Aktuálně: 2 506 inzerátů235 513 diskuzních příspěvků18 634 uživatelů

Politika...

orionka-2
orionka-2 08.02.2025, 22:51:08 xxx:xxx.5303:a1da

Jo, to je ono, přiznám, že se mi to moc nelíbilo…..asi jsem stará na takovou divočinu. Zdá se mi, že paní učitelku zatahují zbytečně do vyšší politiky, kde by mohla snadno uklouznout.

K.H.B. “Nechoď Janku s pány na led. Pán uklouzne a sedlák si nohu zláme”

rapotačka (neregistrovaný) 09.02.2025, 08:50:56 xxx.xxx.168.235

Jak asi dopadla ta chytrá a statečná úča Petra Štěpánová, co se chlubila znalostmi historie  v TV u Jílkové. Čechy osvobodil ušáci, to cpala do dětí.  Doufám, že nešla sedět, dostala raději ochranku, prý ji pro tu pravdu potřebovala.

Orionka (neregistrovaný) 09.02.2025, 09:23:53 xxx:xxx.116f:cbd7

Hlavně celá ta aféra s paní Bednářovou musí mít strašný dopad na děti. “Hele, jak se dá s člověkem zatočit. Stačí být dost velký, všeho schopný hajzl”. Zajímavé by mohly být názory ostatních dětí z té třídy, ale ty už nic neřeknou. Nikdy. Takhle pokřivení……..jenom ta jedna třída ? A taky na učitelskou komunitu. Jak mají učit?

Orionka (neregistrovaný) 09.02.2025, 09:31:47 xxx:xxx.116f:cbd7
N:

Jak se ten svět změnil za pár let. Tolik “náhod” najednou. Ani se mi nechce věřit..🙂

Já taky nikde nepíšu, že tomu pořadu věřím. O panu Svatošovi nic nevím, chvílemi mi přišlo, že by musel být kouzelník, aby to všechno, co tvrdil, mělo reálný základ. Nebo muška zlatá. Možná se náhodou blíží pravdě a dedukuje z dostupných informací, kterým se věnuje a které kombinuje ? To co tam vyprávěl o dronech ? Asi bych se musela zeptat jinde.

rapotačka (neregistrovaný) 09.02.2025, 10:33:31 xxx.xxx.168.235

Nemohu ty starce poslouchat i když jsem někdy na stejné vlně. Myslím, že odpůrci je vypnou po prvních třech slovech. Nemá každý dar mluvit jako M. Zeman. Kdyby byli chytřejší, vyjadřovali by se jen písemně . Zděsil mě kandidát na prezidenta J. Bašta . Sotva už dýchal-doslova. Taktika? Ubral hlasy lepšímu?

Orionka (neregistrovaný) 09.02.2025, 11:30:34 xxx:xxx.116f:cbd7
rapotačka:

Nemohu ty starce poslouchat i když jsem někdy na stejné vlně. Myslím, že odpůrci je vypnou po prvních třech slovech. Nemá každý dar mluvit jako M. Zeman. Kdyby byli chytřejší, vyjadřovali by se jen písemně . Zděsil mě kandidát na prezidenta J. Bašta . Sotva už dýchal-doslova. Taktika? Ubral hlasy lepšímu?

Pan Bašta byl neštěstí. Hlavně své. Jinak mi starci nevadí. Stařeně. Svůj k svému.😃Sice někdy trochu chrčí, hlavně když to mají v hlavě srovnané. Eva Filipi - 81 ! Chytrý Lipánek jí ani nepoděkoval - se říká.

N (neregistrovaný) 09.02.2025, 12:08:59 xxx.xxx.206.20
Orionka:

Já taky nikde nepíšu, že tomu pořadu věřím. O panu Svatošovi nic nevím, chvílemi mi přišlo, že by musel být kouzelník, aby to všechno, co tvrdil, mělo reálný základ. Nebo muška zlatá. Možná se náhodou blíží pravdě a dedukuje z dostupných informací, kterým se věnuje a které kombinuje ? To co tam vyprávěl o dronech ? Asi bych se musela zeptat jinde.

Já spíš myslel ten sled událostí v posledních ldtech. Covid, válka na Ukrajině, válka v Gaze, zničení dohod, smlouvy o jaderných zbraních vzaly za své, gepolitické dohody také. Tolik náhod či snad snahy? Čekají nás velké věci.

rapotačka (neregistrovaný) 09.02.2025, 12:51:55 xxx.xxx.168.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.02.2025, 11:30:34

Někteří umí, 

někteří bída. Vyjadřování, hledání slov - trpím tou bídou vyjadřování taky-jsem si toho

vědoma a proto … kuš babo, si řeknu.

rapotačka (neregistrovaný) 09.02.2025, 14:20:25 xxx.xxx.168.235

z FB

„Lidé jsou snad jen drzá zkouška, 

aby bylo vidět, udrží-li se takový tvor na světě nebo neudrží?“

N (neregistrovaný) 09.02.2025, 23:01:39 xxx.xxx.242.38

Jestli se ještě trochu zhorší zdravotní péče, tak devadesát procent pacientů se buď uzdraví v čekárně a nebo tam zemře.😄😄

N (neregistrovaný) 10.02.2025, 18:20:59 xxx.xxx.242.38
megi-the-pes:

Copak, dnes vypli wifi, nebo kde máme dnešní katastrofu?

😀 https://www.facebook.com/reel/563320566458348

Pro mě dnes byla katstrofa zavádění tohoto.

https://www.techpowerup.com/332325/zotac-uses-discord-to-sell-rtx-50-gpus-and-stop-scalpers

V podstatě už jsme v socializmu, takže vážení, budeme se oslovovat po staru nebo už soudruhu a soudružko? A jen detail konektor napájecí, který se tři roky tavil na RTX 4090 se kupodivu taví znovu na kartě s o 120 W vyšší spotřebou.😄 Gratuluji, Nvidia jako společnost s biliónovým obratem neumí udělat zásuvku ani po třech letech. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.