Tenurri: Krásný počasí, teploučko, sluníčko…
A my strávili dopoledne na veterině, protože náš pejsek se tvářil, že umírá.
Včera večer už nežral, v noci začal strašně rychle dýchat, tak jsme běželi ven - průjem, ale fakt ošklivej, ráno nežral, pořád byl v úkloně, nebo si sedal a lehal, odmítal chodit, nechtěl z pelechu vypadalo to chvílema, že vyzvrací i vodu, ale udržel to…vzali nás ve 12, to už se teda netvářil tak strašně.
Včera večer už dělal jakože nic. Každopádně má dietu, probiotika, klidovej režim a dneska večer kontrolu. Dostal injekci proti zvracení na uklidnění bříška a proti bolesti, protože ho evidentně břicho furt bolelo.
Úplně mě vyděsil. Kdyby se furt nesnažil olizovat venku kde co, tak by se asi nic nestalo…pleskla bych mu, fakt mě to vždycky vytočí, protože pak je mu zle 😠…nedělám si iluze, že ti psi co tu kolikrát chodí, jsou všichni zdraví.
Taky je pěkně vyčůranej, ví, že se mi nelíbí, když olizuje počůranou trávu a podobně, tak vždycky vyplázne trošičku jazyk a kouká na mě jestli koukám a jestli mu to zakážu. Asi bude chodit jen po chodníku 😀…
Tenuri-přesně jsem si na vás včera vzpoměla,známý říkal,že musel s buldokem na veterinu,že 40 horečky,průjem..dostal ATB…prý to má taky z olizování moči jiných psů…Už je v pořádku?🐕