Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 29.07.2025, 05:10:11
Možná je akční po Vás🙂.
Mně chovatelka říká, že je Fram pomalej po mně, že se prý briardi hodně páníkům přizpůsobují.😅
Kluci můžou chodit na zahradu celý den a dokonce i v noci, ale dokud byl Framík štěně, hodně jsem ho dozorovala, protože žral dřevo a jeden jeho sourozenec z jiného vrhu na prý umřel.
S odpočinkem problémy nemáme, protože odpočívají kolektivně, prásknou sebou na zem na místa kde nejvíc překážej a nic je nevzbudí.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 29.07.2025, 11:30:30
Možná je akční po Vás
Stopro. Já taky furt něco kutím, provozuju a psi to stejný, furt akce nějaká. Málokdy s sebou prásknou. Jo, když venku hodně makáme, zavařím jim hlavu a tělo, tak pak jo. Ale dáchnou si a za chvíli - co budeme dělat? 😀 Takhle zkazím i starý důchodkyně z útulku, co k nám přijdou.
Tak počasí Chomutov…včéra pršelo až do odpoledne a dneska už zase od rána prší..
Včera v Liberci a v Jablonci jsme zdařile kličkovali mezi dešti, slejvák proběhl, když jsme byli někde, oběd, v tramvaji, Decathlon (nutně jsme potřebovali lepší karimatky, s mužem jsme byli hodně zničení). Decathlon mě hodně příjemně překvapil, zapomněli jsme v kempu košík na Malinu a stáli před vchodem a přemýšleli, co dál a vyběhla ochranka, že jestli jsme zapomněli košík na psa, že nám na informacích půjčí a půjčili 👏.
my dnes venčili hned po obědě v lese za humny - věděla jsem z meteoradaru, že dorazí krátká přeprška… ale nějak to úplně nevyšlo a lilo jako z konve skoro celou procházku. Ale nám to nevadí - stejně to všude čvachtá pod nohama a cesty v lese i pasekou jsou zúžené o vysokou mokrou trávu, která je velmi přítulná… takže kalhoty od kolen dolů i boty jsou tak jak tak mokré. Psík si to užil - občas ho postihl “syndrom mokrých tlapek” - tj. bezhlavé trýýýskááánííí… doma jsem ho vysušila froťákem… a odpadnul na pelech na terase na sluníčko, které vylezlo přesně po našem návratu
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 29.07.2025, 11:30:30
Jsme zrovna vedli s mužem debatu, kdo bude večer venčit. Byla jsem přes den potěrem v herně a popravdě jsem z toho vždycky hrozně vyšťavená. Moc hluku. Moc lidí. A z muže vylezlo, že zatímco se mnou mladý pán kráčí hezky svižně, on ho musí přemlouvat, aby se uráčil udělat krok. Jestli von to nebude maminčin mazánek. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 29.07.2025, 11:54:36
To ziram, v decathlonu jsem byla se psem mnohokrát, naposledy před 14 dny na Sardinii, psice vždy na vodítku, samozřejmě, ale košík ne a nikdy se nikdo neozval, že by měla mít. Vážně v decathlonu musí mít koš? 😇 Košík v obchodě měla jen v ikee, a byla jediná, potkali jsme tam více psů a neměl žádný
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 29.07.2025, 20:55:07
Taky dávám v Ikee běloušovi košík, mám to v obchodě, kam psi můžou, za samozřejmost, ale je pravda, že na zámcích ho mít nemusel. Ptala jsem se. V Častolovicích jsme byli na prohlídce ještě s motýlem, ale ten byl v tašce, ačkoli to nebylo nutné.
To ziram, v decathlonu jsem byla se psem mnohokrát, naposledy před 14 dny na Sardinii, psice vždy na vodítku, samozřejmě, ale košík ne a nikdy se nikdo neozval, že by měla mít. Vážně v decathlonu musí mít koš? 😇 Košík v obchodě měla jen v ikee, a byla jediná, potkali jsme tam více psů a neměl žádný
Měli tam obrázek a cedulku, že ho má mít. Třeba to tak mají v Liberci a nebo je to nyní novinka. Taky myslím, že jsme tam byli posledně bez něj. To by i vysvětlovalo, proč měli ty košíky a běžela nás uvítat ta ochranka.
Měli tam obrázek a cedulku, že ho má mít. Třeba to tak mají v Liberci a nebo je to nyní novinka. Taky myslím, že jsme tam byli posledně bez něj. To by i vysvětlovalo, proč měli ty košíky a běžela nás uvítat ta ochranka.
Já byla s holkama jen v Lbc. Ale je pravda,že je to už pár let
Já měla vždycky strach ze psů..v mládí mě pokousali 2x psi..jezevčík a nějaká větší “směska”..tak jsem jim nevěřila..A myslím,že to na mě bylo i poznat,chodila jsem kolem nich obloukem..Takže,já bych byla zastáncem těch košíků..Nevím,kdy se stal ten"zlom",kdy jsem je začla mít ráda..asi jak máma měla Akita Inu a já se nastěhovala k ní…Pak jsem jezdila do Kamenné a tam byl Čenda..toho jsem si zamilovala..a pak jsem ho hlídávala a pak i v Olomouci tu Čuvačku a Pekinézky…Takže teď mi pes bez košíku nevadí,ale dokážu pochopit lidi,kteří s tím mají problém.Dokonce na ulici nehledím po chlapech,ale jejich psech🐕🤭
Já měla vždycky strach ze psů..v mládí mě pokousali 2x psi..jezevčík a nějaká větší “směska”..tak jsem jim nevěřila..A myslím,že to na mě bylo i poznat,chodila jsem kolem nich obloukem..Takže,já bych byla zastáncem těch košíků..Nevím,kdy se stal ten"zlom",kdy jsem je začla mít ráda..asi jak máma měla Akita Inu a já se nastěhovala k ní…Pak jsem jezdila do Kamenné a tam byl Čenda..toho jsem si zamilovala..a pak jsem ho hlídávala a pak i v Olomouci tu Čuvačku a Pekinézky…Takže teď mi pes bez košíku nevadí,ale dokážu pochopit lidi,kteří s tím mají problém.Dokonce na ulici nehledím po chlapech,ale jejich psech🐕🤭
Mě pokousal pes paní ředitelky ve škole na školním dvoře. Psů jsem se ale nebála, jen teda dnes z nich mám respekt, ale to spíš, když jdu se svým psem a bojím se, aby on neskončil pokousany. Myslím si, že pokud je pes na vodítku, tak košík nepotřebuje. Pokud ho ovšem majitel udrží.
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 29.07.2025, 20:55:07
v plzeňském dekáči košík vyžadují a mají tu kdyžtak na půjčení. Asi je to nějak nově, protože někdy začátkem roku nás upozorňovala trenérka, že když pujdem socializovat do dekáče, tak už chtějí košík a vyžadují to i u štěňat prej.