myslím,že u nás hráblo Maxovi….
sobota+neděle lezl po kastrované Dafině,jak kdyby hárala,já pá+so+ne-3 ranní,tak jsem venčila ráno před vratama,dopo přítel kousek a já večer,chvilku a Max po ní furt lezl,jak kdyby hárala…..
tak já nervy,měla jsem jet bez ní do BK,
že ju brát nebudu,že má být teplo….
no nakonec jsem ji teda vzala-takže jsem jela v pondělí ráno busem od nás v půl šesté,to bylo chladno,až zima,předtím vyvenčit psy,zbalit se,v Brně vyloženě kosa,tak jsem byla ráda,že neupeču fenu,na veterině jsem čekala 45 minut,aby mě vet po prohlídce-žádnej výtok nic,Dafi se chová jako vždycky-tak aby mi veterinář řekl,že hráblo psovi-Maxovi-tak už to trochu chápu….
nic jsme teda ani neplatily….
ale pohlídl,prohmatal,Dafi se chová stejně a Žeryk taky stejně,takže asi hráblo Maxovi…
v BK v pondělí proběhlo několik venčících vycháázek,jinak se válela s tatke v posteli,na konec v noci ke kostelu nad náma a zpět,k večeru jsme seděli chvilku na náměstí a čučely-at nečučí furt doma zavřená-náměstí je od bytu 10minut…,já si kouila v knihovně za 5kč knížku od veterináře povídky,tak jsem to za 2 dny přečetla….v pondělí jsem byla na kafe s kamoškou,a v knihovně,
v úterý jsem šla s Dafi v šet ráno na hodinu a něco podél řeky,kde ukazovala lavičky,hupla si na pařez,oběhla pár stromů,zpět jsme šly přes město,bylo chladno dost,já se pak šla ošmikat v osm po snídani a v PEPCU jsem koupila k tatkovi čmuchací kobereček za 70 kč,-ve slevě😀
a sobě tričko bílý s černou a bílou kočkou-jak se k sobě tulí😀
jinak Dafi měl přes den venčící čůrací kakací vycházky kousek od domu,já šla odpo ke kamošcena kafe,jinak jsme se válely s Dafčou u tv a u knížky,a večer jsem ji učila sundávat pantofli z nohy nohy😀
dnes ráno jsem s ní dojela vlkem busem dom,šla jsem chvilku ven s Žerykem a pocvičit si s ním trošku,ted je vedro,
u nás se spí,
já budu mít na odpo a su zvědavá co na ni řekne Max,jestli po ní zase poleze nebo ne???