Dublinbarzoj:Po patnáctém budeme venčit už Fantastickou čtyřku😍. Nejmenší roste jako z vody a už prý trénuje do kruhu🥰
Jé, ten je nádhernej, ten kukuč. 😍
Dublinbarzoj:Po patnáctém budeme venčit už Fantastickou čtyřku😍. Nejmenší roste jako z vody a už prý trénuje do kruhu🥰
Jé, ten je nádhernej, ten kukuč. 😍
O víkendu se Jožínek (Beanie z Kočovského dvora) zúčastnil výstavní šňůry v maďarském Komárnu, získal 3x VD a 1x V a moc hezké posudky.
.velká gratulace 🌻
tak se mi včera podařilo nevšedně ve všední den vylákat Martina do lesa-hotový zázrak!
ráno jsem šla zase nadvakrát-kousek k lípě s Žerykem a s madam šedou línou ospinkanou po Žerykovi už jen vyčurat/vykakat-a protože se rozpršelo tak v zájmu vyběhání Dafči jsem ji dala do vjezdu stoličku a obíhala stoličku a přinášela uzlík a to docela hodněkrát za sebou,dokonce se i přetahovala!!a bavila se!!!bud jak si s ní nikdo kromě mě nehraje,a nebo svoje udělalo i že vlastně nebyla žádná vycházka jen rychlo venčení-každopádně-Dafi proběhlá,a tak jsem ji mohla za světla svíček učesat ,vystříhat srst mezi tlapkama-polštářkama,vyčesat trim.hrabičkama,vyčesat Žeryka,zabalit je do deky a jít uklízet protože nám celý dopoledne nejela elektřina-takže doma zima☹️
odpo jsme zajely do lesa,lezly ze stráně na strán,Dafi nadšeně běhaala po pařezech,asi šestkrát hodila držku,přelízala větve,
kromě jedné houby-která nevím,jestli byla jedlá jsme nenašly nic…
slunko vyšlo jen na chvíli a na jedné z fotek je vidět,jak tam byla ke konci vycházky tma-nejvíc byl vidět Žerykův reflexní postroj,Dafině zkusím našít reflexku ještě zepředu…a na mě byla nejvíc vidět gumička do vlasů…🙂
škoda,že ty psí oděvy nemají na sobě reflexní prvky…
V neděli si Bessča , nevím o co, v lese způsobila tržnou hlubokou ránu přes celý stehno. Má to zašitý a protože v límci by se zbláznila ( jak je ona jiná v hlavičce ), tak vyfasovala bodýčko po Idorkovi ( když měl ty utržený záda ) a k tomu kaťata. No a udržte doma nepřizpůsobivýho čtyřkilovýho psa, kterej chce bejt mermomocí v boudě….Venku jí fakt nechat nemůžu, protože bych jí musela sundat gatě, kdyby šla čurat nebo tak a to by si mohla vyndat ty svorky. Takže to musíme obě vydržet do 17, kdy jdeme na stehy
…moc držím palce ať je jezevčinda brzo v pořádku….
jaj chudál malá nebohá☹️
at to co nejlíp zmáknete!!!!
jinak mě dnes udělala radost Dafča,šly jsme ke křížku a zpět mezi polama,a já pak viděla lampionky,tak že s tím udělám Dafi hledej-ztratil.
Tak urvu 2 větvičky,zavolám si ji a důležitým hlasem ji sděluji,že bude nosit kytičku!
jednu pohodím na zem a druho jdu odnést a po pár krocích se Dafi odpojuje a valí pro tu jednu na zemi-a letí ke mě-hele,cos tam zapoměla!!tak ji jásavě chválím,uděláme 2krát hledej-ztatil,Žerykovi zahážu hračku a jde se dom do peřin….,
je sice líná chodit kopce a stejný trasy,ale jinak je to chytrá holka-na to,že nenosí větve,klacky,šišky….
Aluška:V neděli si Bessča , nevím o co, v lese způsobila tržnou hlubokou ránu přes celý stehno. Má to zašitý a protože v límci by se zbláznila ( jak je ona jiná v hlavičce ), tak vyfasovala bodýčko po Idorkovi ( když měl ty utržený záda ) a k tomu kaťata. No a udržte doma nepřizpůsobivýho čtyřkilovýho psa, kterej chce bejt mermomocí v boudě….Venku jí fakt nechat nemůžu, protože bych jí musela sundat gatě, kdyby šla čurat nebo tak a to by si mohla vyndat ty svorky. Takže to musíme obě vydržet do 17, kdy jdeme na stehy
Ježíš, k čemu všemu vy ještě nepřijdete. Přeju Bessy brzký uzdravení.
Bessčo, vy se s Mirďou staráte paničce o vzrůšo teda 🤔
Ať se holka brzo zahojí! Co Mirďa? není po to gabapentinu sjetý?
Ach jo 😴…taková šlicna 😢…
S tím límcem bych se zbláznila taky, se jí vůbec nedivím. Tak to mám v hlavě asi taky nějak v nepořádku. Ginu si vůbec neumím představit, že by měla límec.
No holky, tak držím palce, ať se to rychle zahojí a hlavně, ať se z toho domácího režimu obě nezblázníte.🍀
Vahine:Bessčo, vy se s Mirďou staráte paničce o vzrůšo teda 🤔
Ať se holka brzo zahojí! Co Mirďa? není po to gabapentinu sjetý?
Mirďovi nic není, toho bolely záda na jaře a od tý doby , ťuk ťuk na něco co nehoří, dobrý
Sardullah:Ach jo 😴…taková šlicna 😢…
S tím límcem bych se zbláznila taky, se jí vůbec nedivím. Tak to mám v hlavě asi taky nějak v nepořádku. Ginu si vůbec neumím představit, že by měla límec.
No holky, tak držím palce, ať se to rychle zahojí a hlavně, ať se z toho domácího režimu obě nezblázníte.🍀
No chodí doma jak lev v kleci a kňourá. Teď jsem s nima byla hodinu na zahradě a zase jsem mazala do práce. Musím jí hlídat, nechat venku chvíli bez gatí aby se vyčurala a pak i venku oblíknout, jinak si to chce lízat. Tak jsem koupila druhý gaťky na střídačku. V Pepcu za ně chtějí 35,-
jo a curenzym dneska přišel
A neoplatilo by se Vám mít doma ten nafukovací límec? Nebo ten by se jí taky nelíbil? Mám tu zkušenost, že s ním psi nemívají problém.
impact:A neoplatilo by se Vám mít doma ten nafukovací límec? Nebo ten by se jí taky nelíbil? Mám tu zkušenost, že s ním psi nemívají problém.
Ona má problém i když nějakou věc doma dám o 5 centimetrů jinam
Teda chuděra. Ať je brzy v pořádku🌹.
Trickyvoo:Teda chuděra. Ať je brzy v pořádku🌹.
To určitě bude, už chtěla jít na procházku. Dneska od půl pátý ráno pofňukávala že chce do boudičky. Přestala v půl sedmý. V sedm mi zvonil budík…..
6tý den, přijde mi to že se to malinko šklebí, jak opadl otok, tak snad ty svorky vydrží do příštího pátku
Podle tý fotky mo taky přijde, že se to trochu šklení… tak snad to bude dobrý🍀