N (neregistrovaný)27.09.2025, 21:48:02xxx.xxx.189.103
assil:
Já si o NATO nebo evropské populaci nedělám iluze a osobně myslím, že jsme prostě svědkem zániku bílé anglosaské civilizace, ta přežije jen někde na periferii, budeme taková Afrika budoucnosti. Tak to holt ve světě funguje, nic netrvá věčně. No a co s tím můžou obyčejní lidi dělat? Nic, tak akorát to sledovat a komentovat.
Nás učili za každou cenu přežít, tak se budu snažit.🙂 Každopádně s vaším názorem souhlasím,ale tak napůl. Je hodně lidí co jim nikdo nemusí napovídat a přesto vědí co dělat a možná jsou si vědomi, že svět nutně potřebuje změnu. A svět se nezmění bez toho, abychom se změnili my.
Víte co znamená diskutovat? Hovno dělat.😀 Vím co je to libtard a k čemu to je? Zastaví to krizi, nebo snad Putina? Tak vidíte, naše “diskuze” je jen občas zábavná fraška. Jo kdyby lidi raději něco dělali než diskutovali.
Tak nevím, jestli tohle video nebude kontraproduktivní. Jestli ho zlomyslní Češi s chutí nepošlou “do tepláků”. Kolikrát já už slyšela “vystupuje proti migrantům a sám je šikmooký přivandrovalec”.
Víte co znamená diskutovat? Hovno dělat.😀 Vím co je to libtard a k čemu to je? Zastaví to krizi, nebo snad Putina? Tak vidíte, naše “diskuze” je jen občas zábavná fraška. Jo kdyby lidi raději něco dělali než diskutovali.
Co tu strašíte?! Někdo tu před nedávnem psal , že se Ruska vůbec nemusíme bát. Že Němci jsou větší hrozbou.🤫 jo, tady jsou často moudra.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 28.09.2025, 21:14:06
Má cenu vás varovat?
Záleží jaký scénář se stane. Pokud ten nejhorší, že někam dopadne atomovka tak je to zbytečné. Nestihnu najít ani tu lopatu na výkop díry abych někde přežil. Pokud jen začnou tady jezdit tanky tak pohoda a sem tam nějaký drony. Byt v Plzni mi pravděpodobně přežije - více méně přízemí a ještě je to postaru dělaný (metrový zdi - mix cihel a kamenů), manželky dům asi 15km od Plzně a tak malá vesnička, že by to bylo zbytečné plýtvání tam něco házet. 😀
Pokud bude chtít někdo ochromit Evropu, bohatě stačí zasáhnout pár elektráren a Evropa je na kolenou.
Ale tak N zmiňuje, že válka se dá vyhrát bez nohy vojáka a bez tanku, takže předpokládám, že má na nás Puťa ve štrozoku schovaného něco převratnějšího.
Jen teda nevím, jestli kámoš Si Ťin by byl úplně za, kdyby přestaly padat eura z té dojné krávy. Nevím nevím, zda je Tchajwan úplně vyhovující záplata za tu spotřebu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.09.2025, 07:40:51
Tohle mě napadlo taky proč si to tady testuje s dronama, stačilo by pár dronama zničit největší elektrárny, a to teď už ví, že protidronovou obranu nemáme, a pak už by stačilo jen pár týdnů počkat, Evropa by se rozložila sama.