Rumicek je kastrovany? Pokud ne - vysetreni prostaty - bylo?
Efe, Kilian - díky.
Efe, Kilian - díky.
Zrzavci:Rumíček - nějak se mi začal špatně stravovat ☹️ , trpí nechutenstvím, co mu třeba i jde jeden den, tak druhý den - děkuju, nezlob se, ale víš, mě se z toho dělá blbě a jde od toho pryč, jediný co jde jsou piškoty a nějaký obyč britgranule - tak jsem ráda, že aspoň něco - a včera se i posejřil. Pevně doufám, že je to z toho, že se zbláznil - což taky nejni úplně top varianta, to přiznávám. No a v neděli jdeme na vyšetření srdíčka.
Tak držím pěstičky. 🍀
a nemohl jen někde něco olíznout, nebo sníst něco nedobrého?
Každopádně ať je mu líp…vím, jak mi rvalo srdce, když Jack nechtěl jíst, přesně takový ten výraz jak popisujete “díky, ale nechci, není mi dobře”…
ze slinivky se už dostal, ale stejně má citlivé bříško, takže někdy se takto tváří i když venku olízne nějaký hnus, nebo vypije příliš vody z řeky, většinou se mu ale za pár hodin zase chuť k jídlu vrátí. Musím zaťukat, že žádné zažívací problémy zatím od té doby neměl.
Já pevně doufám, že to je tak jak píšete:
e něco olíznout
A vy jste musela poslední týden hodně škytat. Páč ten rezatec se ve svejch jedenácti letech zbláznil a považuje kastrovanou Taliprtku za matku svého budoucího potomstva. Jsem to i psala před čase v souvislosti s tím blemcáním moči a slinivky u Jacka, že to taky řeším . Tentokrát je to teda jízda - v tom sexuálním smyslu - opravdu byl, jak když mu hráblo. Už i Tali, dobromyslná Tali, která se neumí bránit a vždycky čeká, ať se jí zastaneme, tak ho dvakrát seřvala jak kaprál, jak jí lezl na nervy. Proti nám hraje i to, že už hodně blbě slyší, takže ho neupoveluju. Děs běs, spoléhám na to, že to tak je, že to z toho vychází, ale člověk se bojí, aby to nebyla blbá souhra okolností a neschovalo se za to něco jinýho - i proto nás vet posílá na to spešl srdeční vyšetření, protože tam při poslechu vnímal šelest. I on to vnímá tak, že nejspíš je za tím nechutenstvím tohle, ale……….. ale.
Musím zaťukat, že žádné zažívací problémy zatím od té doby neměl.
supr, supr, že se to srovnalo. Taky jsem si říkala, aby mu to nechytilo slinivku, jako u vás, ale tak sono snad nelže. Najeli jsme režim, že večer jde první ven on a Tali až pak po něm, aby neměl, kde co čerstvýho, ráno se hlídá - i když už teď blbý, protože vstáváme do tmy. No a nejhorší je to na zahradě, když člověk něco dělá, mám rozestavěný konve a zalévám 😀
Rumicek je kastrovany? Pokud ne - vysetreni prostaty - bylo?
Rumíčkovi držíme velikou hromadu tlapek, aby byl zas, co nejdříve, ve svým dřívějším kožuchu a bříško, ani nic jiného nezlobilo.
Ne, není kastrovaný, prostata prý v pořádku - jen ty kulky má momentálně nabušený, pravil pan dochtor. Když se mi podaří mu tohle chování rozmluvit a nebudu muset jít do kastrace, budu ráda, ale musím se modlit, teď se to zklidnilo, nicméně byl jako blázen. Já i vím, z čeho to vychází - týden před tím byla u nás návštěva s mladinkou vižlí kráskou, byla měsíc po hárání - to je pro vižlu to nej období, kdy si užít nezávaznýho sexu 😀 . A jemu se to nějak usadilo v hlavě - teda v hlavě…. tam asi ne, o kus jinde a celý to podle mě spustilo.
Děkuju všem za držení palcůch.
Majintatý joztomilý vdolečci 😍 a 13 kousků, pane jo! Šikovná fenečka maminečka☝️
🍀 Gratuluji k jistému přírůstku do smečky 😉 můžu si vsadit, že přírůstek klapne? 😜 Dyť je táák krásnej 🤗
Když bych viděla jen ta miminka a nevěděla pozadí a neviděla bych foto s maminkou, neuhodla bych, že jsou to malí barzojíci ❤️
A tak nemusel by vůbec na operaci, chemická kastrace by to případně pojistila. Xerxová má takhle Youdislava dlouhodobě kvůli prostatě. Na hlavu bych mu už teď nasadila Karsivan. Myslím na vás a držíme packy.🍀
Jo já ten poslední rok… teda to jsem netušila, že před sebou máme posledních pár měsíců, nechala dát Jackovi taky chemickou kastraci, protože v létě to vypadalo, že už to hárání fen v tom vedru ani nerozdejchá… a byl klid. Pod “kudlu” už jsem ho v téměř 11ti letech hnát nechtěla.
Jo jo, na otázku chemie jsme s vetem taky narazili. Karsivan už nějakou dobu jede, jen teď jsem to pro jistotu vysadila, nechtěla jsem, aby přestal jíst úplně. Je to malej chemik cítí všechno všude.
No my vlastně máme Malinu taky nějakou divnou. Už týden chce v noci na zahradu, klidně by chodila každou hodinu. Poslední venčení měla obvykle v půl desáté a pak vydržela bez potíží do sedmi do rána. Teď do mě pořád kope, že chce ven. V té tmě nevidím, co dělá. Tuhle jsem tam za ní šla s baterkou a ona vylítla že křoví stylem “tady se vůbec nic zajímavého neděje, jdeme domů”. Třeba dneska byla neodbytná v šest ráno, že musí na tu zahradu a protože bylo světlo, tak jsem sledovala, co bude dělat a ona se usadila přede dveře a hleděla v dál a pak se koukla, že za ní stojím a šla hned domů. Pak za hodinu prozměnu lákala mého muže, ať jde s ní a když nešel, tak se vrátila aniž by se vyčůrala. V sobotu u tchyňovejch furt ležela a vypadala nějak bez nálady, až jsem přemýšlela, jestli s ní mám někam jít. Jak jsem jí dala postroj a vyrazila s ní a s dcerou, že jdeme na psí hřiště a čekali ještě na muže, tak Malina začala kvílet, že jdeme a na nikoho nečekáme. Na hřišti pak skvěle spolupracovala a zbytek procházky šla s obvyklým nadšením. Na mě to dělá dojem, jakoby se hárala, ale je kastrovaná. Jediný dvě změny, co se nyní udály, že jsme jí výrazně prořezali strom, pod kterým ráda ležela a druhá věc, že mám nyní i nějak melancholické dítě.
Dítěti jsem lehce spravila náladu, že jsme jí vzali do Liberecké Zoo a byly pěkně vidět pandy.
Pak fotky ze sobotního a dnešního venčení.
Taky mám kastrovanou fenu. A občas se tváří jak brekeke, značkuje víc jak Netvor. Přijde mi, že cítí a detekuje háravky stejně jak pes-pes, doma se nestydí si pak dělat takové ty intimní věci, že to s ní celou cuká. Zkusím jí ukázat pandu a uvidíme. 🙂
Jo! Tali teď taky děsně značkuje.
Blázinec je to.
Plaka:Taky mám kastrovanou fenu. A občas se tváří jak brekeke, značkuje víc jak Netvor. Přijde mi, že cítí a detekuje háravky stejně jak pes-pes, doma se nestydí si pak dělat takové ty intimní věci, že to s ní celou cuká. Zkusím jí ukázat pandu a uvidíme. 🙂
No právě, chová se jako můj první pes. V noci nespal, taky potřeboval být na zahradě. Jsem ráda, že podivné chování zaznamenávají i jiné domácnosti. To, co Malina dělá tajně v noci na zahradě, bude zřejmě tunel k nějaké háravce 🤭.
ta 4 fotka..Malina má nádhernou lesklou srst👍👌
My si včera po práci udělali procházku na okruhu, kde jsme podle socek byli přesně před rokem, tak jsem mu udělala i na stejném místě fotku 😁. Jen okruh jsme si prodloužili a vrátili jsme se až kolem 7 večer. Překvapilo mě, kolik je v lese cyklistů. Chvíli jsem ho měla na volno, ale pořád někdo jezdil tam a zpátky…asi z práce. A to nebyly ani žádné asfaltky, ale pěšinky v lese. Tak nakonec ťapal na vodítku, aby nás někdo neporazil.
No a 1.9. nás čeká agility kurz, tak jsem zvědavá jak nám to půjde. Dost záleží, co tam s náma bude za psa. Tak snad se nebude chovat jako bychom ho vytáhli ze sklepa…
Teď si někdo kousek od nás dovezl štěňátko z osady, cca půl roční. Ona se teda větších psů docela bojí, ale Jack se z ní může zbláznit. Jen jí vidí na protějším chodníku a nevnímá a začne kvílet. Uklidnit ho je docela oříšek. Jednou se očuchali, poskakovali trochu kolem sebe (pán ji pustil z vodítka) a od te doby blázinec, když je potkáme. S jinýmy psy toto vůbec nedělá. Myslela jsem, že tyhle amoky už máme za sebou 😂.
Pár cvaků z víkendového Rakoveckého údolí. 📸
Páč jsem si šikovně zrakvila koleno, tak jen třináct kiláčků okolo údolí. Už mi ani nevadí ty vedra, páč to vypadá, že se pár týdnů na delší trasu nepodívám. Ach jo. A přitom stačilo jen kopnout do otevřené klece. 😏😂