Aktuálně: 2 798 inzerátů258 206 diskuzních příspěvků19 100 uživatelů

Jak se vám venčí?

Aluška
Aluška 10.10.2025, 12:13:09 xxx.xxx.197.216
Sardullah:

Podle tý fotky mo taky přijde, že se to trochu šklení… tak  snad to bude dobrý🍀

stříkám jí to aloe vera first spray a do jídla dostává curenzym. Když to bude širší jizva, tak neva, zaroste chlupama. Hlavně aby se to spojilo

kometa
kometa správce
10.10.2025, 13:45:37 xxx.xxx.224.101
Sardullah:

Podle tý fotky mo taky přijde, že se to trochu šklení… tak  snad to bude dobrý🍀

Taky bych si to šestý den představovala lepší.

impact
impact 11.10.2025, 05:37:35 xxx:xxx.d311:aa01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 10.10.2025, 11:59:27

Šestý den už to bude chycené k sobě, nebojte. Věřím, že teď už by to srostlo i bez těch svorek, akorát by to chvíli vypadalo ošklivě a chtělo by to více péče. Je to holt na místě, které se furt hýbe.

Jinak na mazání čehokoliv je výborný i Alaptid od Biovety. 

bambule
bambule 11.10.2025, 05:43:12 xxx.xxx.74.95

Milé dámy, skolila mne chřipka,                                     už znám jen propocené trička.

Rýma, kašel, horečka, zimnice,                                     zkouší mé nebohé tělo nejvíce.

Paralen, med, čaj šípkový,                                               odstup ode mě ďáble chřipkový.

Nuž, ještě že nejsem muž,                                               to bych ležela na márách už! 

Hezký den😀.   

Obrázek
Xerxova
Xerxova 11.10.2025, 06:17:49 xxx:xxx.487a:5a1c

do Liberce se po spoustě let vrátilo liberecké počasí - tj. když nemží, tak prší a když nemží ani neprší, tak leje. Takže balíme batůžky a vyrážíme směr holanské rybníky, kde by mohlo být dneska líp. 

Jinak v lese za humny krásně tečou potoky, v příkopech podél cest stojí voda a jsou i kaluže jen tak, v lese… Prostě Jizerky čvachtají a tak to má být.

impact
impact 11.10.2025, 06:39:54 xxx:xxx.d311:aa01

Já si včera nabalila batůžek a dneska už se snažím hodinu přesvědčit, že se mám vykopat z postele a někam vyrazit. Ale u nás je tak zataženo, že možná nakonec skončíme v duchnách. 😂

Vahine
Vahine 11.10.2025, 09:28:35 xxx:xxx.9eb:7a01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 11.10.2025, 06:17:49

Už teď se těším na fotky 😊 šťastnou cestu!

Vahine
Vahine 11.10.2025, 09:33:03 xxx:xxx.9eb:7a01
bambule:

Milé dámy, skolila mne chřipka,                                     už znám jen propocené trička.

Rýma, kašel, horečka, zimnice,                                     zkouší mé nebohé tělo nejvíce.

Paralen, med, čaj šípkový,                                               odstup ode mě ďáble chřipkový.

Nuž, ještě že nejsem muž,                                               to bych ležela na márách už! 

Hezký den😀.   

Obrázek

Pěkně Vám jdou rýmy! 👏 Té druhé významově jiné rýmy a všech bacilů se brzo zbavte, ať je zase dobře! Posílám Vám něco na přemýšlení…😉 možný parťáķ pro Bambů, ale jasně, že nevím, jak by ho ve svém zdravotním stavu přijala a fungovala s ním….🤷‍♀️ když jsem ho uviděla, hned jste mi naskočily vy dvě s Bambulkou….

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=102970

bambule
bambule 11.10.2025, 11:14:17 xxx.xxx.74.95
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 11.10.2025, 09:33:03

Dřív jsem hodně přemýšlela o parťákovi pro Bambů, ale čím víc ji znám tím víc jsem přesvědčená, že je velmi spokojený jedináček. Nestojí o kontakt s ostatními příslušníky svého rodu. Venku je naprosto ignoruje. Obtěžuje ji to ňafání a celé to očichávání zadků🙃.  Nevyhledává je. Má pár  “oblíbenců”, které bere na milost po dobu cca dvou minut, pak naprosto povýšeně odchází pryč.  Druhým psem doma by asi trpěla. Je na mě hrozně závislá a nechtěla by se o paničku dělit. 

Vahine
Vahine 11.10.2025, 11:24:53 xxx:xxx.9eb:7a01
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 11.10.2025, 11:14:17

Děkuji za reakci. Vlastně u nás je to podobné. Bělouš už taky hůře vidí a onehdy mi, asi kvůli tomu zraku, ze strachu zaútočil na 2 bully, kteří  seděli v klidu vedle paničky za kočárkem, já je neviděla bohužel první. Myslela jsem, že se jde, nejdřív šel v klidu, pomazlit s paní. Kdyby Ti psi otevřeli hubu dřív než jsem ho vodítkem stáhla, je z něj fašírka. Strašný, bylo mi hrozně stydno! Děcko bylo v kočárku vykulený…Od té chvíle chodí s košíkem, a to hlavně brzy ráno nebo večer, ve tmě. V průběhu procházky mu košík mimo město sundavám. Je to tak dobré. Zvládá si pod vedením psů nevšímat. Takže už i já pochopila, že chce zůstat Oldík sám, jedináček jediný.

Tak se omlouvám za nevyžádaný odkaz. Brzy se uzdravte🌷

Dafi
Dafi 11.10.2025, 14:38:04 xxx.xxx.136.20

tak ve středu cvičící vycházka s kníračem Brickem-ke křížku a zpět,2 poslušnosti,odložení.kRÁSNĚ CESTOU OD KŘÍŽKU FUNGOVALY VŠICHNI 3!!SPOLU,BĚHALY A BYLY V POHODĚ,bRICK SI dAFI NEVŠÍMÁ,KDYŽ MU PÁRKRÁT NAZNAČILA,ŽE NEEE,A PAK VŠICHNI 3 SPOLU BĚHALY…..PARÁDA,A TO SE VIDĚY ASI?POČTVRTÝ…

jinak čtvrtek vycházka kousek,zvlášt,když měly ve středu pořádnou cvičící s kámošem,

a já měla před odpo,

v pátek mězisměna,kdy jsem vybalovala,vybalovala a vybalovala+kasa a dost těžký věci,takže vycházky 2 krátký,

a dnes dopoledne v Chřibech 2 a půlhodiny,od Křížku-parkoviště na Kazatelnu,na sv.Klimentek a zpět,Dafi celou!!!!dobu běhala i do kopce,hopala po pařezech,šutrech,Žeryk blaženě válel sudy,byla mochomůrka i bedle,i barevný listí a dokonce si jedna z turistek/houbařek pomazliůa Dafču!což se nám nestává,ke konci vycházky byly turisti a houbaři,akorát nebylo slunko a fučelo,,,,,jinak super-opět mě Dafi přesvědčila,že mám 2 psi-v lese na výletě veselej akční běhavej knírač,a za humnama,v dědině,ve městě-otrávenej unavenej pes….:/-já už se v tom psovi nevyznám…:-O

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 11.10.2025, 14:41:43 xxx:xxx.487a:5a1c

výlet kolem rybníků by byl pro Pepu moc placatý - a tak jsme nejdříve zdolali Ronov (děsný kopec). Hrad jako již tradičně byl obydlen, tentokrát pochrupujícími trempíky. Naštěstí bez psa (i když já už automaticky u hradů mám psa na vodítku) - u ohniště byla rozdělaná kvalitní whiska… a spousta bince… Oni uklidí, ale mě to vždy přijde líto, že v devět hodin prostě hezké fotky mají binec… A pak už placatý výlet kolem holanských rybníků. 18 km… hodně bahna. Dva orli, spousta kormoránů a husic a kachen a volavek… a luňáci jsou všude - i cestou…

impact
impact 11.10.2025, 15:20:36 xxx:xxx.d311:aa01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 11.10.2025, 14:38:04

Ty jo Dafi já to měla dneska v plánu naopak - od Křížku směr Zavadilka, Kameňák, Ranšperk, Koryčanská kaple. 😁 To jsme se málem mohly potkat. 😁

No, u nás nakonec zvítězil podzimní úklid. Velká popelnice plná a plný auto s vytříděným odpadem do sběrného dvora. Naměřila jsem si skoro tři a půl kilometru jenom kmitáním po baráku a po dvoře. 😂

Orionka (neregistrovaný) 11.10.2025, 17:56:20 xxx:xxx.7fe5:8100
Xerxova:

výlet kolem rybníků by byl pro Pepu moc placatý - a tak jsme nejdříve zdolali Ronov (děsný kopec). Hrad jako již tradičně byl obydlen, tentokrát pochrupujícími trempíky. Naštěstí bez psa (i když já už automaticky u hradů mám psa na vodítku) - u ohniště byla rozdělaná kvalitní whiska… a spousta bince… Oni uklidí, ale mě to vždy přijde líto, že v devět hodin prostě hezké fotky mají binec… A pak už placatý výlet kolem holanských rybníků. 18 km… hodně bahna. Dva orli, spousta kormoránů a husic a kachen a volavek… a luňáci jsou všude - i cestou…

To já jsem se venčila v těch Jizerkách. Bylo tam ták krásně.

Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 11.10.2025, 19:34:00 xxx.xxx.48.20
impact:

Šestý den už to bude chycené k sobě, nebojte. Věřím, že teď už by to srostlo i bez těch svorek, akorát by to chvíli vypadalo ošklivě a chtělo by to více péče. Je to holt na místě, které se furt hýbe.

Jinak na mazání čehokoliv je výborný i Alaptid od Biovety. 

Alaptid měl Idorek na ty záda. Mám aloe vera gel tak jí to mažu tím. A jo, bude to dobrý, jen s ní ještě týden vydržet. Když se vrátíme z procházky, tak jí nesmím pustit z vodítka, jinak zaleze do křoví kam se já nedostanu a nepude domu a nepude domu. Jenže jí musím oblíknout kaťata, jinak hned ošetřuje. Tak jí vleču až do baráku skoro po břiše. Dneska si gaťky pochcala, mršina jedna…..

Xerxova
Xerxova 11.10.2025, 20:05:37 xxx:xxx.487a:5a1c

nejprve Yoda tento týden. Prvních šest za humny, zbytek z dneška. Dobrá byla ta zvědavá žába na osmé fotce - málem mu vlezla do tlamy (byla trošku chladem zpomalená)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 11.10.2025, 20:08:10 xxx:xxx.487a:5a1c

a teď nepsí. Lesy za humny a hlavně dnešní Ronov a rybníky. Ocúny mě překvapily, myslela jsem, že už budou odkvetlé… Ty vyhlídka na konci se jmenuje přímo poeticky - Smrtka

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.10.2025, 21:07:45 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 11.10.2025, 15:20:36

tak to by byl úlet se potkat🙂

tak snad někdy…..se zadaří…

Obrázek Obrázek Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 11.10.2025, 21:45:16 xxx.xxx.167.186

Tehle týden jsme měli mimořádné štěstí na hrací kámoše. 

Dvakrát jsme potkali mladého pána nejvíc nejlepší kámošku, se kterou si fakt sednou povahově i mírou energie a vždycky je to moc fajn živá ale vlastně docela kultivovaná hra. 

Dneska ráno jsme potkali na vyhlídce pětiměsíčního NO, ale s tím jsem hru nakonec radši utnula. Už mi přišlo, že se mladí pánové ty pindíky poměřujou trochu moc na můj vkus. 

Každopádně i když je mladý pán je pubertální jeliman, co se mu mozek odstěhoval do… Humpolce, tak na něm pozoruju, že má vlastně docela cit nebo empatii nebo jak to nazvat a i když s velkejma a středníma kámošema řádí jak černá ruka, tak když potkáme maličký štěndo, tak je najednou neuvěřitelně něžnej a opatrnej. Podobný tendence na něm pozoruju i vůči lidským mláďatům. Myslím, že až dospěje, tak z něj bude moc fajn pes.

Trickyvoo
Trickyvoo 12.10.2025, 05:32:38 xxx.xxx.62.63
Xerxova:

nejprve Yoda tento týden. Prvních šest za humny, zbytek z dneška. Dobrá byla ta zvědavá žába na osmé fotce - málem mu vlezla do tlamy (byla trošku chladem zpomalená)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

A ten úžasný kamenný most na předposlední fotce, to bylo kde? 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.