A co říkáte na pořádání mírových rozhovorů “tématicky” příhodně v Mnichově?😀😀😀
Politika...

Zajímá mě jestli dorazí Putin a jestli Němci najdou odvahu ho zatknout. 😀
assil:Zajímá mě jestli dorazí Putin a jestli Němci najdou odvahu ho zatknout. 😀
To určitě nenajdou, protože my ho budeme střežit.😀

N:To určitě nenajdou, protože my ho budeme střežit.😀
Kdo my? Už zase nejste ČECH🤔? Nebo co vlastně nebo kdo vlastně jste🤥?

Zajímalo by mě, odkud čerpáte?

To bude “my” jako vojáci ;-)

Tak jasná, že na UA budou kšefty století. A vy myslíte, že takovou zlatou cihlu nechá Trump spadnout do klína Rusku? A jak říkám, ekonomice vůbec nerozumím, ale bude mít Rusko po válce vůbec kapacitu pustit se do nějakých investic? Jako stát mám za to, že ne. Leda by tam naběhli oligarchové, ti sedí na prachách.

Ale tak ona ta nová elektroauta už přestávají být nedostupná. Jediné, co běžného občana musí trápit, je, jestli ho splatí, než tomu doslouží baterky 😀 Tady by mi asi už dával konečně smysl operativní leasing…

Ale nenechá Rusku nic, já myslím, že Trump chystá plot twist, že budeme ještě koukat.
Buggyra:To bude “my” jako vojáci ;-)
Ano přesně. 🙂 Hlavně ať už se dohodnou chlapci, já chci domů.😄😄
Buggyra:Ale tak ona ta nová elektroauta už přestávají být nedostupná. Jediné, co běžného občana musí trápit, je, jestli ho splatí, než tomu doslouží baterky 😀 Tady by mi asi už dával konečně smysl operativní leasing…
Jenže, kdyby měla Ee auta jezdit v rozsahu jako spalovací….nebyla by do nich šťáva. Sídliště, kdekoliv, 1 blok 99 bytů, 100 aut. Vidíte ty kabely viset ?…. To právě měly být další 4 jaderné.
assil:Ale nenechá Rusku nic, já myslím, že Trump chystá plot twist, že budeme ještě koukat.
Koukat budeme určitě. Putin s Trupem rozeberou Ukrajinu, nám možná hodí kost. Jenže než my se vzbudíme, otočíme, doteče nám, tak bude ohlodaná.
Orionka:Koukat budeme určitě. Putin s Trupem rozeberou Ukrajinu, nám možná hodí kost. Jenže než my se vzbudíme, otočíme, doteče nám, tak bude ohlodaná.
A nebyli jsme to zrovna my Orionko kteří před tím varovali? 🙂 Slyšela jste J.D.Vance? Hlavně co se týče svobody v EU? Slibuji vám, že tohle je teprve začátek a ty změny v příštích pár letech budou tak velké, že dnes nemá cenu to vysvětlovat, protože by tomu tady stejně nikdo nevěřil.🙂
Viděla jsem v TV pořad, nevím, zda to bylo z “osvobození Plzně” Američany, nebo při jiné příležitosti. Hovořil host, pilot -Američan, který se zúčastnil bombardování. Říkal, že k žádné navigační chybě = záměně Pha-Drážďany nedošlo a obyvatelům se omlouval. Přiznání a omluva byly sympatické, i když …..
Pamatujete si to , zaregistroval jste to někdo? Já si to pamatuji a nechápu, že o tom dnes pořád melou a všichni to omlouvají navigační chybou.
rapotačka:Viděla jsem v TV pořad, nevím, zda to bylo z “osvobození Plzně” Američany, nebo při jiné příležitosti. Hovořil host, pilot -Američan, který se zúčastnil bombardování. Říkal, že k žádné navigační chybě = záměně Pha-Drážďany nedošlo a obyvatelům se omlouval. Přiznání a omluva byly sympatické, i když …..
Pamatujete si to , zaregistroval jste to někdo? Já si to pamatuji a nechápu, že o tom dnes pořád melou a všichni to omlouvají navigační chybou.
Co se nehodí o tom se nemluví.😐 Svět neřídí pravda, ale moc a síla. Spojenec se stane nepřítelem a naopak. No a zpívá se písnička toho co je zrovna u kormidla.🙂 Buďme rádi, že nenastala navigační chyba a záměna cílů s Hirošimou či Nagasaki.😉
rapotačka:Viděla jsem v TV pořad, nevím, zda to bylo z “osvobození Plzně” Američany, nebo při jiné příležitosti. Hovořil host, pilot -Američan, který se zúčastnil bombardování. Říkal, že k žádné navigační chybě = záměně Pha-Drážďany nedošlo a obyvatelům se omlouval. Přiznání a omluva byly sympatické, i když …..
O tom, že to nebyla navigační chyba se mluví na Valentýna rok co rok a sem tam i jindy. Byl to začátek studené války, o demarkační čáře a rozdělení Evropy bylo rozhodnuto. Ono i bombardování Drážďan byl akt čiré pomsty.
Kupředu do minulosti
https://www.youtube.com/watch?v=uh894X58Ap8&list=PLZ9zD4ghgRtQJ3D98n-IdFx6ad8pEr2PL
Čt to asi nepustila :
Nechá se na to koukat a mentálně to snad zpracuje každý. Tomu rozumím. (i já)