hlasila jsem to uz kdysi.
Na PC nic ( Edge), na mobilu se barvy porad nacitaji zakladni a az pak se prepnou na nastavenou zelenou - Chrom
Ahoj všem, dnes jsem se víc zanořil do toho editoru a nahrál jsem o dost novější verzi než jsme měli do teď. Můžete prosím vyzkoušet, jestli se někomu náhodou neopravilo to psaní textu? Doufám, že to pomůže. Dejte mi prosím vědět.
A co to blikání barevné verze? To vám taky stále dělá?
Tak zkouším a vypadá to nadějně, že píšu zatím tak jak mám. Hurá, stokrát hurá a tisíckrát sláva. Ono to funguje, moc děkuji a pěkný víkend všem
Dnes dopoledne blikalo na noťasu. Kouknu teď na tabletu.
Teď prověřeno a nebliká- neprobliká.
Dobrý večer, to probliknuti základní barevnosti je stále stejné. Nespravilo se to.
Mně nebliká nic. Na notebooku.
hlasila jsem to uz kdysi.
Na PC nic ( Edge), na mobilu se barvy porad nacitaji zakladni a az pak se prepnou na nastavenou zelenou - Chrom
Ano, na mobilu na chromu se to tak děje, ale i na notebooku na Firefoxu.
A proto jsem Firefox opustila. Na radu našeho ajťáka.
Mně jinak Firefox vyhovuje. A toto, co tu řeším, se děje v poslední době. Firefox používám snad dvacet let a v pohodě.
Na chromu se to děje taky.
Tak na noťasu blikám- přeblikávám furt. Možná chyba u mě😉však mě znáte, že jo. jo a stále mám Chrome.
Jo a problikává to jen u mě tady , jinde ne.
Mně jinak Firefox vyhovuje.
Holt máme každá jinou zkušenost. Já se na Firefoxu musela pořád přihlašovat a měnit barvičky. Ale pravda - taky až v poslední době.
budete muset podat lepší informace… Chrome: vpravo nahoře tři tečky, Nápověda, O apl. G. Chrome - ukáže to např. tohle: Verze 146.0.7680.165 (Oficiální sestavení) (64bitový)
každá verze Windows bude mít jiný prohlížeč, aktualizace prohlížeče a Win., většina problémů je tím, že tam nějaká akt. čeká a uživatel to neví
v telefonu to samé… jaká verze Android/iOS a jaká prohlížeče?
jaké doplňky v prohlížečích máte, Adblock např.? zkuste je vypnout
přepla jsem na zelenohnědou, vše ok… zavřela jsem okno chovu a na mžik mi zůstalo okno celé barevné, jakoby podklad, bez ikon a textu, roleta přes displej 😀
zkusila jsem to ještě dvakrát otevřít a zavřít a už to nedělá
něco s tématy je blbě
výkonem/nastavení mého zařízení a rychlostí netu to nebude, předpokládám, že web nemůže mít nároky vyšší než 32 Gb ram, i5 10th
Repta-A-Repta:Zdravím adminy🙂 a prosím o radu.
V příloze screenshot obrazovky mobilu s chybovým hlášením.
Dělá to jen tento web, špatně a pomalu se někdy načítá, někdy dělají problém ikony lajků i obrázky ve smyslu nejsou vidět, pokud kliknu na místo, kde má ikona ručky s palcem nahoru být, hodí mne to na seznam témat v diskuzi……směny registruji cca týden, 14 dní? nevím přesně.
Na pc vše v pořádku, v mobilu Android, prohlížeč Firefox jak na pc tak v mobilu, aktualizace platné.
Děkuji🌻
Mnou popisovaný problém se mírně zlepšil - v pořádku to ale stále není, obrázky se na tel načítají velmi pomalu, se zřetelnou prodlevou - vzhledem k tomu, že mi to na telefonu dělá jen tento web, i když dále chodím na graficky “náročnější” stránky, asi nějaký problém stále bude…..
Děkuji🌻
Prosím, bylo by možné přesunout příspěvky z “Psi v médiích”, které se týkají separační pzkosti, do nového tématu “Separační úzkost u psa”?
Začalo to tam myslím příspěvkem v čase 29.03.2026, 14:06:25
Dobrý den, určitě by to bylo možné. Nejlepší by bylo ty příspěvky, které chcete přenést Nahlásit. Pak budeme přesně vědět o které se vám jedná.
Díky, provedla jsem.
Tak by to mělo být přenesené.
Ahoj, upravil jsem přepínání barevných témat. Asi se teď všem nastavilo základní, tak si ho prosím přepněte a otestujte blikání.