Aktuálně: 2 748 inzerátů262 341 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Politika...

Buggyra
Buggyra 29.09.2025, 11:30:58 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 29.09.2025, 09:44:13

Kdo ví, jestli by nestačilo přerušit jen pár hlavních el. vedení… v podstatě volné pole působnosti…

Orionka (neregistrovaný) 29.09.2025, 15:57:24 xxx:xxx.2c2c:676e
assil:

Tohle mě napadlo taky proč si to tady testuje s dronama, stačilo by pár dronama zničit největší elektrárny, a to teď už ví, že protidronovou obranu nemáme, a pak už by stačilo jen pár týdnů počkat, Evropa by se rozložila sama.

Na to, aby věděl (každý), že nemáme protileteckou, chcete li protidrogovou, obranu, nemusí nikdo nic testovat, to je všeobecně známý fakt, na to nejsou potřeba ani ti agenti, kterými je ČR prolezlá.

Nad ČR musí leckdo skřípat zuby - koukněte do UK, Francie, SRN…..a nakonec i do USA. A tady u nás - pohoda, klídek, tabáček…..

Orionka (neregistrovaný) 29.09.2025, 15:59:03 xxx:xxx.2c2c:676e

Mělo tam být protidronovou….i když je to jedno, protidrogovou taky s nemáme.

Orionka (neregistrovaný) 29.09.2025, 16:05:28 xxx:xxx.2c2c:676e
Buggyra:

Já si tady na to počkám, na tu válku v Evropě.

Pokud bude chtít někdo ochromit Evropu, bohatě stačí zasáhnout pár elektráren a Evropa je na kolenou.

Ale tak N zmiňuje, že válka se dá vyhrát bez nohy vojáka a bez tanku, takže předpokládám, že má na nás Puťa ve štrozoku schovaného něco převratnějšího.

Jen teda nevím, jestli kámoš Si Ťin by byl úplně za, kdyby přestaly padat eura z té dojné krávy. Nevím nevím, zda je Tchajwan úplně vyhovující záplata za tu spotřebu.

Když ona dojná kráva nějak ztrácí mlíko. A krmiči se cukají.

Sarah01
Sarah01 29.09.2025, 16:32:36 xxx.xxx.217.40

Já teda spíš než  válce přemejšlím o těch emisních povolenkách. Ne, že bych nevěřila, že válka bejt nemůže. Může, ale pokud nebude, budeme muset platit a čím dál víc platit. Můžeme mně někdo říct, kde na to všechno furt mám brát? 

Orionka (neregistrovaný) 29.09.2025, 16:57:16 xxx:xxx.2c2c:676e

Teď poslouchám, že prý Babiš ETS2 (povolenky pro domácnosti ) odmítne. 

Echo podcasty - Kulidakis

27. 9.  10,16. Kolik je vám vlastně let ? 

Sarah01
Sarah01 29.09.2025, 17:17:10 xxx.xxx.217.40
Orionka:

Teď poslouchám, že prý Babiš ETS2 (povolenky pro domácnosti ) odmítne. 

Echo podcasty - Kulidakis

27. 9.  10,16. Kolik je vám vlastně let ? 

Mládí v haj.. a do důchodu daleko. 😄 57

N (neregistrovaný) 29.09.2025, 22:38:56 xxx.xxx.189.103
Buggyra:

Já si tady na to počkám, na tu válku v Evropě.

Pokud bude chtít někdo ochromit Evropu, bohatě stačí zasáhnout pár elektráren a Evropa je na kolenou.

Ale tak N zmiňuje, že válka se dá vyhrát bez nohy vojáka a bez tanku, takže předpokládám, že má na nás Puťa ve štrozoku schovaného něco převratnějšího.

Jen teda nevím, jestli kámoš Si Ťin by byl úplně za, kdyby přestaly padat eura z té dojné krávy. Nevím nevím, zda je Tchajwan úplně vyhovující záplata za tu spotřebu.

Já už se osobně přestávám zajímat o dění v Evropě a hlavně té východní. Vlastně žádné mírové jednání není už na programu a je mi jedno kdo to kdy zmařil a shodil. Jestli Rusko nebo Ukrajina za pomoci lidí v pozadí celého konfliktu. Holt pokud je válka jedinou cestou k jednání a nějakému posunu ve věci, tak bude.

assil
assil 29.09.2025, 22:43:58 xxx:xxx.2c41:b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 29.09.2025, 16:57:16

Babiš v postatě ty povolenky podepsal a odmítnout je nemůže neb sankce za to bychom neuplatili. Prostě jen klasika předvolební lež.

assil
assil 29.09.2025, 22:49:30 xxx:xxx.2c41:b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.09.2025, 16:32:36

Konkrétně u těhle povolenek pro domácnosti jde prostě jen o to, abyste si zařídila život bez fosilních paliv a tím je neplatila.

A vlastně je budeme platit už podruhý když si člověk vezme kolik dotací zahučelo do plynových kotlů a nových kotlů na uhlí, do kterých ještě byli lidi donucený. A jistě to nebude naposled, za pár let očekávám zákaz tepelných čerpadel neb nebude tolik elektřiny.

Orionka (neregistrovaný) 29.09.2025, 23:20:14 xxx:xxx.2c2c:676e
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 29.09.2025, 22:49:30

A až se lidi odnaučí topit fosilními, tak budou topit čím ? Ničím, ono totiž nic jinýho nebude. Budete se učit žít v jeskyni. A dva svetry vám stačit nebudou. 

N (neregistrovaný) 29.09.2025, 23:37:24 xxx.xxx.189.103
Orionka:

A až se lidi odnaučí topit fosilními, tak budou topit čím ? Ničím, ono totiž nic jinýho nebude. Budete se učit žít v jeskyni. A dva svetry vám stačit nebudou. 

Budou spát v koutě ve čtyřech a víc jako ve středověku.😀😀 Assil mám rád jako člověka, ale za ty názory někdy jí někdo snad musí platit? 😀 Možná někdo ze “zelených” kteří nám vykládají jak je nutné šetřit přírodu a životní prostředí a pak sami letadlem cestují jak tramvají a bez “mekáče” by umřeli.😀

Sarah01
Sarah01 30.09.2025, 07:21:04 xxx.xxx.11.197
assil:

Konkrétně u těhle povolenek pro domácnosti jde prostě jen o to, abyste si zařídila život bez fosilních paliv a tím je neplatila.

A vlastně je budeme platit už podruhý když si člověk vezme kolik dotací zahučelo do plynových kotlů a nových kotlů na uhlí, do kterých ještě byli lidi donucený. A jistě to nebude naposled, za pár let očekávám zákaz tepelných čerpadel neb nebude tolik elektřiny.

Ono je to všechno hezký, ale myslím si, že jen Evropa ten svět nespasí, zbytku světa je to úplně jedno. Pro mě je to prostě zbytečná buzerace. Fosilníma dávno netopím, vlastně jsme s nimi netopili nikdy, plyn u nás v ulici nemáme a uhlí nemáme kde skladovat. Ale na novej kotel prostě nemám.

Orionka (neregistrovaný) 30.09.2025, 07:29:40 xxx:xxx.2c2c:676e
Sarah01:

Ono je to všechno hezký, ale myslím si, že jen Evropa ten svět nespasí, zbytku světa je to úplně jedno. Pro mě je to prostě zbytečná buzerace. Fosilníma dávno netopím, vlastně jsme s nimi netopili nikdy, plyn u nás v ulici nemáme a uhlí nemáme kde skladovat. Ale na novej kotel prostě nemám.

Pak by se vám měly povolenky vyhnout. Jestli tedy netopíte petkama. Podle vašeho výčtu mi vychází dřevo a to je biomasa, obnovitelný zdroj. To by mělo být bez postihu. Hodně se mluvilo o o zákazu dřeva, ale to už snad opustili. I když netuším, jak budou lidi třídit.

Sarah01
Sarah01 30.09.2025, 07:53:50 xxx.xxx.11.197

Tady je vidět, jak novináři odhadují počet demonstrujících. Teda jestli to není fejk. 🙂 Já už asi nevěřím ničemu, u čeho jsem osobně nebyla.

Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 30.09.2025, 08:50:22 xxx:xxx.2c2c:676e
Sarah01:

Tady je vidět, jak novináři odhadují počet demonstrujících. Teda jestli to není fejk. 🙂 Já už asi nevěřím ničemu, u čeho jsem osobně nebyla.

Obrázek

Moc hezký obrázek.

assil
assil 30.09.2025, 12:10:41 xxx:xxx.2c41:b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 29.09.2025, 23:37:24

To jste ale nepochopil, já to neobhajuju, jen konstatuju jak to je. Cílem je prostě donutit lidi opustit uhlí, plyn a auta na benzín a naftu.

A zisky samozřejmě půjdou do kapes vyvoleným, o to jde, ne o nějaké ovzduší, poklop nad náma ještě neudělali. 🙂

Já mám sice tepelko už pár let, ale z osobních důvodů, ne z příkazu a kotel na uhlí a dřevo jsem si nechala taky, nejsem blázen to vyhodit. A když bude nejhůř, tak se všichni nastěhujem do obýváku ke kamnům. 🙂

N (neregistrovaný) 30.09.2025, 14:20:44 xxx.xxx.189.103
assil:

To jste ale nepochopil, já to neobhajuju, jen konstatuju jak to je. Cílem je prostě donutit lidi opustit uhlí, plyn a auta na benzín a naftu.

A zisky samozřejmě půjdou do kapes vyvoleným, o to jde, ne o nějaké ovzduší, poklop nad náma ještě neudělali. 🙂

Já mám sice tepelko už pár let, ale z osobních důvodů, ne z příkazu a kotel na uhlí a dřevo jsem si nechala taky, nejsem blázen to vyhodit. A když bude nejhůř, tak se všichni nastěhujem do obýváku ke kamnům. 🙂

Já už vás nechápu všechny.😀 Fakt se Evropa zbláznila..😀 Nizozemí už dobíjí elektroauta z plynových a naftových generátorů.. Nechápu a nerozumím. Podle mého se samozřejmě možná zbavíte fosilních paliv, ale ostatní tím pádem vyletí nahoru. Tak Assil omluvte mě a vážně nic proti vám osobně. Vím že vy za to nemůžete a jen jsem vás špatně asi pochopil. Nic to nemění na tom,že se řítíte do pekel..

Ariska
Ariska 30.09.2025, 16:53:45 xxx:xxx.b6d3:22f0
N:

Já už vás nechápu všechny.😀 Fakt se Evropa zbláznila..😀 Nizozemí už dobíjí elektroauta z plynových a naftových generátorů.. Nechápu a nerozumím. Podle mého se samozřejmě možná zbavíte fosilních paliv, ale ostatní tím pádem vyletí nahoru. Tak Assil omluvte mě a vážně nic proti vám osobně. Vím že vy za to nemůžete a jen jsem vás špatně asi pochopil. Nic to nemění na tom,že se řítíte do pekel..

N, ja vás “obdivuju”, všechno víte a my jsme blbí. Taky máme tepelko, předtím musel manžel nanosit 3-5t pelet do sklepa a zkrátka stárne.

Ale hlavně, je to web o zvířatech a přírodě, takže očekávám  , že tady mají lidi k tomu vztah a chtějí ji zachovat i bez EU.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.