Tak on byl vůdčí osobnost mladé konzervativní pravice. Já jsem pár jeho debat viděla, ale taky jsem netušila, jak moc je významný.
Pro EU by měl být důležitý minimálně pro jeho vztah s prezidentem USA. Momentálně je Trump v Británii a všimněte si, jaký cirkus kolem něj dělají. Proč ? Asi od něj něco potřebují. A EU není schopná být minutu potichu, čili držet h…
Pro EU by měl být důležitý minimálně pro jeho vztah s prezidentem USA. Momentálně je Trump v Británii a všimněte si, jaký cirkus kolem něj dělají. Proč ? Asi od něj něco potřebují. A EU není schopná být minutu potichu, čili držet h…
Asi se omlouvám Dron, že jsem použila k citaci zrovna její příspěvek.
Co jiného se s tím dá udělat, než dělat si z toho trpkou legraci. Podle některých. Asi jsem víc konzervativní, podle mě to taková legrace není. A jednou by za to měl ten plukovník volán k zodpovědnosti. Byl to jeden z prvních klínů do společnosti.
Hlavně že víte kdo a proč zabil Kirka, my ostatní musíme čekat naobvinění a soud. 🙂
Mystifikace v čem? Byla zavražděna politička a v EU po tom nikdo ani neštěk, teď byla zavražděna soukromá osoba a koná se hiphop.
Kdo ty lidi zabil je úplně jedno, mají dost trest jaký si zaslouží. Třeba i ten co tam zabil mladou holku v metru.
My ostatní na to budeme možná čekat 20 či 50 let. Kdo potřebuje někoho odstranit, vždycky si nějakého Feltona najde.
A jinak se smiřte s tím, že nejsou si všichni lidé rovni a nikdy nebyli. Chvíli takové zdání se snažilo vytvořit učení ( směr), který zrovna vy z duše nesnášíte.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 18.09.2025, 15:17:17
Každý vrah své oběti upře právo na názor. A že míníte právo na názor jsem nijak nepřekroutila. Naopak jsem odvětila, že mu to právo já osobně neupírám. A to je pravda.
Následně jsem pokračovala myšlenkou, kterou ve mně vyvolala vaše obhajoba Kirka (a jak jsem pochopila, možná chybně, i jeho minuty ticha). A ta myšlenka je, že právo na minutu ticha dle mých informací nemá.
K papouškování jiných zdrojů jsem se nevyjádřila. Nemá smysl, protože všichni papouškujeme jiné zdroje, pokud jsme u dotyčných událostí nebyli osobně.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.09.2025, 00:45:12
Myslím, že to udělal opravdu ten Tyler Robinson.
Mladej kluk, vyrostl v přísné křesťanské rodině, vynikající student ale nechal toho, byl pořád na internetu, hrál hry nebo debatoval o politice, z konzervativce se tam přeorientoval na levičáka, asi hodně izolovaný, za partnera měl muže co procházel tranzicí na ženu, to všechno asi hrálo roli.. Na netu ho poznali kamarádi a hlavně prý matka, ta upozornila otce a ten ho přiměl jít za pastorem, který ho zadržel. I ten jeho přítel dost ochotně spolupracoval.
I ty nápisy na kulkách byly takové infaltilní.., jako by si spletl realitu s počítačovou hrou..
Zdá se mi, že má podobný psychologický profil jako ten Kozák, co zabíjel na fakultě.
N (neregistrovaný)19.09.2025, 19:40:07xxx.xxx.189.103
assil:
Správný význam takových slov není, kazdý to vnímá jinak, ale to je holt život.
Ale je když víte víc než ostatní. Nebo spíš máte víc zkušeností. Mnoho lidí například dodnes nepochopila nástup Hitlera a pravé viníky jeho nástupu k moci.🙂 Dnes je to velmi podobná situace. Všiml si toho málokdo. Jak já mohl tenkrát roky dopředu vědět že válka v Evropě je blízko kdy nikdo ani netušil? Vnímám detaily a mám zkušenosti jak se válka “dělá”.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 19.09.2025, 19:40:07
Taky jsem si to myslela. Válečný zkušenosti nemám, jen jsem taky vnímala ty detaily. Vezl mě známý a povídá: co myslíš, bude válka? Odpověděla jsem, že nejspíš ano, dělají co mohou, aby se tak stalo. Doslova za pár dní, “to” k našemu zděšení vypuklo.
Viselo to ve vzduchu, známý to taky cítil, proto o tom začal.
N (neregistrovaný)19.09.2025, 20:48:59xxx.xxx.189.103
rapotačka:
Taky jsem si to myslela. Válečný zkušenosti nemám, jen jsem taky vnímala ty detaily. Vezl mě známý a povídá: co myslíš, bude válka? Odpověděla jsem, že nejspíš ano, dělají co mohou, aby se tak stalo. Doslova za pár dní, “to” k našemu zděšení vypuklo.
Viselo to ve vzduchu, známý to taky cítil, proto o tom začal.
A teď to není o nic lepší …
Já to pochopil už v době oranžové revoluce. A sakra, osvobozujeme, je v tom namočený západ a má plnou hubou demokracie.. Z toho bude určitě válka a byla.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 19.09.2025, 09:27:31
Když potřebují mocní někoho odstranit, vždycky si nějakého Feltona najdou. ( Nevím, jestli už jsem to nepsala…..jestli se tu s Feltonem vnucuji opakovaně, tak se omlouvám…)