Boja sa Ruska?Takže Modro bielo červený ostrov odovzdaný?
Politika...
Všichni se vyzbrojují..

Kdo je připraven, nebývá překvapen. 😉

No dávalo by to smysl. Když přestane válka, válečná ekonomika přestane fungovat.
Ma pobavilo to nové pomenovanie Grónska, tak že Americko, Rusko
Francúzsko, Ćesko, Slovensko a tiež GB .

A nastupuje poválečná ekonomika, tedy boom obnovy, je to srovnatelné s válečnou ekonomikou.
Pak přijde fáze prosperity, pak úpadek a začíná se nový kolo. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=IN2MvRF0mJY&list=PLZ9zD4ghgRtQJ3D98n-IdFx6ad8pEr2PL&index=2

Já si nejsem jistá, jestli poválečná ekonomika v případě RF bude fungovat v případě, že stále půl světa s nimi nebude obchodovat.
Tupá Evropa není půl světa. Nezijte propagandou mimo realitu

Máte pravdu. Evropa není půl světa.
Přihlášení nemají s realitou nic společného.Ale budiž, teď si k tomu za domácí úkol připište ty země a kontinenty kterým jsou nějaké sankce u rekta. Těžká realita pro libtardy

Sankcionuje ekonomická majorita. Překvapilo mě, že Trump nejen že zřejmě zatím po aktuálním zvolení nezrušil sankce vůči RF nebo nějakým oligarchům (aspoň mi to gůgl na první dobrou nenašel), ale dokonce mi to vypsalo, že naopak vyhrožuje Rusákům navýšením restrikcí. Tak to koukám.
Ale jistě máte pravdu, já té ekonomii vůbec nerozumím, ani se nesnažím, jen si tu tak povídám 🙂 To je nakonec také to jediné, co můžu. A vy se nemusíte nechat námi libtardy vůbec rozčilovat, šetřete nervy na něco, co můžete změnit 🙃
Ekonomická majorita je Čína, Indie a Rusko. Budíček….

Tak hlavně Ukrajina, to budou kšefty století a co se týká RF, myslím, že jakmile bude po všem, pohrnou se tam všichni, byznys je byznys. Možná nějaké sankce zůstanou, ale to se dá vždycky nějak udělat.
rapotačka:
Je to vlastně děsně jednoduché. Bohatí chtějí pro sebe víc prostoru. Jinak než přes peníze to nejde. A oni už nevědí, co s nimi. Ale ti chudáci jim všude překáží. Postavit si nové dálnice jen pro sebe ? To je neproveditelné, není místo. Tak ten plebs vymeteme ze silnic. Pořád se mluví o tom, že kdyby měli všichni elektroauta……další 4 jaderné…..ale tady přece jde o ty prázdné silnice a o to, aby auta měli jen vybraní jedinci. A těm nevybraným - dobře, tak jim ty spalovací nezakážem, jen jim je necháme stát v garáži.