Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.02.2025, 10:25:39
Já krmila, ale já jsem opravdu doufala, že se něco dozvím. Teda jsem se před rokem dozvěděla, že za rok budu mluvit jinak… Teď už taky vím, že za rok budu mluvit jinak. Tak už vím vše, co potřebuji 🙂
Vlakem jsem jezdívala ráda a často. Jen jsem naposled jela někdy před koronavirem, možná ještě dýl. Tak nemůžu soudit. Ale vzhledem k tomu, že do kytek jde vše kolem velmi úspěšně, tak doprava asi nebude výjimkou.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.02.2025, 11:41:12
No jo, jenže tyhle dlouhé trasy jezdí člověk jednou za čas a ty dráhy to asi neživí, ale těžko říct. Tady u nás přijede dálkový rychlík, je v něm pár lidí a u nás se tam nahrnou davy lidí, co jedou do práce, bez nich by ta trať byla na zrušení.
N (neregistrovaný)06.02.2025, 12:18:30xxx.xxx.95.73
Ježiši co já se tady ještě nedozvím.😀😀😀 Dokonce mi někteří chtějí pomáhat.😀😀 Houby s octem leda, někdo se dotknul vašeho ega a vy se vztekáte. To je tak asi celý.😀 Megi mi chtěla pomoci jak? Že mám na netu lovit politické výroky lidí co s tím nic nemůžou dělat a notabene jen hrají divadlo pro vás a ve skutečnosti jim jde o vlastní blaho? 🙂 To jste ještě nepochopili? Změnu obratem o 180 stupňů odmítáte a tak co s vámi? Babiš nic nezmění jestli snad někdo doufá. A nekecejte že tam nikoho jiného nemáte. Je tam Konečná,Turek, Okamura a vy řešíte vlaky.😀 To řešte, tím totiž budete jezdit brzo všichni se současnou politikou.😀 Je to hrozný to říct takhle naplno, ale Češi jsou fakt nepoužitelní k jakýmkoli změnám.😐
Ono jak co, třeba četnost se u nás zvyšuje, takže dostupnost super, ale komfort cestujících se snižuje.
Ano, byla jsem kdysi ráda, že udělali spojení Liberec - Český Těšín s napojením v Pardubicích, tedy jedním přestupem, v čase 6.5 hodiny a ve dvouhodinových intetvalech. Oproti tomu, co jsem jezdila dříve v 19.00 z Liberce, ve 2 ráno čekat v Kolíně do 4 na vlak a v Těšíně být v 7 (mozná trošku preháním, ale už si to presně nepamatuju) nebo opačně v Paedubicích a Hradci nahánět vlaky a autobusy, aby se do Liberce vůbec člověk za celej den dostal. Ale treba z Liberce do Prahy se nechci říkat ze vlakem nedostanete, ale oproti autobusu za hodinu je vlak na 3 a s tisícem přestupů.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 06.02.2025, 12:56:32
Ale na cesty do práce je to overkill.
Tak to je jasné. Já cestuji 6 - 8 hodin a tak jsem ráda, že si můžu v klidu dřepnout. Doby, kdy jsem postávala v chodbičce nebo vedle WC, už mám za sebou.
Tak to je jasné. Já cestuji 6 - 8 hodin a tak jsem ráda, že si můžu v klidu dřepnout. Doby, kdy jsem postávala v chodbičce nebo vedle WC, už mám za sebou.
Já zas docela ráda na ty doby vzpomínám 🙂 byli i hodní průvodčí, kteří mě zavřeli do služebniho oddílu 🤫