Doron:Za mne, jasnej rosomák.😂
Že vy jste četla Setona.😉🙃
efe:Venku je dnes parádně, krásně zalito 👍🏻
Stopa - tipuju správně jezevce?
Za mne, jasnej rosomák.😂
Že vy jste četla Setona.😉🙃
Ano prosím.😂
První a poslední fotka jsou TOP 🌷 příroda krásná, ale ty kukadla, ty kukadla.. Ty teda jsou oboje supr 🤗😀
Bonnie ráda cestuje, že? Ona je nadšenec do všeho zdá se..🤗
Ta kravička je úplně jak z reklamy ❤️
Když jdete takhle ráno od zubaře, autobus Vám jede za víc jak hodinu, v práci Vás čekají za dvě a vy se prostě rozhodnete těch 6 kilačků dát pěšky. Krása, není nad to přijít do práce s kompletně vyčištěnou hlavou.
Pták Rosomák? Ne ne. Ten nemá takové drápy a má i menší (kratší) tlapičky. Vypozorováno na Hluboké.😉
Vahine:První a poslední fotka jsou TOP 🌷 příroda krásná, ale ty kukadla, ty kukadla.. Ty teda jsou oboje supr 🤗😀
Bonnie ráda cestuje, že? Ona je nadšenec do všeho zdá se..🤗
Ta kravička je úplně jak z reklamy ❤️
Nadšenec do všeho je, ale že by zrovna milovala cestování, se nedá říci. Zrovna teď čekáme na autobus, jedeme k Tišnovu na RO kurz.
Bělouš cestuje celkem rád(vlak, bus), hlavně, jak vidí na zastávce MHD otevřené dveře busu, hned by rád nastupoval, kdyby nebyl na vodítku 😀 asi by mi ujel? Radši jsem to nezkoušela 🤭
Copak o to, Bonnie taky už zamířila do otevřených dveří autobusu. Ale podle mě se už na nádraží nudila.
Ještě 20 minut a vystupujeme. Dneska 2 autobusy a 1 vlak, ale časově jen 2 hodiny, takže super. V druhém busu jsme měly psí společnost.
Protože ubytování je až pozdě odpoledne, mám v plánu dlouhou procházku (cca 16 km) s obědem v nějaké hospůdce místo nejkratší cesty od vlaku do tábora (cca 5 km).
sutrik:Copak o to, Bonnie taky už zamířila do otevřených dveří autobusu. Ale podle mě se už na nádraží nudila.
Ještě 20 minut a vystupujeme. Dneska 2 autobusy a 1 vlak, ale časově jen 2 hodiny, takže super. V druhém busu jsme měly psí společnost.
Protože ubytování je až pozdě odpoledne, mám v plánu dlouhou procházku (cca 16 km) s obědem v nějaké hospůdce místo nejkratší cesty od vlaku do tábora (cca 5 km).
Je na to fajn počasí, žádné horko. Tak si to tam užijte 🍀
tak včera s oběma vycházka ve městě+cvičení pak v dědině v pidiparčíku
a dnes vyvenčit oba,ŽERYKA dát dom,a jít cvičit s paní s kníračem-ale píšu to i sem-protože i vycházka kousek byla…
od domu jsme šly na louky směr ke křížku,tam jsem s Dafi ukázala speciální cviky malých plemen,hledej-ztratil,revírky -aport,a rozlišování předmětů,pak si to vyzkoošela paní,a šly jsme ke křížku-naše nejkratší vycházková trasa mezi polama,tam jsem udělala s Dafi malou stopu,knírač si udělal čtverečk a šlo se zpět ještě na jedn cvik a dom,
Dafi teda cvičila ěkně,akorát tradičně chodit nechtěla,a od křížku zase valila dom…
pejska zvládla na to,že není!!!!!!!zvyklá cvičit s cizími psy dobře,akorát čuchat k ní nemohl…
byla jem nadšená,paní i pes fajn,pes je od paní chovatelky,co jsem od ní kdysi cvičila Killy,aktivní krásnej uchovněnej knírač….
..škoda, že nebydlite blíž ku Praze…
Zdravím ve spolek . Jsem si říkala, kam se asi ifauní osazenstvo přesunulo. Diskuze mi chyběla ke čtení a ptokrastinaci. Ale nebyly moc lžičky pátrat. Navíc loni v květnu staroušek jozefčík umřel. Už měl roky. Bylo mu přes patnáct a půl roku. A nějakou dobu jsem si nebyla jistá, jestli do toho našeho cirkusu dalšího čtvernožce pořizovat. Ale už dva měsíce je nás zase o chlupatce víc a jsem za něj ráda a procházky si užíváme na maximum. Tenhle relax mi hrozně chyběl. Od včerejška je teda kapánek rozjetej. Ale furt je to malý pako.
lapinka ??
Jojo. Mrňavej prdlej lapiňák. 😄
šavlozubka:Zdravím ve spolek . Jsem si říkala, kam se asi ifauní osazenstvo přesunulo. Diskuze mi chyběla ke čtení a ptokrastinaci. Ale nebyly moc lžičky pátrat. Navíc loni v květnu staroušek jozefčík umřel. Už měl roky. Bylo mu přes patnáct a půl roku. A nějakou dobu jsem si nebyla jistá, jestli do toho našeho cirkusu dalšího čtvernožce pořizovat. Ale už dva měsíce je nás zase o chlupatce víc a jsem za něj ráda a procházky si užíváme na maximum. Tenhle relax mi hrozně chyběl. Od včerejška je teda kapánek rozjetej. Ale furt je to malý pako.
No taky zdravím, ráda vás vidím😇…
moje dcera má taky lapiňáka, no tak budu mít alespoň srovnání, když si o tom vašem něco přečtu s tím naším sluníčkovým a věčně vysmátým a bezstarostným trdlem…
Jo tak jemu jsou čtyři měsíce, tak je to zatím ještě prdlá piraňa a hlodavec. Ale už teď je vidět, jak chce spolupracovat a něco dělat. Chtěla jsem začít chodit na cvičák už teď od jara do školičky pro uplný mrňata, ale nakonec to asi odložím na podzim. Zatím si celkem vystačíme sami a přes léto by to asi nebylo ono s tím jeho kožichem. Takže vycházkujeme a seznamuju ho se světem. Ale je to úžasný malý suverén. S ničím nemá potíž. Autobus, tramvaj, hodně lidí… A pokud si není jistý, tak stačí ukázat, že je to cajk, a je v pohodě.
Našemu už je rok…a teda musím říct, že je to taky nic neřešící suverén.
Tak to jsem ráda, že tady máme zase nějaké štěnítko…protože štěňátek není nikdy dost.🤗
Je to mamlas a podezřívám ho, že je tajně napojenej na jadernej reaktor. Dneska přijela na návštěvu paní chovatelka s jeho ségrou a mladý pán úplně vypnul mozek. No pak se teda tvářil, že je znaven. A já teda odpadla taky, protože jsem po poněkud urputné nemoci, co na mě zas mláďata naprskala. No a za hodinku si mě mladej přišel vzbudit, že žádný flákání, a hezky mám jít na odpolední procházku. 😂
Včera večer ještě cvičící vycházka-Žeryk,Max a pár cviků s Dafi,
dnes jsme je vzaly do lesního baru
do Blanska,od vlak.zastávky na bus,,na OBŮRKU,z ní lesem kolem chatiček,rybníků,šutrů a potoka,přehrady,Palavou,městem k vlaku,asi 6 km,vichr,zima,a s přítele k večeru ted vylezlo,když jsem hučela,že mám prochlazený nožičky☹️-su extrémní zmrzlon a vadí mi strašně zima na nohy…
tak z něj vylezlo,že tam fučel studený vzduch,aby Žerykovi nebylo blbě…no tak ten blil jak amina tam i zpět….,takže to nezabralo….