N (neregistrovaný)15.05.2024, 22:15:13xxx.xxx.242.38
Noo a mě umřel papoušek.😓 Ráno jsem ho našel ležet v kleci. Vím že to v kontrastu střelby na Fica vyznívá divně, ale smutnější jsem ze ztráty toho čudlíka opeřeného.😐 Ach jo, to bude zase smutný měsíc..
N (neregistrovaný)15.05.2024, 22:49:33xxx.xxx.242.38
Leithian:
To je mi líto. Dneska je hnusnej den. Ještě Vlastík Harapes do toho….
Co jsi měl za papouška?
To máš pravdu, den nic moc. Harapes taky? Ježiš to ani nevím.😐 Cherry byl andulka nalezenec. Tedy spíš prostě přiletěl a usídlil se mi na rameni. A prej zima mu je a hlad má.🙂 Tak pro klec, kterou nakonec stejně využíval jen na stravu a aby měl odkud “kázat”. 🙂 Fakt strašně šikovný zvířátko.😐 Díky Jani.
Noo a mě umřel papoušek.😓 Ráno jsem ho našel ležet v kleci. Vím že to v kontrastu střelby na Fica vyznívá divně, ale smutnější jsem ze ztráty toho čudlíka opeřeného.😐 Ach jo, to bude zase smutný měsíc..
Já Vás, Neverende, chápu. A mrzí mě Vaše ztráta domácího mazlíčka.❤️
Ale přece jen…fakt je to velký kontrast s tím, co se událo v SR. To je naprosto bezprecedentní situace a bojím se, bojím, co to na Slovensku rozpoutá.
Trochu mě tedy zarazilo to, že já hodně sleduji MS v hokeji, no a dnes hráli i Slováci a komentátoři tuto věc vůbec nezmínili. Já vím, se sportem to nemá nic společného, ale přece jen - střelba na premiéra a jeho velmi vážné zranění - to se ve vyspělých (i nevyspělých) zemích příliš neděje (když opominu případy z minulosti jako byl třeba J.F.K.).
N (neregistrovaný)15.05.2024, 23:44:06xxx.xxx.242.38
Fikovnice:
Já Vás, Neverende, chápu. A mrzí mě Vaše ztráta domácího mazlíčka.❤️
Ale přece jen…fakt je to velký kontrast s tím, co se událo v SR. To je naprosto bezprecedentní situace a bojím se, bojím, co to na Slovensku rozpoutá.
Trochu mě tedy zarazilo to, že já hodně sleduji MS v hokeji, no a dnes hráli i Slováci a komentátoři tuto věc vůbec nezmínili. Já vím, se sportem to nemá nic společného, ale přece jen - střelba na premiéra a jeho velmi vážné zranění - to se ve vyspělých (i nevyspělých) zemích příliš neděje (když opominu případy z minulosti jako byl třeba J.F.K.).
Díky Fíkovnice. Jinak stran Fica samozřejmě nejsem nadšený,ale vím,že toho bude víc a víc v budoucnu. I daleko horší věci.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 16.05.2024, 11:49:35
Tak určitě. Největší je invaze Čechů na clunech do Afriky co se vrací po dovozu inženýrů do Evropy. Taky Češi vytlačují původní etnikum v Sýrii a ostanich muslimských zemích