A já jsem říkala, že RF se NATO otevřeně nepostaví. Kvůli Americe. No a nyní dost možná uvidíme, že se nepostaví ani samotné Americe, i bez NATO 😀 (A jestli neuvidíme, tak to bude úplně jedno.)
Třeba Austrálie by mohla být fajn 🙂 celkem civilizace… ale mají zase svoje problémy, no. Jen je asi nikdo nebude chtít zválčit a oni nebudou chtít nikoho 😀 To je výhoda.
Třeba Austrálie by mohla být fajn 🙂 celkem civilizace… ale mají zase svoje problémy, no. Jen je asi nikdo nebude chtít zválčit a oni nebudou chtít nikoho 😀 To je výhoda.
Austrálie má hodně tvrdé imigrační zákony. Jistá možnost je, porodit tam dítě. Rodilé dostane občanství a rodiče s ním. (Aspoň to tak bylo, než se svět zbláznil )
N (neregistrovaný)18.02.2025, 13:50:19xxx.xxx.242.38
Orionka:
To není náš folklor. A asi i tam kdesi preferují jiné metody.
Třeba se ve vás probudí Žižka.😀 Záleží taky jak hluboko padnete a kam vás kdo zažene. Nevěřte že lidi ač nyní líný na nějaký odpor by to nedokázali za jiných okolností. V Německu ve dvacátých letech by taky nikdo nevěřil čeho jsou ti kulturní a kultivovaní schopni. Ukrajina toho ostatně je také zářným důkazem. Společnost lidská má holt pud následovat vůdce. Ten rozhoduje o jejich směru i osudu.
A to já si myslím také, že mír získáme jen silou. Buď z pozice síly, tj. bude tady hrozba, že by případnou expanzi RF nemusela ustát, a nebo to budeme muset dokázat X resp. to nedokážeme a mír bude získán silou RF 😎