těchto stránek.