Aktuálně: 2 211 inzerátů287 590 diskuzních příspěvků20 587 uživatelů

Politika...

Buggyra
Buggyra 24.10.2025, 07:05:40 xxx.xxx.198.226

Já sázím sportku mnoho let s tím, že nespoléhám na to, že v určitý termín vyhraji, ale samozřejmě mám připravené plány na to, kdyby ta eventualita nastala.

Orionka (neregistrovaný) 24.10.2025, 07:22:22 xxx:xxx.8177:a82c
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.10.2025, 14:34:34

Nikdo neví, co měl Putin ve “štrozoku”, ale pohledíme li do dějin, tak v prvopočátku vojen se táhlo ze západu do Ruska : Polsko, Francie, Německo 2x a teď? Protivzdušnou obranu nemáme, ale kupujeme F35 - útočná letadla? Říká se (jpp), že my je zaplatíme, startovat budou od nás, ale řídit je budou USA. 

Ale jak napsat AAA čko - točíme se v kruhu.

trojAAAcko
trojAAAcko 24.10.2025, 07:22:38 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.10.2025, 07:05:40

Já sázím sportku mnoho let s tím, že nespoléhám na to

A o to jde. Pokud by ten Putin hrozně chtěl útočit na Ukrajinu a zabrat si další území a jak si mnozí myslí tak chce i celou Evropu tak se na to spoléhat musíte a zajistit aby Vám to vyšlo (ta příležitost). Když by jste chtěla například byt na investici a ty peníze chcete získat prostřednictvím sportky tak se na to musíte spoléhat, že to vyjde a zvyšovat si pravděpodobnost tím, že budete si tich losů nebo čísel kupovat co nejvíc, ale to by Vám samozřejmě zase lezlo do peněz, že? 😀 Pokud jste se spoléhala jen na 10 čísel tak se toho pravděpodobně nedožijete. 😀 Kolik to vlastně teď stojí? Já jsem si sportku už nějaký pátek nedal. 

Buggyra
Buggyra 24.10.2025, 08:15:53 xxx.xxx.198.226

Moc jsem neporozuměla.

Pokud Putin hrozně chtěl útočit, tak se musím spoléhat na co?

Já bych chtěla byt na investici a peníze bych ráda získala pomocí sportky, ale protože ten byt na investici nepotřebuju nějak kriticky ke svému životu a své existenci, nějak mě netrápí, že ty peníze ze sportky nepřicházejí a nepřicházejí. Až přijdou, vymyslím, jak ten byt získat. Myslíte, že to takhle nebude fungovat?

270,- za celou sázenku 🙂

trojAAAcko
trojAAAcko 24.10.2025, 09:04:48 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.10.2025, 08:15:53

Pokud Putin hrozně chtěl útočit, tak se musím spoléhat na co?

Přece na tu příležitost která je prostě nepravděpodobná obzvlášť před rokem 2010, ale co. Kdo si počká, ten se dočká jako Putin. 😀

|

\/

No ohledně té kombinatoriky vás musím uklidnit. Putin žádný velký matematik nebude. Jen čekal na příležitost.

Myslíte, že to takhle nebude fungovat?

Nejde ani moc o to jestli to bude nebo nebude fungovat. To se uvidí podle toho jestli ty čísla vyjdou, ale to jestli vyjdou je už jiný příběh. 😀

Já si pamatuji, že jsem dával jen čísla bez šance a stálo to asi 30Kč. Dal jsem to 4x takže to asi vycházelo na 120Kč na slosování pokud si dobře vzpomínám. A jeden tip - na stránkách Sazky se dá stáhnout kompletní historie losování, s blížící se zimou a dlouhými večery si to můžete prostudovat. 😀*mrk*

Buggyra
Buggyra 24.10.2025, 09:11:32 xxx.xxx.198.226

To se uvidí podle toho jestli ty čísla vyjdou, ale to jestli vyjdou je už jiný příběh.

Mně vlastně nezáleží na tom, jestli vyjdou. V tom je ten vtip.

Historii slosování mám prostudovanou *mrk mrk

Sarah01
Sarah01 25.10.2025, 11:04:49 xxx.xxx.162.253

Netuším, jestli už to tady náhodou neproběhlo, ale jak je možný, že zdr. pojišťovny tvrdí, že jsou letos v mínusu? Znamená to teda, že na zdravotní péči vydají víc, než se vybere od pojištěnců. Jak je to možný, co se stalo?

assil
assil 25.10.2025, 18:23:03 xxx:xxx.2eba:5201
Sarah01:

Netuším, jestli už to tady náhodou neproběhlo, ale jak je možný, že zdr. pojišťovny tvrdí, že jsou letos v mínusu? Znamená to teda, že na zdravotní péči vydají víc, než se vybere od pojištěnců. Jak je to možný, co se stalo?

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-rezervy-pojistoven-na-dranc-valek-stedre-rozdelil-penize-podporil-nemocnice-i-lekare-40544329

Plus myslím psali, že snížil úhrady za státní pojištěnce.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.