Včera spustili registraci na "letního Čerta", tak jsem se rovnou přihlásila, snad to přežiju, ale mám z toho respekt.
Poběží se z Housky přes Bezděz a Ralsko až na Hamr na jezeře. Tak jsem dneska byla rovnou obhlédnout start a první kousíček z trasy (Houska - Vrátenská hora). Dali jsme s Efíkem 22km a 600m stoupání. Chvílemi i vylezlo sluníčko a skoro byl vidět Bezděz, ale byl dost v mlze, (tam mám v plánu taky vyběhnout jen musím vymyslet rozumnou trasu zpět). Efík si teď hraje na mrtvolu a my asi vyrazime na Vánoční trhy.
Včera spustili registraci na "letního Čerta", tak jsem se rovnou přihlásila, snad to přežiju, ale mám z toho respekt.
Poběží se z Housky přes Bezděz a Ralsko až na Hamr na jezeře. Tak jsem dneska byla rovnou obhlédnout start a první kousíček z trasy (Houska - Vrátenská hora). Dali jsme s Efíkem 22km a 600m stoupání. Chvílemi i vylezlo sluníčko a skoro byl vidět Bezděz, ale byl dost v mlze, (tam mám v plánu taky vyběhnout jen musím vymyslet rozumnou trasu zpět). Efík si teď hraje na mrtvolu a my asi vyrazime na Vánoční trhy.
No ty kráso, ta hlíva je nádherná! 😳
Jinak my nebyli nikde. Nejspíš mě ZASE sejmul covid, tentokrát už jsem si testy nedělala. Ale tři noci jsem musela spát v sedě, jinak bych se udusila. Dneska už to vypadá líp, tak třeba příští víkend někam vyrazíme a nebude ta rekonvalescence dlouhá jako posledně. 🙄
Jinak my nebyli nikde. Nejspíš mě ZASE sejmul covid, tentokrát už jsem si testy nedělala. Ale tři noci jsem musela spát v sedě, jinak bych se udusila. Dneska už to vypadá líp, tak třeba příští víkend někam vyrazíme a nebude ta rekonvalescence dlouhá jako posledně. 🙄
Já vám do toho nechci kecat, ale……podpořit imunitu by to chtělo, doléčit by to chtělo…..a nepřetěžovat se, by to chtělo. Nejnáchylnější k nákaze je extrémně unavený organizmus.
Já vám do toho nechci kecat, ale……podpořit imunitu by to chtělo, doléčit by to chtělo…..a nepřetěžovat se, by to chtělo. Nejnáchylnější k nákaze je extrémně unavený organizmus.
Slyším vaše “děkuji za nevyžádanou radu”.
Hele já si upřímně myslím, že jsem poslední covid doléčila dost a dost dlouho jsem se šetřila. I jsem na radu kamarádky lékařky brala plno věcí na imunitu (a tím nemyslím průmyslové věci - ona je spíš na bylinky, houby a tak). Byla jsem z toho posledního totiž dost převařená z horeček a dlouho jsem to na sobě cítila.
Ono by to spíš chtělo nemít v práci kolegyně nenažraný na prémie, který jsou jen za nemarodění a který by šly místo hamtivosti po prachách v případě nemoci normálně marodit a neroznášely to po všech ostatních. Protože když musíte být v malém kolektivu a v jedné místnosti s člověkem, ze kterýho to stříká ze všech otvorů a na všechny strany a kterej si ani neumí zakrýt dlaní tlamu, když kašle, je dost těžký to nechytit. A proto nás to pak vždycky skolí minimálně polovinu. 😏 Zas to jedna 🐄 před dvěma týdny dotáhla a postupně padáme jak hrušky. Tvl jako být to na mě, tak jí chytím za límec a vyhodím z okna. Ale vedení je to u perdele, tak můžeme akorát tak nadávat. 😏 Aaaaaaa jsem se zase nafrala. 😈
Včera jsme se byly projít kolem Chrudimky, 2,5 hodiny v krásné přírodě mě nabilo.
A dneska jsme jely na dvojzávod v RO, na dvojkové úrovni. Ještě se vracíme, holt bez auta ve vesnici bez železnice…
Prvním parkurem, který jsem považovala za lehčí, jsme nahrabaly jen 69 bodů ze 100. Naše historické minimum. První půlka dobrá, pak Bonnie zjistila, že souběžně v zrcadle je další pes. Další cviky jsme pokonily.
Druhý parkur, který jsem považovala za těžší, jsme vyhrály s 98 body. Z toho jsem nadšená z několika důvodů. První důvod, že jsem se stihla dát psychicky do pohody. Relativní pohody, stresař jsem. Druhý důvod, že se nám to fakt podařilo. Bonnie se celou dobu soustředila na mě. To první místo bylo nečekané, ale taky to potěšilo, že jsme za sebou nechaly i borderky a tak. První bedna. Skoro bedna, součet byl z obou závodů.
Díky druhému povedenému závodu jsme skončily celkově 6. z 11.
A Bonnie nebyla jediný prcek. Byla tam sheltie, shiperka a moc krásně cvičila paní jorkšírová. Fakt se mi líbila, šly s paničkou krásně oba závody.
To zní jako naprosto sebevražedná trasa… obdivuju, fakt!
taky si říkám - a to mám všechny ty kopce moc ráda - ale hezky pomaličku, se svačinou v batohu… a kochat se. A dneska už jen trasy výjimečně nad dvacet kiláčků… prostě na pohodu.
Velký obdiv si zaslouží, je dobrá (a basenžík taky)
taky si říkám - a to mám všechny ty kopce moc ráda - ale hezky pomaličku, se svačinou v batohu… a kochat se. A dneska už jen trasy výjimečně nad dvacet kiláčků… prostě na pohodu.
Velký obdiv si zaslouží, je dobrá (a basenžík taky)
Je mladá …….až bude babička a prababička, taky bude chodit polehoučku. Ale dobrá opravdu je. A ještě má výhodu, za jeden výlet moje 4.
…tak jsem se tedy konečně odvážil a začala s Kelišem tréninky RO za nezměrné podpory a trpělivosti své trenérky…dnešní pátý trénink na sídlištním parku…
…tak jsem se tedy konečně odvážil a začala s Kelišem tréninky RO za nezměrné podpory a trpělivosti své trenérky…dnešní pátý trénink na sídlištním parku…
Jé, bezva! To jsem ráda, že jste do toho šli. A vypadá to skvěle. Je vidět, že už umíte ze sportovky.
Ztko můžete dát hned. Věřím, že i jedničku, až panička pochopí CNDC.
Nové cviky, co ve sportovce nejsou, se naučíte hned. Pokud to je třeba, pamatuji si dobře, že jste dělali i dogdancing?
Jestli můžu jeden nevyžádaný tip… Začněte co nejdříve s chůzí u pravé nohy. Boj mnoha sportovkářů jsou cviky u pravé nohy.
Před lety jsem sportovala. Tak si umím představit, kolik je v tom dřiny. Jste dobrá! I pesan.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.12.2025, 23:04:13
..děkuji a co to je to CNDC..no já jsem z každého tréninku tak vyflusaná, že tedy nevím… zlatá sportovka…ne ne tanec jsem nedělala nikdy…diky za tip s tou pravou stranou, to zase bude…
..děkuji a co to je to CNDC..no já jsem z každého tréninku tak vyflusaná, že tedy nevím… zlatá sportovka…ne ne tanec jsem nedělala nikdy…diky za tip s tou pravou stranou, to zase bude…
CNDC začnou už v jedničce. Jsou to složené cviky. Více cviků na jednom místě, mezi nimi je i určený počet mezikroků. Je to makačka na hlavu. Ale když docvakne princip v mezikrocích, pravidlo je jednoduché, tak je to už “jen” o soustředění. “Jen” v uvozovkách, protože to soustředění je záhul na hlavu.
Podle mě trojky znamenají tak 200, 300 tisíc možných kombinací. A to dělá RO tak ojedinělé, můžeš závodit roky, přitom bude každý parkur jiný. A umět jednotlivé cviky neznamená, že sedne člověku nebo psovi každá kombinace.
Na fotce je CNDC na začátku dnešního závodního parkuru, celý parkur je o pár příspěvků výše.