Aktuálně: 2 573 inzerátů233 982 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Politika...

N (neregistrovaný) 05.02.2025, 16:54:02 xxx.xxx.242.38
megi-the-pes:

Jinak… Orionce a Rapotacce nesaháte ani po kotníky. 

Očekávám fotografii dvoulitrů zase za rok, už je to tradice přece. 😀

čau

To záleží na vás.😄😄 Vám nedoteče ani důvod proč jsem zmínil Orionku s Rapotačkou. Megi, já pravidelně navštěvuji lékaře ohledně duševní kondice, to víte my to máme povinné, ale vy byste taky měla zajít. Nikdy nevíte co ve vás “klíčí” a krizová situace by mohla spustit velmi nepředvídatelné chování.😄 Když koukám jak vás vytočí úplný cizí chudák na netu? Have a nice day.

Orionka (neregistrovaný) 05.02.2025, 17:42:13 xxx:xxx.f26c:68d0
megi-the-pes:

tak to je slušnej výsměch
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-hejtman-puta-je-vinen-rozhodl-soud-40507670

a za ty znovuobnovené smlouvy s arrivou, co si vlak plete s tramvají,
pochvalu
poslední legrace - zaplatit kartou nemůžu, protože nemají signál 😀 😀

ožralý strojvůdci, někteří ani nepřijdou do práce, vlak, který nezvládá Tanvald a Sychrov,

buď topíte, nebo větráte, oboje neumí, koše nemá, psa není kam dát,
lístek koupíte jen v úterý v dubnu při úplňku, okna to nemá,
všici je nenávidí, ale strašit tady budou dál, vše jim odpustí,
kolik mu nasypali?

a co metrostav, taky pochvalu? dalších 500 přejmenovaných firem a čekejte silnice, čekejte, už jen 300 let

U arrivy jste zapomněla, že jsou ty tramvaje (vyřazené) konstruovány na úplně jiná nástupiště, takže my malé vzrůstem do nich lezeme po 4 a na seskok by se hodil padák. 

O poruchách a zpožděních radši nic. Ale hlavně dostali všechny rychlíky. A pak to osobák sbírá. 

A jet na těch tramvajových sedačkách z Pardubic do Lbc - to je zážitek.

Orionka (neregistrovaný) 05.02.2025, 18:04:59 xxx:xxx.f26c:68d0
megi-the-pes:

tak to je slušnej výsměch
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-hejtman-puta-je-vinen-rozhodl-soud-40507670

a za ty znovuobnovené smlouvy s arrivou, co si vlak plete s tramvají,
pochvalu
poslední legrace - zaplatit kartou nemůžu, protože nemají signál 😀 😀

ožralý strojvůdci, někteří ani nepřijdou do práce, vlak, který nezvládá Tanvald a Sychrov,

buď topíte, nebo větráte, oboje neumí, koše nemá, psa není kam dát,
lístek koupíte jen v úterý v dubnu při úplňku, okna to nemá,
všici je nenávidí, ale strašit tady budou dál, vše jim odpustí,
kolik mu nasypali?

a co metrostav, taky pochvalu? dalších 500 přejmenovaných firem a čekejte silnice, čekejte, už jen 300 let

Nechce se mi to celé číst….Pochopila jsem správně, po letmém nahlédnutí, že úplatek byl (měl být) ve výši 30 000 ? To je jako kdybych já dostala úplatek 15,60. Myslíte, že by to stálo za to?

megi-the-pes
megi-the-pes 05.02.2025, 18:48:12 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 05.02.2025, 18:04:59

Přes 800 tisíc. Ale z toho 300 t. měl dostat až pak, ale prý nedostal, takže to je za půl mega.
Ale tady je vážně víc vážných věcí než tento jeden úplatek. To víte.

Jo, vlaky, legrace jsou aj ty nízkopodlažní - mezi nástupištěm u nás a touhle tramvají je půl metru, možná jen 40 cm a možná víc, zkrátka musím udělat hodně velký krok a psi… naštěstí Bůček, jak se těší domů nebo do toho vlaku, protože tam je jídlo, tak nakonec skočí, někdy… eště že mám na psech postroje, je zvednu. 😀 

Rychlík je ten vagonek, co má mini úzkou chodbičku, nenastavitelná špičatá opěrátka, co si zapíchnete do nohy, případně do břicha, 
stolky s tyčí, aby si nikdo nemohl ani pohodlně sednout (rozměrově větší nebo s batohem si nesednou vůbec, musí zůstat na chodbě, která není chodbou, nýbrž vrzací a houpající se harmonika, jako měly busy, když jsem před 156 lety jezdila na základku. 
Takže kvůli dementnímu skládacímu stolu, jehož noha tlustá ale skládací není, takže sklopíte leda tak zrak, jak se stydíte, že tohle je v 21. stol. možné, 
ač pod sedadly mini místo je, že by si tam leh pes, tak nelehne, protože opirátka vražedná
a 15 cm v průměru tyč trčící z podlahy. 

Kdo tu nejezdí, nebo má štěstí, že kolem MB chytí normální vláček ČD, takže tohle nezná,
tak si bude myslet, že si vymýšlím. 
Jenže.

Arriva prý nabídla nejlepší cenu a služby.
Služby: wifi, voda v barelu.
Nejde: wifi, voda v barelu.
Nemá to závěsy, rolety, okna, normální stolky, osobák polovinu soupravy zabírá prostor na kola a smrdící WC (které v sobotu nefungovalo, tak jsme čekali v Semilech, až se pán s dcerou vyčůrají v hale, která byla otevřená jen nějakou nešťastnou náhodou),
sedačky jsou asi vyřezávané ze dřeva či betonu, místo není nikde na nic, lístek 
koupený u průvodky stojí víc než na nádraží, což si dovoluje pouze Arriva, přece když není v místě pokladna, nemám platit navíc nic, pro psa mi lístek dlouho neprodali pro jistotu vůbec, průvodky neměly roušky a o košíku pro psa lidem neřeknou ani bl zbl nic, zpoždění jsou stejná jako u jiných společností (ono taky většinou nejde o stav vlaku nebo železnice, nýbrž sebevrahy, auta spinkající na žel. přejezdech, případně opilé stromy). 

Když jsem jela z Prahy do Urnova, Arriva nějak nepřišla do práce, to už je asi dva roky teda, ani v hale ani v podchodu to nepsali, hehehe, to byl poslední spoj, šla jsem teda ze sedmičky zase dolů ke kasám
a tam jediný, kdo mi pomoh - ČD. Řekli, že se neví, co se bude dít s tímhle vlakem, ale hned mi našli kudy kdy a že zavolají, aby na nás (asi pět nás bylo chudáků) počkali, počkali a jeli jsme os. do MB, tykrávo, to byl normální vlak, teploučko tam, stoleček na knížku nebo kafe, uklizeno, roleta na vokně!!!!?,
úplně jinej svět. 

Kdo dočet až sem, je král! A zítra může být král každý z Vás, 
zítra jedem totiž vlakem zas!
😀

kometa
kometa 05.02.2025, 19:04:26 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.02.2025, 18:48:12

zítra jedem totiž vlakem zas!

Já vlakem jezdím relativně často - ČD nebo GW train. A jsem celkem spokojená. I když druhý zmíněný neuznává IN kartu.

Buggyra
Buggyra 06.02.2025, 06:58:31 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 05.02.2025, 16:32:34

Tak teď jste mě vážně pobavil 😂

Je to hodně hodně citlivé místo pro vás, ty penízky, viďte? Nesmíte si je promítat do všeho, co vám povídáme. Některým z nás jsou vaše nuly úplně fučík, víte 😄

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.02.2025, 09:07:41 xxx:xxx.3147:b75

https://cnn.iprima.cz/komentar-zakaz-zarovek-aut-a-kotlu-jaky-klacek-nam-hodi-eu-pod-nohy-priste-465234?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1439500&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

https://svethospodarstvi.cz/ekonomika/evropska-komise-znemozni-vytapeni-drevem/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1439500&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Tohle je pro nás mnohem důležitější, než světová politika.

assil
assil 06.02.2025, 09:09:26 xxx.xxx.206.172
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 06.02.2025, 09:07:41

Dobře zalobovalo těch 10%, kterých se to podle článku netýká.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.02.2025, 09:40:19 xxx.xxx.124.197

Na podzim si lidé kupovali nové tyhle kamna kotliky krby,
aby splnili normy ekodesign. 
Někdy i na dotace. Dotace je třeba podmíněná nějakým časem užívání toho spotřebiče.
Napadlo někoho, že se dá instalovat filtr? 
Ale co pak s tou nadvýrobou kamínek, hm. 
Čína by to mohla koupit, musí vyrábět auta, vlaky, lopaty, 
vidle, hodně vidlí.

Coudas
Coudas 06.02.2025, 10:07:00 xxx.xxx.120.100
megi-the-pes:

Jinak… Orionce a Rapotacce nesaháte ani po kotníky. 

Očekávám fotografii dvoulitrů zase za rok, už je to tradice přece. 😀

čau

Nechte ho, ať se zas nerozbrečí z jím vykonstruovaných konspiračních důvodů a za chvili se nevrátí jako agent X…

kometa
kometa 06.02.2025, 10:14:38 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 06.02.2025, 10:07:00

Vrátil by se tak jako tak.😉

Dokud ho tady krmíme…

megi-the-pes
megi-the-pes 06.02.2025, 10:23:52 xxx.xxx.124.197

To bude beztak kvůli LNG, co ho nechcem. 

To je ten čistý. Ázerbaj. ho dostává z Ruska, přelepí etiketu, 
pošle sem, USA ho mají z Ruska, přelepí…

To byl super plán.

Jenže miliony Čechů a např. Poláků topí dřívím a uhlím,

navzdory úžasnému plánu.

Sakra.

megi-the-pes
megi-the-pes 06.02.2025, 10:25:39 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.02.2025, 10:14:38

Ale my ho nekrmíme. 
Tedy já osobně mu chtěla pomoct. Aby si našel terapeuta. Tku. 
Jenže to přes své 16leté ego nemůže. 
Tak já se kvůli tomu nerozkrájím.
Udělala jsem, co jsem mohla. 

Coudas
Coudas 06.02.2025, 10:38:57 xxx.xxx.120.100
megi-the-pes:

Ale my ho nekrmíme. 
Tedy já osobně mu chtěla pomoct. Aby si našel terapeuta. Tku. 
Jenže to přes své 16leté ego nemůže. 
Tak já se kvůli tomu nerozkrájím.
Udělala jsem, co jsem mohla. 

Tku nemůže, by zas po něm jela jak slepice po flusu a to přece nejde…

Zrzavci
Zrzavci 06.02.2025, 10:40:07 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.02.2025, 10:25:39

Neudělala.

Mělas puknout závistí. Z těch dvoulitrů.

Zrzavci
Zrzavci 06.02.2025, 10:44:52 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.02.2025, 18:48:12

Tramvaje místo vlaků jsou vostuda šílená. Vždycky jsem vlakem ráda cestovala a to aji zahraničně, ale tohle, co tu jezdí teď -  teda nejezdí, vono to spíš nejezdí - tak to je děs a bída nasí zemičky. Loni jsem jela na tu autogramiádu a když pro nás přijel vlak, tak ač jsme s Rumoušem na cestování vlakem voba socijálizovaný, tak ten bordel, co ta parodie na vlak dělala, když přijela, nás opravdu, te´d si nedělám legraci, vyděsila oba. Dostat psa do toho rádobyvlaku, co měl být rychlíkem a po cestě se ukázal spíš mučírnou, bylo bez spisovatelský nadsázky nemožný drámo. A to pes opravdu umí nastupovat, vlakem jezdil normálně. aji já. Ale taky jsem nemohla nastoupit. Takže já už vlakem asi nikdá nepojedu, dokud tady bude jezdit tudleto. Když jsem před lety jezdila velmi často za mámou do sanatoria, tak ten rychlík nikdy nepřijel včas, nebo taky nepřijel vůbec, zato ten malej vesnickej čmelák, ten se dovalil vždycky a vždycky přesně.

A co jsem to chtěla říct? Jo radši nikam snad tu bramboru kříženou tím vlakem nevoz, bé mít trojma. Stačí, že ho má člověk 😀

Zrzavci
Zrzavci 06.02.2025, 11:08:45 xxx.xxx.226.62

Megi+Coudas

jste hrozný! Jdu si nafasovat ruličku kuchyňské utěrky, abych si mohla uklidit pracovní plochu a udělat nový kafe, za to vyprsknutý na monitor.  

Zrzavci
Zrzavci 06.02.2025, 11:14:21 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 06.02.2025, 11:11:36

Zas na druhou stranu jsem si bohatě prodloužila život, ešče párkrát a budou mě muset jednou umlátit lopatou 😀

assil
assil 06.02.2025, 11:32:01 xxx.xxx.206.172

Tak ja jezdím vlakem denně a nemůžu si víceméně stěžovat, jen mě štve, že s každou inovací vagonů je to horší a horší, takže časem to tady taky bude napikaču

a nemít kupon, je to drahý jak prase oproti busu, stejná trasa, bus 70 a vlak 100

a pak chtějí, aby lidi jezdili vlakama

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.