Aktuálně: 2 529 inzerátů234 497 diskuzních příspěvků18 621 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 07.02.2025, 19:53:46 xxx:xxx.116f:cbd7
megi-the-pes:

Tak ale bacha. Jenda postavil kino se 117 místy za 66 mega (a kavárnu a knihovnu se třemi knížkami). Nedá se to poslouchat ani na to koukat, ale neva. A ten vodotrysk na mytí podvozků aut? 
Ale koupaliště nebude nikdy. 😀 😀 Eště že už táhl dělat nesmysly do tý Prahy, že jo. 

Víte, jak se říká tomu, co udělal?
“V únoru 2022 se vzdal poslaneckého mandátu kvůli studijnímu pobytu v USA.”

Chvíli vařil kafe a už mu zas otrnulo? 

Hele, ono se dá vyprávět o každém tom dementovi tam, kdo je z toho města, má s ním zkušenosti… co říkají lidi z Opavy na min. financí a zakázky pro město hozené manželce, co Brňáci na Dona Pabla… i když… Brno, no, 
hustý hnízdo. 😀 
A když není z Brna, tak z LB kraje. 😀 😀 Neměli by se třeba Půtovi eště omluvit?

Ani jsem nevěděla, že tahle kaňka na politické mapě má něco společného s Libercem.( Zase tma pod svicnem) Divila jsem se,  proč Ještěd.

Omluvit by se měli lidem. Táhnou to 10 let. A nakonec 800 nedokážou a dokážou jen 30 ? A prý je to hodný človek. Vzal pod křídla kraje Botanickou i ZOO.

megi-the-pes
megi-the-pes 07.02.2025, 20:12:17 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 07.02.2025, 19:39:22

Jsem se na něj nedívala. 

Kdyby nějaká učitelka, družinářka, vedoucí tábora, babička, …
mému děcku povídala nějaké politické věci, názory, 
tak ho dám na jinou školu.

Učitel se max dětí může zeptat na názor a nechat je diskutovat, jako to dělal
náš dějepisář, 
ale jinak má vykládat jen fakta.

Dtto kdyby tam někdo začal kvákat o správné víře.

Děti jsou strašlivě ovlivnitelné, to přece víte. 

Že tohle jsou exemplární případy, je snad také všem jasné. 

A takto to bude vypadat s tím novým ubohým zákonem.

Že by přehlasovali i jeho veto? No ano, to se stává, když dáte jedné straně většinu. 
Ale bylo by to hezké gesto. Zkusil jsem to, nevyšlo to, promiňte. 
Bez jakékoli snahy souhlasil, tak mi jen potvrdil, že je to… prezident koalice. 

No jo. Tak se nečílte, bude ten výkend.
Tady furt a furt mrzne, už tu necu bydlet. 

N (neregistrovaný) 07.02.2025, 21:01:03 xxx.xxx.242.38
rapotačka:

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-izolovany-kaliningrad-od-soboty-si-musi-poradit-s-elektrinou-sam-40508181#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest277_vis_box_impress_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 

- - Budou se mít hůř, ale budou na to hrdí. . .

Tak alespoň nebude sami kdo má drahou elektřinu.😄

N (neregistrovaný) 08.02.2025, 01:25:14 xxx.xxx.242.38
rapotačka:

Tipuji  - tak 40%  obyvatel chybí selský rozum a  nemají na to, vidět  realitu, kterou už 

r. 2014  přesně  popsal p. Vyvadil.

https://www.facebook.com/watch?v=1095757761751239

Ono je pohodlnější ji nevidět.🙂 Chunta.😄 Trefil to přesně. 

rapotačka (neregistrovaný) 08.02.2025, 03:23:01 xxx.xxx.168.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 08.02.2025, 01:25:14

Hlavně prognóza …

Orionka (neregistrovaný) 08.02.2025, 09:52:45 xxx:xxx.116f:cbd7
rapotačka:

Hlavně prognóza …

Ta redaktorka je nabubřelá ….jednou nenechala V. domluvit. Už v roce 2014 stála čt za…….Ona si pozve někoho na rozhovor a pak od něj chce co? Aby jí kýval? To mohla dělat rozhovor sama se sebou. Vlastně ho nepustila ke slovu, jen mele a mele. A od té doby už je to jen horší a horší. Ani nechci počítat kolik jsem za tu dobu zaplatila !

Prognóza pana V. je v roce 2014 ….8 let předem. Kdyby ho někdo poslouchal, možná se dalo válce zabránit. Ale někdo ji hodně potřeboval.

Dobře, že existují archivy.

N (neregistrovaný) 08.02.2025, 12:30:31 xxx.xxx.206.40
Orionka:

Ta redaktorka je nabubřelá ….jednou nenechala V. domluvit. Už v roce 2014 stála čt za…….Ona si pozve někoho na rozhovor a pak od něj chce co? Aby jí kýval? To mohla dělat rozhovor sama se sebou. Vlastně ho nepustila ke slovu, jen mele a mele. A od té doby už je to jen horší a horší. Ani nechci počítat kolik jsem za tu dobu zaplatila !

Prognóza pana V. je v roce 2014 ….8 let předem. Kdyby ho někdo poslouchal, možná se dalo válce zabránit. Ale někdo ji hodně potřeboval.

Dobře, že existují archivy.

Dnes se propaganda dělá jinak. Nehrozí se, ale odměňuje.🙂 Získáte “vazaly” a pochlebovače co za vás šíří určitou propagandu ať už v jakémkoli smyslu.

Orionka (neregistrovaný) 08.02.2025, 13:25:12 xxx:xxx.116f:cbd7
megi-the-pes:

Jsem se na něj nedívala. 

Kdyby nějaká učitelka, družinářka, vedoucí tábora, babička, …
mému děcku povídala nějaké politické věci, názory, 
tak ho dám na jinou školu.

Učitel se max dětí může zeptat na názor a nechat je diskutovat, jako to dělal
náš dějepisář, 
ale jinak má vykládat jen fakta.

Dtto kdyby tam někdo začal kvákat o správné víře.

Děti jsou strašlivě ovlivnitelné, to přece víte. 

Že tohle jsou exemplární případy, je snad také všem jasné. 

A takto to bude vypadat s tím novým ubohým zákonem.

Že by přehlasovali i jeho veto? No ano, to se stává, když dáte jedné straně většinu. 
Ale bylo by to hezké gesto. Zkusil jsem to, nevyšlo to, promiňte. 
Bez jakékoli snahy souhlasil, tak mi jen potvrdil, že je to… prezident koalice. 

No jo. Tak se nečílte, bude ten výkend.
Tady furt a furt mrzne, už tu necu bydlet. 

Megii, zjistěte si, jak to bylo. Podle původních zpráv jim to nabídla jako téma k diskuzi v předmětu, ve kterém měli diskuzi v učebním plánu: buď čj nebo on. Za ty 3 roky (téměř) už se do toho vložilo tolik lidové tvořivosti……

N (neregistrovaný) 08.02.2025, 14:11:53 xxx.xxx.242.38

A co ona ta Bednářová vlastně provedla? Vždyť i soud jí neuznal vinnou. Pokud to dobře chápu, tak kdyby kritizovala Putina s Ruskem a hájila Ukrajinské čistky v Kyjevě a na východě, tak dobrý a dostala i diplom? Respektive nic by se nestalo? 

rapotačka (neregistrovaný) 08.02.2025, 16:50:28 xxx.xxx.168.235

Děti jsou strašlivě ovlivnitelné, to přece víte.  Vím. Proto “to” do nich lili  z  rádia Junior

a z televize Déčko.

Orionka (neregistrovaný) 08.02.2025, 20:20:20 xxx:xxx.116f:cbd7
N:

https://youtu.be/o68aUEavAcY?si=KshGSxvtN8WY3Vt5

😀 Bože můj.

Když je to na UA, tak tady může vyvážet zbraně každý, kdo má…..Bez licence, bez svolení Parlamentu….jak ministryni nemusím, tak tady má pravdu ( podle toho, co se povídá, kde je pravda - bůh ví, bůh ví, nebo jen vítr to ví? )

Orionka (neregistrovaný) 08.02.2025, 20:24:45 xxx:xxx.116f:cbd7
N:

A co ona ta Bednářová vlastně provedla? Vždyť i soud jí neuznal vinnou. Pokud to dobře chápu, tak kdyby kritizovala Putina s Ruskem a hájila Ukrajinské čistky v Kyjevě a na východě, tak dobrý a dostala i diplom? Respektive nic by se nestalo? 

Na YT  "Jak TO je ?” Bednářová …. třeba.

Orionka (neregistrovaný) 08.02.2025, 20:25:11 xxx:xxx.116f:cbd7

Na YT  "Jak TO je ?” Bednářová …. třeba.

megi-the-pes
megi-the-pes 08.02.2025, 20:53:15 xxx.xxx.124.197

No tak jsem si to přečetla.

Někdo viděl video těch fracků? Pochybuji. Takže se k tomu nemůžeme vyjádřit, že?

“Vybočila z řádného výkonu učitelství, relativizovala válečnou agresi a nepravdivé informace vydávala za pravdivé”

No a to vcelku těžko udělala, protože 
“Kyjev hoří” zkrátka nikdy pravda nebyla. To už by teď nestál, že. 
A ten zbytek informací ověřil kdo, kdo tam ten den byl, aby mohl 
nade vší pochybnost říct a dokázat, že si ona něco vymyslela a 
od Oděsy na východ se ty věci, které ona popsala, nestaly?

Mělo jí ale dojít, že z učitelky udělají takovýhle případ. 

Zločiny z obou stran nejsou od toho 2014 ještě stále prošetřeny,

jak je možné, že kdejaký zkorumpovaný kdovíco u soudu soudí, že ta paní si vymýšlí?
Ona mohla vše tohle spáchat, 
ale důkazy o tom, že lhala, nejsou, že. 

Taková chcípácká ubohá ulhaná zlodějská svinská společnost. 

Zdar. 

N (neregistrovaný) 08.02.2025, 21:22:29 xxx.xxx.242.38

No to Fiala a jeho soukmenovci taky lhali o všem vč. “slabosti” Ruska a jak odstřižení od surovin od nich nebude mít žádný vliv. Tak toho soudit za nepravdivé informace a lhaní celému národu nebudou? Nebo to neochvějné spojenectví s USA? 😀 Jaksi nemluvil o ceně..😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.