Ta třetí fotka,to je jak manžel s Alanem.Syn vždycky říká: kam jsi táhnul tu kozu.Se mnou chodí volně,tak to běží napřed. A když jsem s ním chodit nemohla a byla jsem na dvoře,tak to ho táhnul jak kozu už ze dvora.
Jak se vám venčí?
acher:Ta třetí fotka,to je jak manžel s Alanem.Syn vždycky říká: kam jsi táhnul tu kozu.Se mnou chodí volně,tak to běží napřed. A když jsem s ním chodit nemohla a byla jsem na dvoře,tak to ho táhnul jak kozu už ze dvora.
Tak na týhle fotce se zrovna Gina zapomněla při čmuchání, tak mě jen dochází…ale přesně takhle to vypadá, když jí přestane procházka bavit, takhle se za mnou táhne jak smrad…to teda v případě, kdy už jdeme směrem dom, pokud ne, tak už i zastavuje.
A je úplně jedno, jestli sekundu předtím šla standardně přede mnou a čmuchala a byla to hezká procházka…pak zvedne hlavu, rozhlídne se a řekne “tak to by stačilo, už jsem si očuchala, co potřebuju a už mě to neba a chci dom”…a už se táhne za mnou…
Ať ho jen nepomlouvám. Máme nového kámoše. Bišoní (asi) mimino. A on vám je na něj tak něžnej, až ho nepoznávám. 😊
Tak tohle bych mohla provozovat, pokud bych měla sebou jenom Ginu…Matěj je hrom do police, ještě by takovýho prcka nadšením podupal…
No já čuměla jak puk. On je totiž jinak, jak čertík z krabičky a na pérkách. A tohodle prcka je celkem opatrnej. A malej je teda kurážnej. Vůbec mu nevadí, že kámoš je tak pětkrát větší.
Jak se ochladilo, tak se Malině i mně chce víc chodit. Včera jsem se pobavila, šly jsme kolem nějakých zedníků a jeden začal mluvit na svý kolegy asi ukrajinsky a naše Malina se zastavila a teď na něj tak zírala a pak koukla na mě, co tomu říkám já.."proboha, co to říká, já mu nerozumím ani slovo" a pohled na mě “slyšíš to, ty mu rozumíš?” 😀.
Dneska jsme dali zase kratší, protože šla s námi dcera, ale ono nakonec bylo na slunku celkem teplo, takže Malina byla celkem ráda, že to nebylo dlouhý. V křoví jsme vyplašili srnku, dcera se lekla a Malina ani nenapínala vodítko, že by za ní běžela. Já si na procházce zase podvrtla pro změnu nohu, tak mám hezké odřené kolínko, takže opět paráda k šatům či sukni 😂. Jsem holt frajerka, snad to půjde do práce kalhotách.
na Yodu včera vyběhlo miminko od howíka (dva a půl měsíce) a Yodislav byl nadšený a něžný. I když ten malý čert (prý je děsně oprásklé štěně, co se nebojí vůbec ničeho) se mu opřel tlapičkama o hrudník a lezl mu do tlamy…
A dneska asi byla procházka přesně podle Yody - mokro, zima, nikde nikdo… byl celou cestu nadšený, skákací, trýýýýskacííí - přitom zcela ovladatelný. Jen tedy za kmotrou liškou vyrazil rychleji než bych si přála… ale do podrostu z cesty nevletěl a poslušně se vrátil. Asi konečně dospal dovolenou
…dnešní odpolední válení se a procházka lesem v podvečer…
….že prý bude pomáhat místnímu hajnému při hlídání dřeva….
Byli jsme až v Bialystoku, cca 670km a dopadli jsme dobře.Santana byl šikula takže oba dny CAC a CACIB a k tomu BOB a BOS, ale jeli jsme v sobotu ve dvě ráno,jedna přespávačka a hurá domů. Jsem už na to moc opotřebená .
💐gratulace
Dublinbarzoj:Byli jsme až v Bialystoku, cca 670km a dopadli jsme dobře.Santana byl šikula takže oba dny CAC a CACIB a k tomu BOB a BOS, ale jeli jsme v sobotu ve dvě ráno,jedna přespávačka a hurá domů. Jsem už na to moc opotřebená .
Ještě jednou moc gratuluju, krásný úspěch. 👍🤩
My dnes na vycházce i s Doroušovou maminkou, to je ta bílozrzavice v popředí, pak snažili všichni nacpat do jednoho kufru, z Frama je vidět jen jazyk v pozadí a na poslední fotce Fram, jak doma padnul za vlast.
Louky jsou pro ně nejvíc 🙂.
No kdybyste neupozornila na to, že Framík je v autě též, nenajdu ho 😀 jsou skvělí a mami je čiperka, že…
Je to krásný ❤️
Nádhera, moc Vám gratuluju! 🥇
Kilian:…dnešní odpolední válení se a procházka lesem v podvečer…
Kulíšek Kelíšek taky umí odpočívat 🤗 🌷 zbožňuju ho v každé situaci! Je to borec🌷
Tak my ráno udělali 3 kiláčky, tak večer až přijedu z práce, tak ty 2 kiláky někde dobrouzdáme, abychom měli splněno…
Vyděržaj Gina 😉
..děkuju moc…no na dlouho to nebylo🙂