Aktuálně: 2 201 inzerátů287 551 diskuzních příspěvků20 542 uživatelů

Politika...

Sarah01
Sarah01 29.08.2025, 16:45:49 xxx.xxx.162.253
Ariska:

Ibuprofen se jeste prodava, ale ibalgin ma asi vetsi reklamu. Nevím, jestli to je náhoda, ale 2x mi lékárník,kdyz jsem chtěla ibalgin, říkal “tu růžovou pilulku ”, jako ze mají naučené 😁

Ibuprofen je účinná látka, jako název léku ho má třeba Dr. Max a nebo k tomu názvu bývají nějaký přídomky, třeba Apo - Ibuprofen nebo Ibuprofen Aneos, příp. Equate Ibuprofen. Já si většinou kupuju ty měkký tobolky, ty mně připadají takový šetrnější k žaludku.

kometa
kometa správce
29.08.2025, 17:04:51 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.08.2025, 14:23:15

a to jsem tu slivovici vyplivovala, protože jsem ji nesnášela a ani by mně nenapadlo ji polknout.

Takže jste tenkrát dokázala vstřebávací schopnost dutiny ústní.😉Ale pomohlo to, ne?

Sarah01
Sarah01 29.08.2025, 17:14:58 xxx.xxx.162.253
kometa:

a to jsem tu slivovici vyplivovala, protože jsem ji nesnášela a ani by mně nenapadlo ji polknout.

Takže jste tenkrát dokázala vstřebávací schopnost dutiny ústní.😉Ale pomohlo to, ne?

Jo, pomohlo. A zubař to poznal, prý je to vidět na dásních, že se vyplachovalo slivovicí. 😄

trojAAAcko
trojAAAcko 29.08.2025, 18:06:18 xxx:xxx.63bc:710
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.08.2025, 17:14:58

Ono je to poznat na dásních, že se vyplachuje pusa slivovicí? To jsem nevěděl. 😂 Dobré vědět - nevím k čemu, ale i tak dobrá zajímavost. 😃

rapotačka (neregistrovaný) 30.08.2025, 01:36:57 xxx.xxx.168.162

PL -  Přišel diplomat z Etiopie a „Ukrajina“ šla dolů. „Fantastický příběh ze země Jaroslava Haška“ ( 29.08.2025)

| Zmizel symbol podřízenosti a servility České republiky. Takovým způsobem komentují odstranění ukrajinské vlajky z budovy Národního muzea v Praze mnozí z těch, kteří proti její přítomnosti dlouhodobě protestovali. Padl i slib, že pokud se po volbách povede sestavit národně-konzervativní vládu, zmizí ukrajinské vlajky ze všech státních budov. Trapně  nás těší drobné vítězství, které za nás museli vybojovat Etiopané.

orionka-2
orionka-2 30.08.2025, 11:40:34 xxx:xxx.43a2:29c5
rapotačka:

PL -  Přišel diplomat z Etiopie a „Ukrajina“ šla dolů. „Fantastický příběh ze země Jaroslava Haška“ ( 29.08.2025)

| Zmizel symbol podřízenosti a servility České republiky. Takovým způsobem komentují odstranění ukrajinské vlajky z budovy Národního muzea v Praze mnozí z těch, kteří proti její přítomnosti dlouhodobě protestovali. Padl i slib, že pokud se po volbách povede sestavit národně-konzervativní vládu, zmizí ukrajinské vlajky ze všech státních budov. Trapně  nás těší drobné vítězství, které za nás museli vybojovat Etiopané.

On to ze strany Etiopie asi moc velký boj nebyl. Představuju si, že řekli jednoznačně : “A tady do toho okna přijde tenhle obří poutač” A možná ani nevěděli, místo čeho tam bude. Oni pořádají výstavu, oni diktují. Nejlépe je na tom vidět, že ani moc nešlo o tu vlajku a “podporu”, ale spíš o naschvál našim lidem, které to umístění - pochopitelně - dráždilo. ( Ale okolnosti jsem nesledovala )

orionka-2
orionka-2 30.08.2025, 11:45:52 xxx:xxx.43a2:29c5
rapotačka:

SNP

https://www.facebook.com/robertficosk/videos/1312071330351991

Je to hrůza, co se na Slovensku děje. Dokonce připomínají SNP ! Hlavně volte pětikolku, ať nedopadneme jako oni ! jak nám pořád opakuje náš premiér. ( Jasně, že je to ironie !!!!)  Viděli jste poslední volební Rakušanův klip ? Všechno teď bude lepší, volte pětikoalici, tato skvělá vláda bude pokračovat, jen já vyměním Fialu a uvidíte odstavíme Babiše a bude ráj v ČR. Kolik lidí mu na to asi skočí ?

trojAAAcko
trojAAAcko 30.08.2025, 11:57:25 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 30.08.2025, 11:45:52

Kolik lidí mu na to asi skočí ?

Bohužel hodně, tak jako Hřibovi s videem na studentských kolejí a dostupnějším bydlením. 

Anonymní (neregistrovaný) 30.08.2025, 13:16:52 xxx:xxx.aebc:454d

Je opravdovým paradoxem, že nejvíc vadí prezident Petr Pavel voličům KSČ (Stačilo!), kteří se v jeho kritice často zaštiťují komunistickou minulostí. Následně pak ale hrdě volí rudou předsedkyni KSČ Konečnou a její Putinovou pátou kolonou. Proruský vehikl.

Nenechte se zmást. Jim totiž ve skutečnosti vůbec nevadí, co Petr Pavel dělal za bývalého režimu. Vadí jim, co dělá teď. Tedy to, že slouží hrdé, demokratické České republice, která je i díky jeho zásluhám jasně a pevně ukotvená v Evropě a Severoatlantické alianci.

A to je pro ty opravdové komunisty ze Stačilo naprosto neodpustitelné.

Anonymní (neregistrovaný) 30.08.2025, 13:28:41 xxx:xxx.f010:dfe8
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.08.2025, 13:16:52

Pěkný leyna. Přesně tak vypadá levicová progresivní propaganda. Mluvit o hrdé, demokratické republice která je v současné době díky vládnoucí mafie v pozici lokajů africké kolonie je úplně mimo. Těmhle fanatikům už dávno nejde o ČR a její budoucnost. Jde hlavně o správný narativ a pevná ukotvenost znamená že máme zůstat v pozicích mlčících lokajů a hlavně plátců. Kdybych někdy volil komunisty, řekl bych stačilo. Naštěstí dneska je koho volit.

orionka-2
orionka-2 30.08.2025, 17:52:27 xxx:xxx.46be:fc3b

Vadí jim, co dělá teď. Tedy to, že slouží hrdé, demokratické České republice, která je i díky jeho zásluhám jasně a pevně ukotvená v Evropě a Severoatlantické alianci.

Zapomněl/a jste připsat, že to je ironie, čili sranda. Tohle nemůže nikdo myslet vážně. Ani sebeskalnější volič pětikolky.

orionka-2
orionka-2 30.08.2025, 17:59:28 xxx:xxx.46be:fc3b
Anonymní:
Obrázek

Že vy jste přehlédl/a titulek úplně nahoře 🙂. Ono je tam napsáno: Nikdo nám nediktuje o čem smíme lhát !

Anonymní (neregistrovaný) 30.08.2025, 18:13:33 xxx:xxx.b752:b09d

Orionka-2, že vy jste toho babiše vzala vážně? Tomu nemůže snad nikdo uvěřit.

Anonymní, vy nesnesete jiný názor. To je dobře, že vás rozčiluju. Alespoň vidíte, že svět není černobílý.

Pá pá

Anonymní (neregistrovaný) 30.08.2025, 18:15:32 xxx:xxx.b752:b09d

A něco na rozloučenou

Obrázek
assil
assil 30.08.2025, 19:46:16 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 30.08.2025, 01:36:57

Přišly Lucy a Selam a jen blbci se diví, že takový světový unikát propaguje muzeum velkým bilboardem. 😀

Sarah01
Sarah01 30.08.2025, 20:44:15 xxx.xxx.162.253

Panebože lidi, to se k sobě nemůžete chovat slušně a musíte si pořád nadávat? Člověk si myslí, jak mu nějaká jiná debata než v TV pomůže v rozhodování a houby, já vůbec nevím, komu to hodím. A asi je to úplně jedno, jak to tak vidím.

orionka-2
orionka-2 30.08.2025, 21:18:34 xxx:xxx.4317:29dd

Ono těch možností zase tak moc není. Buď vám nevadí kauzy této vlády a samochvála premiera - pak to hoďte Spolu, pakliže si myslíte, že vlastně neškodí tolik. Pak tam jsou ještě spoluúčastníci této vlády - Dozimetrický STAN a Piráti, kteří sice dělají “já nic, já muzikant”, ale jimi dopackaná digitalizace stavebního zákona - mluví za vše. Pozor - STAN nemá s vaším starostou nic společného, jen název ukradli a nezávislí taky rozhodně nejsou. Velmi závislí jsou na penězích - viz Dozimetr.

Na druhé straně je opoziční ANO, netřeba představovat, SPD - SPD není jen Okamura a dali by se tam vykroužkovat osobnosti, které znáte, podobně STAČILO má na kandidátkách nekomunisty a i tam je možné vybrat kroužky.

Pak se táhne “ocásek” mnoha stran pod 5%. Riziko, že váš hlas do voleb nezasáhne, respektive, že si ho rozdělí strany úspěšné, podle jakéhosi klíče. Z těch mají k 5% asi nejblíže Motoristé, ale divně frajeří. A netají se možnou spoluvládou se stávající koalicí. A dělají si ambice na ministerská křesla ??? O stranách s 1-2% v průzkumech asi nemá cenu uvažovat.

V každém případě si važme času před volbami, po volbách to bude mazec - ať už dopadnou jakkoliv.

Názor “nepůjdu volit, a tím vyjádřím nesouhlas s politickým chaosem” - je cesta úplně nejhorší. Nikdo to jako protest chápat nebude, jen po těch propadlých hlasech skočí a budou si mnout ruce.

Tak a teď už jsem jen zvědavá, jestli mi za rozbor situace někdo poděkuje 🙂) A nebo bude oponovat. 

Slunce v duši !!!!!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.