Aktuálně: 2 569 inzerátů265 541 diskuzních příspěvků19 222 uživatelů

Politika...

rapotačka (neregistrovaný) 07.01.2026, 07:37:04 xxx:xxx.fee3:5b55
N:

Já vám to říkal na USA dávejte velký pozor.

Je nebezpečné být nepřítelem Ameriky, ale být jejím přítelem je smrtící. — Henry Kissinger 

PL.

Celá léta tady vysvětlujeme, že není dobré jít velmocím na ruku. 

Nedráždit je, ale držet se od nich stranou, nebojovat jejich války …

Buggyra
Buggyra 07.01.2026, 08:01:36 xxx.xxx.198.226

Tak jsem se podívala na novoroční prezidenta, a nevím, proč na to všichni nadávají… Bylo to takové neutrální. Možná lidem vadí, že to nebylo vůbec rejpavý a kontroverzní a nikoho u toho neurazil? Nebo…? 

trojAAAcko
trojAAAcko 07.01.2026, 08:37:43 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 07.01.2026, 08:01:36

Já ho ještě neviděl a chtěl jsem si ho pustit (stále mám v plánu), ale taky jsem zaregistroval, že dostal “hate”. Jestli to bylo opravdu neutrálný jak píšete tak to má podle mě jedno vysvětlení - obě dvě strany jsou naštvané (např. ODS, TOP09, … → strana 1 a ANO, SPD, … → strana 2), protože se nepřiklonil k nikomu a tudíž “nepřítel” všech. 😀 Což na druhou stranu je správně, že si drží odstup, ale za cenu kritiky z obou stran. To musí být taky nevděčná pozice kterou bych dělat nechtěl. 😀 

rapotačka (neregistrovaný) 07.01.2026, 08:42:24 xxx:xxx.fee3:5b55
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 07.01.2026, 05:17:35

Stázina je u nás, od r. 22 bojuje její táta u nich.  

To je dlouho, je šikovný.  

"Nepomáhá"  třeba jako komisař? 

Na lovu.  

https://www.facebook.com/61576572604325/videos/747711207851960   

Sem odvodoví komisaři nesmí?    

https://www.facebook.com/reel/1798289820876287

Ariska
Ariska 07.01.2026, 10:26:39 xxx:xxx.1183:1dbd

Na internetu jsou už dvě petice ohledně Tomia Okamury. Jedna žádá jeho odvolání z pozice předsedy Sněmovny, druhá ho naopak podporuje. 

Proto, abychom dojednali mezi oběma stranami mír, vytvořili jsme třetí petici: Žádáme, aby Tomio Okamura nebyl odvolán ani neodvolán, ale stal se politicky nebinárním a byl uveden do stavu kvantové superpozice My, níže podepsaní občané, se s znepokojením díváme na polarizaci společnosti. Na jedné straně stojí skupina žádající odvolání pana Okamury. Na straně druhé stojí skupina žádající jeho setrvání. Toto primitivní, binární vnímání reality považujeme v 21. století za překonané. Svět není jen černý a bílý. Odmítáme se nechat vtlačit do pasti „buď, a nebo“. Proto žádáme nalezení třetí cesty, tzn. průniku obou množin. Požadujeme, aby Tomio Okamura setrval ve vedení Sněmovny v tzv. stavu kvantové superpozice (známé jako Schrödingerův Tomio). Navrhujeme toto kompromisní řešení: 1. Tomio Okamura bude fyzicky přítomen v předsednickém křesle, ale křeslo bude umístěno v neprůhledné zvukotěsné krabici. 2. Tomio bude řídit jednání sněmovny, ale nikdo ho neuvidí, ani neuslyší. 3. Krabice může být ve tvaru válce, aby se cítil jako doma. 4. Dokud krabici nikdo neotevře, bude Tomio Okamura existovat v obou stavech současně – bude řídit schůzi, ale nikdo nebude vědět, co a zda vůbec něco říká. 5. Tomio bude šťastný, že mu poprvé v životě nikdo neskáče do řeči, když mluví. 6. Všichni ostatní budou šťastní, že ho nemusí poslouchat. Tímto krokem uspokojíme oba tábory a Česká republika se stane světovým lídrem v aplikaci kvantové mechaniky do parlamentní demokracie.

assil
assil 07.01.2026, 11:00:44 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 07.01.2026, 08:37:43

Já to viděla v tv, mluvil o rozdělení společnosti a to si myslím že je k věci. Mně se to líbilo, ty jedovatý zemanovský věci fakt nemusím, novoroční projev nemá být o nenávistných výblitkách a házení špíny.

N (neregistrovaný) 07.01.2026, 15:09:54 xxx.xxx.189.103
rapotačka:

PL.

Celá léta tady vysvětlujeme, že není dobré jít velmocím na ruku. 

Nedráždit je, ale držet se od nich stranou, nebojovat jejich války …

Jeden konflikt může být jen záminkou dalšího mnohem většího. Vidíte sama,že už se tím, že bude další válka v Evropě nikdo moc netají. Myslím že už i největší hlupák musí vidět proč.😐

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.