Úplně úplně odmyslím tento web, Neverenda apod., a jen napíšu, že v reálném světě zaznamenávám, že fakt jsou lidi víc zlí než byli. Alespoň já mám ten pocit.😢
A bude čím dál hůř. Jak bude stoupat počet lidí, kteří budou mít problémy, bude čím dál hůř. A bohužel, média to podporují a podtrhávají. Hajzli byli vždycky. Horší mi přijde, že i “normální” lidi začínají být ( nebo už jsou? ) neurvalí.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 16.12.2023, 18:47:56
S kým co je?
Já se ho snažím ignorovat už dlouho. Ještě na ifauně. Ale byly situace, kdy to úplně nešlo. A víte, co bylo tady na chovu zvířat, co předcházelo jeho zablokování.
A bude čím dál hůř. Jak bude stoupat počet lidí, kteří budou mít problémy, bude čím dál hůř. A bohužel, média to podporují a podtrhávají. Hajzli byli vždycky. Horší mi přijde, že i “normální” lidi začínají být ( nebo už jsou? ) neurvalí.
Jinak Orionko, mně přijde, že svět je normální třeba tady!!!
Mně opět někdo trochu pomohl finančně!!! Mám zakázané tu osobu zveřejnit…a já bych tak ráda! ❤️
Do toho přicestoval Štístko (viz jiné vlákno) - od někoho odtud.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.12.2023, 20:27:58
Balu, Vy jste mi také pomohla…však víte!❤️
Ignorace osoby, která Vám vadí, je to nejlepší, co můžete udělat. Kéž bych to já mohla praktikovat v práci (vůči svým nadřízeným; což ale tak nějak nejde…).
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.12.2023, 20:27:58
Jo vy myslíte to že nevěřím všemu co kdo píše na netu? Jo to byl hrozný prohřešek.🙂 Mimochodem na druhou stranu Balu, vás nikdy nenapadlo, že mnoho lidí bylo ze znásilnění křivě nařčeno a některým to mohlo i zničit život? Pozor na to, mince má vždy dvě strany. Mám taky jednu takovou nemilou zkušenost. Víc to rozebírat už nebudu. S těmito zkušenostmi se chodí za nejlepšími přáteli či policií a ne na veřejnou diskuzi.😐 Otázku koho mám rád a nerad na diskuzi neřeším. Nikdo mi tu nevadí a nikoho bych si nedovolil vyhánět.
Já bych se jen všeobecně zeptal všech( protože Fíkovnice mě ignoruje a dělá chybu velkou) co je špatné na tom,že někdo někomu pomůže v těžké situaci? To přeci není žádná ostuda,ne? Chápu že Fíkovnice dala slib,ale osoba co jí pomohla se stydí za co? 😯
Já s dovolením odpovím za Fíkovnici. Ta osoba se přece nestydí. Ale jsou lidé, kteří se dobrem nechlubí, protože pak by to dobro ztrácelo na hodnotě. Podle nich. A pak se stane, že jim to dobro někdo ukradne. Nakonec jsme “na politice” a tam se to děje poměrně často. Někdo staví a někdo pak stříhá. Tak se do toho přestanu míchat, stejně jsem to asi nevysvětlila.
Jo vy myslíte to že nevěřím všemu co kdo píše na netu? Jo to byl hrozný prohřešek.🙂 Mimochodem na druhou stranu Balu, vás nikdy nenapadlo, že mnoho lidí bylo ze znásilnění křivě nařčeno a některým to mohlo i zničit život? Pozor na to, mince má vždy dvě strany. Mám taky jednu takovou nemilou zkušenost. Víc to rozebírat už nebudu. S těmito zkušenostmi se chodí za nejlepšími přáteli či policií a ne na veřejnou diskuzi.😐 Otázku koho mám rád a nerad na diskuzi neřeším. Nikdo mi tu nevadí a nikoho bych si nedovolil vyhánět.
Já se ho snažím ignorovat už dlouho. Ještě na ifauně. Ale byly situace, kdy to úplně nešlo. A víte, co bylo tady na chovu zvířat, co předcházelo jeho zablokování.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.12.2023, 12:53:44
Robejšek se dotýká toho, že svobodná vůle v rovině ega je osobní přesvědčení, že člověk jedná bez vnějšího nátlaku. To je iluze. Všichni s já v dualitě podléhají vnějšímu nátlaku, který je formuje a dává jim role. Utvářejí se od malička podle vnějších vlivů a požadavků a též podle nich jednají. Není v tom nic svobodného. Jen to díky nepozornosti nevnímají. A ano. Nějaká chobotnice bude vždy existovat potud, dokud budou vládnout peníze a materialismus bude alfou a omegou žití. Jde o to, udržet to v nějakých rozumných mezích. Po 89 jsme volili každého, kdo měl příjemný kukuč a hezky mluvil, platí to dosud, bez ohledu na schopnosti a zájmy dané osoby. Když nejsou nastavené hranice, není co respektovat. A vymezovat si hranice až tehdy, když už je napevno obsadila “horda”, která nastavuje pravidla, která nejsou s voliči dané země v souladu, je dvojnásob složitý.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.12.2023, 22:59:00
Neverende, vy byste hlavně rád slyšel něco hezkého o sobě. A pokud to nefunguje, obdivujete se tu sám a lezete s tím lidem na nervy. Od dob Ifauny už vám tohle po mnoha zpětných vazbách mohlo dojít.