Aktuálně: 2 714 inzerátů262 529 diskuzních příspěvků19 178 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 18.09.2025, 13:55:56 xxx:xxx.96de:a0a
Ariska:

Já vás flanďákem nenazvala a přesto vám přijde normální říkat mi “liberální retard”?Jenom proto, že mám jiný názor? a co ovce, to není urážka?

Možná by bylo dobré, dohledat si. Ani ovcí ani ničím jiným jsem vás nenazývala. Ani jinak jsem na vás nereagovala. Vystačím si s assil a buggyrou. Pouze jsem žádala vymazat flanďáka, když už se tu maže.

assil
assil 18.09.2025, 14:20:14 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 18.09.2025, 11:00:14

Vy tvrdíte, že jsem lhář, tak dokladujte, jinak lžete. 😉

Ale je to fuk, za chvíli si na Kirka tady v Evropě nikdo ani nevzpomene, většina lidí o něm do vraždy ani neslyšela, však i Duka to přiznal, prostě celý je to jen nafouknutá bublina.

Anonymní (neregistrovaný) 18.09.2025, 15:05:53 xxx:xxx.96de:a0a
Orionka:

Nikde nevystupují jako anonym, docela si to hlídám, tak nezameňujte.

Ve 13.47 jsem nedohlídala.

Anonymní (neregistrovaný) 18.09.2025, 15:11:22 xxx:xxx.8238:ac91
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 18.09.2025, 14:20:14

Chcete abych byl zase vulgární? Vy lžete jako progresivci kteří vylžou absolutní nesmysl a pár pitomců to papouškuje a chce dokazat že vymyšlená lež není pravda. Libtardí chucpe

Ariska
Ariska 18.09.2025, 15:12:24 xxx:xxx.ecd4:e1fb

Každého uráží něco jiného. Pro mě je flanďák více urážlivé než libtard. Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova

Orionko, nenazvala, ale toho libtarda obhajujete.  někomu zase připadá flanďák běžně užívané slovo. Přitom obě jsou hanlivá označení, takže je to tak, co vám vyhovuje?  

Orionka (neregistrovaný) 18.09.2025, 15:17:17 xxx:xxx.96de:a0a
Buggyra:

Normální cenzor.

A kdo je ten, kdo maže příspěvky na pokyn? Na pokyn někoho, kdo se momentálně rozhodl?
Orionko, nenechte se unášet emocemi, to nedopadá dobře.

Pravidla diskuse jsou jasně daná a správce se podle nich má chovat. 

Prosíme všechny diskutující, aby byli tolerantní k cizím názorům
Tuto toleranci anonym neprokázal. A u vás si nejsem tak úplně jistá.

Provozovatel webu Chovzvirat.cz si vyhrazuje právo smazat nebo upravit diskuzní příspěvky, které budou obsahovat některý z následujících znaků… "  …
“používání vulgárních výrazů, nadávek”
Dovolím si zaspekulovat, že tím jsou míněny vulgarity a nadávky všeobecně uznávané jako vulgarity a nadávky. A nikoli pouze výrazy nespisovné, to byste si zřejmě sama moc nepopovídala.

https://www.slovnikcestiny.cz/heslo/flan%C4%8F%C3%A1k/0/45422

https://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=flan%C4%8F%C3%A1k

Nadto je možné dle pravidel regulovat zveřejňování příspěvků, které nemají žádný vztah k diskutovanému tématu, což by osobní dehonestace diskutujících mohla výborně splňovat.

A k tomu je dobré dodat, že v pravidlech je psáno, že právo je vyhrazeno, to neznamená, že ho musí správce využít pokaždé a už vůbec ne že ho musí aplikovat na žádost nebo výzvu diskutujících.

Emoce mě určitě neunášejí. Mám to tu jako rétorické cvičení, aby mozek nezakrněl. Ale ten flanďák, ten mě nasr….Za toho jsem assil ve vší slušnosti nadělila rébus.

A někde dávno jste to “právo” úplně překroutila. Nikde jsem nepsala o právu CH.K. na minutu. Ani jsem nepsala, že mu jakékoliv právo upíráte vy. Jen že měl právo na názor a to mu střelec vzal jednou pro vždy. Jednou se bude smažit v pekle - ten střelec.

Orionka (neregistrovaný) 18.09.2025, 15:21:06 xxx:xxx.96de:a0a
Ariska:

Každého uráží něco jiného. Pro mě je flanďák více urážlivé než libtard. Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova

Orionko, nenazvala, ale toho libtarda obhajujete.  někomu zase připadá flanďák běžně užívané slovo. Přitom obě jsou hanlivá označení, takže je to tak, co vám vyhovuje?  

Špatně čtete, na jsem naopak nějakého anonyma volala ke slušnosti. Použila jsem jen srovnání dvou urážek a že tak někdo nazval vás, jsem fakt neřešila. 

Ariska
Ariska 18.09.2025, 15:32:24 xxx:xxx.ecd4:e1fb
Orionka:

Špatně čtete, na jsem naopak nějakého anonyma volala ke slušnosti. Použila jsem jen srovnání dvou urážek a že tak někdo nazval vás, jsem fakt neřešila. 

Tak to se omlouvám , ale fakt to zní jakože libtarda obhajujete. 

assil
assil 18.09.2025, 15:45:26 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 18.09.2025, 15:17:17

V pekle se doufám budou smažit všichni vrahové.

Btw, jak je to dlouho, co někdo zabil v USA tu demokratickou političku i s jejím manželem a psem? Pár měsíců? A takový hiphop kvůli tomu tady v Evropě nebyl.

Orionka (neregistrovaný) 18.09.2025, 16:17:23 xxx:xxx.96de:a0a
assil:

Btw, jak je to dlouho, co někdo zabil v USA tu demokratickou političku i s jejím manželem a psem? Pár měsíců? A takový hiphop kvůli tomu tady v Evropě nebyl.

Hlavně jsou kolem toho bouře v  Americe. A že v Evropě taky, je docela přirozené. Republikáni momentálně vládnou, Ch.K. byl prezidentův podporovatel a oblíbenec. Jeho ostatky a rakev byly převáženy se všemi poctami a část Ameriky opravdu truchlí. Není možné to přehlídnout.

Anonymní (neregistrovaný) 18.09.2025, 16:26:55 xxx:xxx.8238:ac91
assil:

Myslíte Hortmanovou? Zase vaše záměrně mystifikace. Byla zavražděna protože hlasovala pro zákon republikánů. Levicovými fanatiky, příznivci demokratů. Tak jedná ta vaše progresivní demokracie kterou adorujete. Zlo větší než komunismus a fašismus dohromady. Něco z vaší propagandy https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-politicky-motivovane-vrazdy-po-strelbe-v-minnesote-jsou-dva-mrtvi-a-dva-zraneni-40525905

assil
assil 18.09.2025, 17:55:21 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 18.09.2025, 16:17:23

Bouře v Anerice chápu, v Evropě ne, tady ho skoro nikdo neznal. 

assil
assil 18.09.2025, 18:15:45 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 18.09.2025, 16:26:55

Hlavně že víte kdo a proč zabil Kirka, my ostatní musíme čekat naobvinění a soud. 🙂

Mystifikace v čem? Byla zavražděna politička a v EU po tom nikdo ani neštěk, teď byla zavražděna soukromá osoba a koná se hiphop. 

Kdo ty lidi zabil je úplně jedno, mají dost trest jaký si zaslouží. Třeba i ten co tam zabil mladou holku v metru.

N (neregistrovaný) 18.09.2025, 21:30:53 xxx.xxx.189.103

Podle mě není libtard nadávka, jen označení jedince s omezenou schopností vnímat okolí a přisuzovat událostem správný význam.🙂

Doron
Doron 18.09.2025, 22:10:29 xxx.xxx.166.146
assil:

Bouře v Anerice chápu, v Evropě ne, tady ho skoro nikdo neznal. 

Tak on byl vůdčí osobnost mladé konzervativní pravice. Já jsem pár jeho debat viděla, ale taky jsem netušila, jak moc je významný.

Doron
Doron 18.09.2025, 22:19:05 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.09.2025, 21:30:53

Je to nadávka, ponižující označení.

Já s lidma, ktetý používají výrazy jako libtard a dezolát ani moc nepokouším diskutovat, ti už mají názor hotovej předem.

A navíc mi libtardi říkaj, že jsem dezolát a dezoláti, že jsem libtard.🤣

N (neregistrovaný) 18.09.2025, 22:43:25 xxx.xxx.189.103
Doron:

Já s lidma, ktetý používají výrazy jako libtard a dezolát ani moc nepokouším diskutovat, ti už mají názor hotovej předem.

To si nesmíte Doron tak brát..🙂 Někdy lepší upřímný sprosťák než křivý slušňáček.😀 Pana “libtarda” neznám,ale třeba to může být nejlepší člověk zde na chovu zvířat.😀 Moment, druhý nejlepší, nejlepší jsem já.😀

Sarah01
Sarah01 18.09.2025, 22:44:52 xxx.xxx.218.35
Doron:

Přesně, kdo se má v tom vyznat, že jo. 😀

Orionka (neregistrovaný) 19.09.2025, 00:23:30 xxx.xxx.226.32
Doron:

Bohužel, podobné výrazy tady začal používat strategický komunikátor z prezidentské kanceláře zapůjčený vládě. Nevím, které přesně, ale zcela určitě “svině”. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.