Politika...
26.09.2025, 06:55:13 xxx.xxx.224.101
Buggyra:u nás je snad eutanázie ještě nelegální…? V takovém případě bych nedělala nic.
Samozřejmě, že je nelegální. N zase provokuje.
jaké strany? Momentálně ty vládní strany a nebo ty strany opozice? Všichni lžou. A všetci kradnú.
kometa:Samozřejmě, že je nelegální. N zase provokuje.
To, že je nelegální, neznamená, že je nedostupná. Asi. Ale už jen ten fakt…..nechci už být na světě…. počet sebevražd?
Český statistický úřad
Buggyra:jaké strany? Momentálně ty vládní strany a nebo ty strany opozice? Všichni lžou. A všetci kradnú.
Pan Valeš to říká úplně jasně. Ty vládní lžou zcela prokazatelně. Stejně tak kradou z ela prokazatelně.
Volte tak, ať máme po STAROSTECH.
rapotačka:Volte tak, ať máme po STAROSTECH.
To je nejlepší volební slogan ! Viděla nebo vymyslela jste ho ? Jestli vymyslela, tak si ho zautorizujte, než vám ho ukradnou a nabídněte. Každý nějak začínal.
26.09.2025, 10:02:41 xxx.xxx.224.101
Orionka:To, že je nelegální, neznamená, že je nedostupná. Asi. Ale už jen ten fakt…..nechci už být na světě…. počet sebevražd?
A tak samozřejmě, sebevražda je něco jiného. Ale rozhodnout za někoho jiného, kdo už jí není není schopný… viděla jste Němá tajemství? Velmi k zamyšlení.
Film jsem neviděla. Eutanazii mám velmi dobře promyšlenou. Byla doba, kdy jsem říkala, že bych povolila i eutanazii dřevěnou palicí. Jen uživateli N nešlo pravděpodobně o diskuzi o eutanazii, ale o tu žádost samotnou.
N:Mě dnes překvapilo, že ZÚ v L. Vegas je zavřený.😐 Ale stejně je to jedno, protože už jsem prošvihl 40-ti denní lhůtu nutnou k registraci.😀 Musím tedy do ČR ať chci nebo ne. Jak já se těšil a bohužel určité okolnosti mi to kazí. 😓 Copak že Putin vletí na Polsko už brzy asi tuší víc lidí, ale že vlastní máma po vás chce zařídit eutanásii je zdrcující.😓 Nevím vůbec co dělat..
Nevíte? To je zarážející. Půjčte si na letenku, kupte ji a leťte. Možná stačí sednout na autobus.
kometa:A tak samozřejmě, sebevražda je něco jiného. Ale rozhodnout za někoho jiného, kdo už jí není není schopný… viděla jste Němá tajemství? Velmi k zamyšlení.
Přesně na tenhle film jsem si vzpomněla. Výborný film.
Slogan jsem si vypůjčila na FB.
Vždy to uvádím, tady jsem zas byla zbrklá, honem, honem 😇.
N:Mě dnes překvapilo, že ZÚ v L. Vegas je zavřený.😐 Ale stejně je to jedno, protože už jsem prošvihl 40-ti denní lhůtu nutnou k registraci.😀 Musím tedy do ČR ať chci nebo ne. Jak já se těšil a bohužel určité okolnosti mi to kazí. 😓 Copak že Putin vletí na Polsko už brzy asi tuší víc lidí, ale že vlastní máma po vás chce zařídit eutanásii je zdrcující.😓 Nevím vůbec co dělat..
Ten nesmysl s Polskem jsem přehlídla. Scénář? Už to mám. Někdo v UA obrátí (nevím, jestli Zel. sám, nebo jiné vedení ) a spojí se s RF a zaútočí společnou silou. U někoho se projeví jeho přirozenost a původní podřízenost a přidá se z druhé strany. Asi začnu psát sci-fi. Nebylo by to hezké čtení.
On to říká možná jasně v tom celém videu, ze kterého je to vystřiženo, ale v tom úryvku jsem tedy nepostřehla, koho myslí.
To je dobrý! 😄
To je dobré. Tihle hoši vůbec dělají zvláštní zajímavé věci, začala jsem je sledovat. Senioři a předvolební manipulace…
rapotačka:Slogan jsem si vypůjčila na FB.
Vždy to uvádím, tady jsem zas byla zbrklá, honem, honem 😇.
Škoda, mohla jste být v balíku 😉🙃
Buggyra:To je dobré. Tihle hoši vůbec dělají zvláštní zajímavé věci, začala jsem je sledovat. Senioři a předvolební manipulace…
Nemanipulují oni náhodou s vámi ?