Buggyra:Tak nevím kde mě obviňujete..
To teda taky nevím, kde vás obviňuji. Asi záhada, že.
Nepsal jste, že vás již my ostatní nezajímáme?A vidíte už teď doufám, že to byla sakra zlomová událost.
Vám se v životě něco změnilo po zvolení Trumpa? Mně ne. Z vašeho prohlášení, že budeme všichni koukat nebo si sedneme na zadek nebo tak nějak, jsem vyčetla, že se nás to nějak bude týkat. Ale zatím nic. Teda mně se zlevnil plyn, to jo. Tak já čekám, co bude dál. Mně by se fakt líbilo, kdyby s tou válkou na UA něco udělal. Ať si za to vezme všechen ukrajinský titan, když Ukrajině pomůže. Kdybych byla ve stejných s*ch, tak bych mu dala taky všechno české lithium, aby nám pomoh´. Vo co de? To někdo sakra čekal, že to bude dělat Amerika z dobré vůle nebo z… nevím z čeho ještě? Kdo byl tak naivní?
Makat se začne a to každý na vlastním písečku.
Nenechte se mýlit, v CZ se makat nezačne 😀 Možná u vás. Z toho máte strach? Tak to chápu, to by se mi taky nelíbilo. Ono až Trump povyhazuje levnou pracovní sílu a nasadí cla taková, že se bude muset začít vyrábět doma, tak jestli to dotáhne (jako že mu zákonodárci celkem hážou klacky pod nohy, bodejď by ne), tak to jo, to budete čučet na drát, jak se budete muset začít otáčet. Teď už vám rozumím, proč jste z toho dělal takový haló.
Mě se stala taková hrozná věc. Už mě to nebaví.😀 Vysvětlovat závislosti malých ekonomik na velkých na to už nemám sílu ani chuť. Kdo ví ten se už připravil a holt ostatní..
Mě to moc nemrzí, pracuju v odvětví na vzestupu(armáda) a jsem dobře placený. Tak co bych řešil. Prostě počkám a uvidíme co se bude tady psát za rok.🙂