N (neregistrovaný)26.09.2025, 15:25:47xxx.xxx.189.103
Orionka:
Ten nesmysl s Polskem jsem přehlídla. Scénář? Už to mám. Někdo v UA obrátí (nevím, jestli Zel. sám, nebo jiné vedení ) a spojí se s RF a zaútočí společnou silou. U někoho se projeví jeho přirozenost a původní podřízenost a přidá se z druhé strany. Asi začnu psát sci-fi. Nebylo by to hezké čtení.
Tak se nechte překvapit.😐 O válce dnes neuvažujte tak jako za druhé války v Evropě. Jsou jiné možnosti a prostředky. Noha vojáka nemusí vkročit na nepřátelské území a přesto bude dobyto nebo minimálně vážně poškozeno. Možná Trump už ví…😐
Krysy! Nic jim není svatý. Chtěli předělávat hymnu, furt se hrabou do státního znaku, čachrujou s ústavou, teď nejspíš chtějí vyšachovat starý z voleb. Jsou tak blbí, chybí jim obě inteligence, o charakteru a morálce neslyšeli. Ta hovádka jsou schopna schvalovat válku, teda tu spravedlivou. Je jich hodně, navolej si tam stejnou špínu a úchylárnu jako je tam teď a semele to je, hlavně je a nikde se nedovolaj.
Byla jsem ve městě (na vsi volební bil. nemáme) Viděla jsem Piráty…. Ti 3 stejní - Bartoš, Hřib +1 - a prý “Nakopneme to”. Hřib už přece nakopl Prahu, Bartoš digitalizaci. Kde berou tu drzost…to spoléhají, že je tu tolik blbců (těch mladších a vzdělaných) ? Za mnou stál muž, nebyl to zmanipulovaný důchodce: “Vy nakopnete? Vás nakopat! Do prd.le" Tak nevím, asi měli vybrat jiné sloveso.
Podle mě jsou Piráti hrozně trapný, ale některým se to holt (pro kometu - pořád mám problém se přepnout na “t” 😀) líbí. Slibují hrozně moc a když už něco dostali na starost tak to nedopadlo. Jen při pohledu na toho Ferje… nevím jak 😀 je v kandidátce v Pardubickém kraji myslím tak mám pocit, že by nejradši vždycky spal. Takový spací typ s omezenou schopností vnímat okolí. Jenže to už je asi jen můj pocit, ale vypadá jako ten chlápek z filmu Gympl kde hrál Mádl. Kdo nevidel tak krátký úryvek.
N (neregistrovaný)26.09.2025, 20:02:59xxx.xxx.189.103
assil:
No ale zrovna Polsko je velký sousto, nebylo by jednodušší to zkusit na Pobaltí?
Stejně sem k nám letěj ti mimozemšťani a mají tu být v listopadu, tak ti to určitě rozseknou jednou pro vždy, každý kdo četl Temný les to ví. 🙂
Všechno to souvisí se vším. Polsko bude sestřelovat drony za “pětikilo” raketami za 150 000.😐 A to je výhodné.😀 Mimo to obyvatelstvo bude mít strach a nemyslete si, že NATO něco udělá nebo že se někomu bude chtít jít do služby a jít to tomu Rusku “vysvětlit”.😀 Ostatně můžete jít příkladem a narukovat do Ukrajinských řad.🙂 Na jednu strašně důležitou věc totiž všichni zapomněli. Evropa je líná i dělat natož bojovat.😀 Notabene proti národům z východu je obyvatelstvo skoro parta invalidů a nesnesou tvrdé podmínky boje.😐 Možná trochu tvrdě řečeno, ale věřte zkušenému co ví o čem mluví. Nic proti vám Assil.🙂🌷 Zrovna jako vám zatajili vaši lídři spojenectví RF dávno před invazí s Čínou a dalšími zeměmi, tak vám neřekli ani jak jsou státy NATO ve skutečnosti nepřipravené. Když si jen představíte co by stály kasárna znovu postavit a kolik stojí celkově bojeschopná a připravená armáda, tak to je něco co se buduje desítky let a stojí to v dnešních cenách násobky HDP na roky. S USA už nepočítejte, Trump stopnul podporu celému pobaltí.😐
O strach jsou mladí pobláznění, znudění a zmanipulovaní. Kolem 17., 18. let. Bez víry ( v cokoliv), bez ideálů, bez naděje. Tak jako šli mladí Němci s nadšením do 1., jak to hezky popsal Remarque. Ve městě je rekrutační centrum, sem tam jsou k vidění, včetně děvčat.
Ostatně, jak je Evropa schopna držet pohromadě, s tím máme zrovna my svou zkušenost. Přece jsme měli v roce 38 smlouvu s tou milovanou sladkou Francií.
N (neregistrovaný)26.09.2025, 20:46:01xxx.xxx.189.103
Orionka:
O strach jsou mladí pobláznění, znudění a zmanipulovaní. Kolem 17., 18. let. Bez víry ( v cokoliv), bez ideálů, bez naděje. Tak jako šli mladí Němci s nadšením do 1., jak to hezky popsal Remarque. Ve městě je rekrutační centrum, sem tam jsou k vidění, včetně děvčat.
Jen klamou tělem. Ve skutečnosti jsou mnozí nemocní a zdravotní stav dvacátníků je na ten věk katastrofální. Vždyť světová zdrovotnická organizace bije na poplach jak se u dětí více jak ztrojnásobila rakovina střev.😐 Nepočítám obezitu, nemoci pohybového aparátu a odpojíte to od netu a ono to chcípne.😀 Zkrátka západní civilzace je moc zhýčkaná a pohodlná. Na práci Ukrajince a důchodce a my mladí budeme cestovat.😀 A v nejhorším na vojnu by měli taky chodit důchodci, protože už vlastně mají náskok “ z minula” a je to pro ně jen cvičení.😀 To někde v Polsku snad bylo v nějaké anketě,ne? 😀
N (neregistrovaný)26.09.2025, 22:45:44xxx.xxx.189.103
Ariska:
Na jednu strašně důležitou věc totiž všichni zapomněli. Evropa je líná i dělat natož bojovat.
Výjimečně s vámi souhlasím, je to smutné 😢
Žádný strachy, příští týden bude schůzka ve Virginii nejvyššího velení ozbrojených sil a vletíme na Rusa. 😀 Evropa sice zmizí z povrchu zemského zamořená radiací na tisíc let,ale ten pocit když vyhrajeme..😀 Si z toho dělám srandu,ale oni to někteří myslí vážně.
Jen to z rádia Universum zkopíruji, aby to nezapadlo :
Socioložka se zaměřením na stárnutí Lucie Vidovićová (48 let): Z evolučního hlediska nedává smysl, abychom tady měli seniory. Z hlediska evoluce má smysl se rozmnožit a umřít. Existuje teorie pro přežití babiček, podle níž mělo v historických dobách dítě větší šance na přežití, pokud byla v klanu přítomná matčina matka. Byla to určitá evoluční výhoda. Ale to už dnes neplatí. A už vidím to spravedlivé rozhořčení čtenářů, nicméně mít seniory tedy nepřináší žádnou výhodu.
Mila Lucinko, tady kusek za Katowitzama je taky udržovany komplex z palenych cihel, obehnany dratama, aby byl ordnung a je uplně neobyvany. Aji nedaleko od Prahy mate Terezino město, tež mi připada nevyužite. Zasatav se a pobavime se o tym, v jakem věku by se tam ti evolučni senyjoři mohli koncentrovat. Ale pospěš si, bo jestli stanovime povinny věk na 50, tak za dva roky ti to už jede…
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 27.09.2025, 10:16:50
Nějak zapomněla na homosexuály, ti dávají z evolučního hlediska ještě menší smysl, takže by měli jít do lágru hned v pubertě a pobývat tam s těma seniorama. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele N z 26.09.2025, 20:02:59
Já si o NATO nebo evropské populaci nedělám iluze a osobně myslím, že jsme prostě svědkem zániku bílé anglosaské civilizace, ta přežije jen někde na periferii, budeme taková Afrika budoucnosti. Tak to holt ve světě funguje, nic netrvá věčně. No a co s tím můžou obyčejní lidi dělat? Nic, tak akorát to sledovat a komentovat.
Já si o NATO nebo evropské populaci nedělám iluze a osobně myslím, že jsme prostě svědkem zániku bílé anglosaské civilizace, ta přežije jen někde na periferii, budeme taková Afrika budoucnosti. Tak to holt ve světě funguje, nic netrvá věčně. No a co s tím můžou obyčejní lidi dělat? Nic, tak akorát to sledovat a komentovat.
Tak nějak.
A pak se někdo diví, že důchodci naleti na nějaký SDČ.