Aktuálně: 2 736 inzerátů262 499 diskuzních příspěvků19 177 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 23.10.2025, 10:12:36 xxx:xxx.7fe5:8100
JanaJanaJanaJana:

Orionko, nemůžete vidět všechno tak černě. Každý máme nějakou bublinu a že se mladým nechce makat se říkalo vždycky. A je tu dost problematických a do budoucna nebezpečných věcí, ale zas tak špatně se tu opravdu nemáme. 

Tady došlo k omylu, já nikde nepíšu (a hlavně si nemyslím), že se máme špatně. Mě děsí reakce dospělých lidí, kteří mají dost velkou zodpovědnost a jejich výroky jsou ryze pubertální. ( Když ministr zahraničí prohlásí “ Rus potřebuje dostat na budku ” - takhle se můžou častovat děti na písku. On těch pubertálních prohlášení má víc, ne na pískovišti) Kandidát na prezidenta cosi o odpudivé bytosti……přemýšlí vůbec?

A psát na raketu (střelu, či cokoliv podobného)  jméno zesnulé  vědkyně….nevidím na tom nic normálního.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 23.10.2025, 10:21:36 xxx.xxx.27.179
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 23.10.2025, 10:12:36

Ok, beru, pardon.
Jo, ale takový úlety mají obě strany, současná vláda i opozice 🙂

rapotačka (neregistrovaný) 23.10.2025, 10:29:04 xxx.xxx.168.162
»

Na budku? Nezní to jen od “ministra”. Slyšela jsem ve stejném duchu mudrovat i jakéhosi “analytika, co se v tom vyzná”.

“”"""""""""""""""""

https://www.facebook.com/watch?v=3111407965704491 ;

assil
assil 23.10.2025, 11:13:12 xxx:xxx.a71d:a01
»

Že se Dana jmenuje třeba i nitroděložní tělísko vám nevadí? 😀

trojAAAcko
trojAAAcko 23.10.2025, 11:46:02 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.10.2025, 08:55:43

Jen čekal na příležitost.

Pokud jen čekal, tak to musel plánovat ne? A určitě ne od 90 let plánoval invazi na Ukrajinu.

Štěstí přeje připraveným.

Ano, ale plánovat si odpovědi na potenciální otázky na meeting a plánovat vojenskou, ekonomickou a náladovou připravenost je diametrální rozdíl. Nicméně pokud by k invazi nedošlo (z jakékoliv důvodu) tak jak by lidi v RF reagovali, že se jim tam vůbec nedařilo, všechno zdražovalo apod… a vlastně nic se nedělo? Jak jsem psal - “Pokud to opravdu plánoval tak ne dříve než v roce 2010, to by byl jinak opravdu hazard pro Rusko i pro něho samotného.

Jasný, je nějaká reakce na současné dění apod… a předvídavost, ale předvídat co bude za 20 nebo 10 let je taky obrovský rozdíl.

Putin byl prezidentem 2x, poprvý od roku 2000 a předtím byl vysokým důstojníkem KGB, času na přípravu toho co se teď děje měl fakt dost.

Musíte si uvědomit, že ruští vůdci nepotřebují brát ohled na politickou situaci “doma”, na náladu obyvatelstva a asi i na několik dalších faktorů, které mě teď nenapadají.

Taky musí brát ohled jinak by si zopakovali ekvivalent zvrhnutí Cara. Samozřejmě, že jim nahrává mentalita Rusů, ale čeho je moc, toho je příliš. Jejich mentalitu tady rozebírat nebudu. 😀

Základní myšlenka byla od devadesátek jasná, UA je problém, který bude potřeba “řešit”, vůdci Rusi všichni postupně nějak reagovali, vývoj situace na UA se dal možná odhadnout, ale určitě se dal ovlivnit.

To neříkám, že ne, ale plánovat a připravovat na útok od samotnýho začátku fakt ne. Akce a reakce + vedlejší vlivy…

Buggyra
Buggyra 23.10.2025, 14:34:34 xxx.xxx.198.226

A určitě ne od 90 let plánoval invazi na Ukrajinu.

Já bych se nedivila, kdyby měl ve štrozoku plány na invazi do Pobaltí i do Polska (do S. Koreje, do Kazachstánu, do Číny)… Ostatně náš expert NN byl ten, kdo poukázal na to, že státy mají strategické plány pro všechny možné eventuality. My tedy spíš tak kdyby někdo chtěl invadovat k nám, no…

Ještě mě tak napadá, že ty plány měli nejspíš všichni ruští diktátoři, pouze se oprašují a průběžně aktualizují podle dostupné techniky a technologie…

Orionka (neregistrovaný) 23.10.2025, 14:46:48 xxx:xxx.7fe5:8100
assil:

Že se Dana jmenuje třeba i nitroděložní tělísko vám nevadí? 😀

Já vím, že nejste nejmladší, ale vytáhnout tento omyl medicíny 70. let ? To už je vážně úlet. Já doufám, že tato Dana už zmizela v propadlišti dějin.

Buggyra
Buggyra 23.10.2025, 14:54:39 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 23.10.2025, 14:46:48

I né, moje ani ne 25letá kamarádka si ji nechávala nedávno vyjímat 🙂 I když… třeba to byla nějaká pokročilejší forma už.

Orionka (neregistrovaný) 23.10.2025, 15:03:45 xxx:xxx.7fe5:8100

Možná, já si pamatuju průšvihy, které kolem ní byly. Mimoděložním těhotenstvim počínaje a hrozící hysterektomií konče. Dost jste mě překvapila.

(A jen mimochodem, srovnávat paní Drábovou s tělískem - taky dost dobrý úlet🙂).

N (neregistrovaný) 23.10.2025, 15:49:29 xxx.xxx.189.103

Nemyslím že by Drábová chtěla skončit zrovna v Rusku.😐 Ty lidi fakt nezastaví ve své hlouposti nic.😐 Určitě to jen prospěje bezpečnosti ČR a jistě to Putina zničí. Je to fakt jak výplod chorého mozku či pěti letého dítěte.😐

assil
assil 23.10.2025, 15:56:05 xxx:xxx.2eba:5201
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 23.10.2025, 15:49:29

Akorát že vůbec, protože Drábová s tím souhlasila. Ostatně ona byla hodně proti Rusku, to ví každý kdo slyšel pár jejích rozhovorů.

Každopádně je to bezpředmětná debata neb ta raketa se nejmenuje Drábová, ale Dana a asi těch Dan bude tady v rebuplice víc.

N (neregistrovaný) 23.10.2025, 16:29:27 xxx.xxx.189.103
assil:

Akorát že vůbec, protože Drábová s tím souhlasila. Ostatně ona byla hodně proti Rusku, to ví každý kdo slyšel pár jejích rozhovorů.

Každopádně je to bezpředmětná debata neb ta raketa se nejmenuje Drábová, ale Dana a asi těch Dan bude tady v rebuplice víc.

Každý asi ví o jakou Danu se jedná.🙂 Vždyť jsou toho plná média. Drábová byla jen vědec.. Soukromý politický názor nikomu neberu, ale tady už nejde o soukromý názor, ale o manifestaci soukromého názoru prostřednictvím a jménem státu. Neřekne se :No jo, Drábová,ale Češi..😐 Jen provokujte dál.. Hlavně ať se pak tito lidé nezapomenou hlásit na příslušné vojenské správě.

Orionka (neregistrovaný) 23.10.2025, 19:39:00 xxx:xxx.7fe5:8100
N:

Každý asi ví o jakou Danu se jedná.🙂 Vždyť jsou toho plná média. Drábová byla jen vědec.. Soukromý politický názor nikomu neberu, ale tady už nejde o soukromý názor, ale o manifestaci soukromého názoru prostřednictvím a jménem státu. Neřekne se :No jo, Drábová,ale Češi..😐 Jen provokujte dál.. Hlavně ať se pak tito lidé nezapomenou hlásit na příslušné vojenské správě.

Oni si jen hrají, oni nevědí, že nějaká vojenská správa existuje. Když, tak přece určitě ne pro ně. Je to pořád, jak jsem psala - věkem dospělí, ale rozumem puberťáci.

N (neregistrovaný) 23.10.2025, 20:41:43 xxx.xxx.189.103
Orionka:

Oni si jen hrají, oni nevědí, že nějaká vojenská správa existuje. Když, tak přece určitě ne pro ně. Je to pořád, jak jsem psala - věkem dospělí, ale rozumem puberťáci.

Já ani nenašel kde Drábová řekla,že by si tohle přála? Dělali si srandu že po ní jednou pojmenují zbraň,ale tomu se zasmála a to je pro někoho jako souhlas v jakékoli souvislosti? 😯 To potěš koště tedy..

Bojovníci z gauče za které se chodí prát jiní jsem vždy miloval.😐 Zbabělci bych to slušně nazval a zbytečné provokace a hazard s bezpečností ostatních. To je jako pomoc Ukrajině? Leda tam zase chcípne víc Ukrajinců.😐 Když si někdo chce hrát na hrdinu, může se dobrovolně přihlásit na příslušné správě a dostane instrukce jak se dostat “ do zákopů” a jak brzy chcípnout. Bude alespoň pokoj od jednoho ubožáka hloupého.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 23.10.2025, 22:07:36 xxx:xxx.433f:cfcf

Každopádně hezký tu celou atmosféru ve společnosti teď popsal Kalda:

Léta jsem žil v bludu, zahájil svou krátkou úvahu na sociální síti X Miroslav Kalousek. Někdejší ministr financí se prý vždy domníval, že jsou skalní voliči dnešních vládních stran, budoucí opozice, více kritičtí a přístupní věcným argumentům než skalní voliči budoucí vlády. „Není tomu tak,“ konstatoval s tím, že oba tábory jsou naprosto stejné. Bouřlivé reakce se dostavily prakticky okamžitě.

https://cnn.iprima.cz/leta-jsem-zil-v-bludu-priznal-kalousek-volice-vidi-jako-fotbalovy-kotel-o-vitezi-ma-jasno-489118#google_vignette

Úplně přesně moje řeč. Prostě politický marketing působí téměř na všechny lidi stejně bez ohledu na vzdělání.

N (neregistrovaný) 23.10.2025, 22:39:52 xxx.xxx.189.103
JanaJanaJanaJana:

Každopádně hezký tu celou atmosféru ve společnosti teď popsal Kalda:

Léta jsem žil v bludu, zahájil svou krátkou úvahu na sociální síti X Miroslav Kalousek. Někdejší ministr financí se prý vždy domníval, že jsou skalní voliči dnešních vládních stran, budoucí opozice, více kritičtí a přístupní věcným argumentům než skalní voliči budoucí vlády. „Není tomu tak,“ konstatoval s tím, že oba tábory jsou naprosto stejné. Bouřlivé reakce se dostavily prakticky okamžitě.

https://cnn.iprima.cz/leta-jsem-zil-v-bludu-priznal-kalousek-volice-vidi-jako-fotbalovy-kotel-o-vitezi-ma-jasno-489118#google_vignette

Úplně přesně moje řeč. Prostě politický marketing působí téměř na všechny lidi stejně bez ohledu na vzdělání.

Tak to vystihl celkem přesně. 

trojAAAcko
trojAAAcko 24.10.2025, 06:43:24 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.10.2025, 14:34:34

No a pořád se pořád vracíme a točíme v kruhu. Jedna věc je aktualizovat doklady a druhá se na to reálně připravit + “čekat na příležitost”. Pokud by se měli připravovat na nějaký útok třeba jen na 2 státy (např. Ukrajina u který počítáte s podporou UA a třeba Indie kde musíte počítat okamžitou podporou třeba Jížní Koree či Číny) tak stejně si musíte zajistit bezpečnost pohraničí a to už taková sranda není. Pokud chcete táhnout na EU tak si musíte být jistí, že třeba Čína to nezkusí taky si něco sebrat, ale jistotu nikdy nemáte. To, že Čínani řeknou, že na Rusko nic dělat nebudou tak stejně můžou kecat. Pořád je to o tom si zahrávat s náhodou pokud by se jednalo o nápad a přípravy které by začali dříve než 2010. To si rovnou v 50 můžete začít sázet sportku a počítat s tím, že se dožijete miliónové výhry. 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.