Politika...
Možná až vy budete skutečně argumentovat a nikoli pouze prázdně dehonestovat, tak vaše příspěvky budou někoho zajímat.
assil:Já jsem si ho poslechla, asi na rozdíl od vás. A nebo v těch jeho řečech slyší kazdý něco jiného. Já tam slyšela, že chtěl nahradit nadvládu islámu nadvládou křesťanství. Pro mě je nepřijatelné oboje.
Tak fajn, jistě máte naposloucháno tolik že sem můžete dát odkaz kde to co tvrdíte říká a dokázat že lhář jsem já. Já to nikdy totiž neslyšel.
Nápodobně
Já jsem tam teda taky nic takovýho neslyšela, ale tak mohla jsem si to blbě přeložit nebo jsem neviděla to správný video. Nakonec já nejsem typickej křesťan a měnit to nehodlám. Jako uznávám, že křesťanství nás hodně v minulosti ovlivnilo, podle něčeho se řídíme dodnes, to je jasné, takže úplnej ateista nejsem, ale v boha jako takového nevěřím a církev taky neuznávám. A ano, ať si každý věří, čemu chce, ale ať to nikomu nenutí.
17.09.2025, 13:04:40 xxx.xxx.224.101
Konkrétní urážky,citujte.
Užitečný idiot, libtardí zvratky, hlupci. Stačí? K čemu je takový příspěvek?
Nojo, ale nesmíme se na to dívat jen z našeho pohledu, my jsme země, ateistů a “vněcověrců”😊, Česko je tím opravdu ve světě výjimečný.
V USA je ateistů jen malý zlomek a náboženství se mnohem víc prolíná s politikou, každý někam “patří”.
Co jste neslyšel to neexistuje? Těch videí jsou mraky a fakt se tím znova prohrabávat nebudu. Mně je jedno, jestli tomu věříte nebo ne a třeba tahke debata alespon někoho pošťouchne ověřit si zdroje. No podle debaty na FB pod postem zádušní mše to naštěstí dělá docela dost lidí.
Pořád ale mají odluku státu od církve a taky myslím, že ve velkých městech to nebude tak horký, takže ten malý zlomek bude spíš větší.
assil:Co jste neslyšel to neexistuje? Těch videí jsou mraky a fakt se tím znova prohrabávat nebudu. Mně je jedno, jestli tomu věříte nebo ne a třeba tahke debata alespon někoho pošťouchne ověřit si zdroje. No podle debaty na FB pod postem zádušní mše to naštěstí dělá docela dost lidí.
No, já koukám, že se to tam hemží hajzlíkama a kreténama z obou stran (jako že si lidi tak nadávají, ne že jsem je tak označila já 🙂), fuj teda. Na seznamu už bylo, že prej v USA už se za ty špatné příspěvky vyhazuje z práce. Asi bude ještě veselo.
Takže lež je na vaši straně, jenompapouškujete progresivní nenavistnou propagandu. Přesně o pošťouchnutí jsou moje příspěvky.
Nevyhazují za špatné příspěvky ale za otevřenou nenávist
kometa:Klííd. Příspěvek byl nahlášen a odstraněn. Více příspěvků od anonyma.
Politika je výbušné téma. Ale i tak by se měla dodržovat pravidla slušného chování bez výpadů a urážek. Si myslím.
Pak každému stejným metrem a odstraňte toho flanďáka, ten zase uráží mě. Když už jste důležitá a mažete. ( Nebo je “důležitá” taky urážka? )
assil:Pořád ale mají odluku státu od církve a taky myslím, že ve velkých městech to nebude tak horký, takže ten malý zlomek bude spíš větší.
Tady je to desítka. Neuvěřitelné.
Tak jsem dala dotaz mojí chytré AI a toto odpověděl “jestli slovo flanďák je vulgární a nebo urážlivý” samotné mě to zajímalo. Doufám, že to půjde vidět.
Daja:Tak jsem dala dotaz mojí chytré AI a toto odpověděl “jestli slovo flanďák je vulgární a nebo urážlivý” samotné mě to zajímalo. Doufám, že to půjde vidět.
Děkuji za AI, ale od assil v příspěvku, umocněné zarytým křesťanem to byla urážka nejen CH.K., ale i moje a dalších křesťanů. A přesně jako urážka, dehonestace, to bylo použito.
Ono slovo “kráva” vám taky AI hezky vyloží…., ale zkuste to napsat o……
STAN?
rapotačka:STAN?
Nevím, jestli se to tady už neřešilo….I já jsem několikrát slyšela “Spolu volit nebudu, Starosty ano, ti aspoň žijí mezi lidmi a nejsou odtržení od jejich problémů”. Ano, starosta někde z “Horní , Dolní” . Ale ten se stranou STAN má společného tak málo jako holínky s hodinkami, i když obojí se natahuje!!!!
17.09.2025, 20:47:39 xxx.xxx.147.163
Pak každému stejným metrem
Příspěvky od assil mi urážlivé nepřijdou. Ty anonymní ano.