FILM
Politika...
Šéfredaktor Aeronetu napsal recenzi na film? To bude asi hit.
Zatímco mainstreamový Hollywood a evropská kinematografie dotovaná ze státních peněz točí politicky korektní snímky ignorující realitu, Boll využil svůj béčkový, syrový styl k tomu, aby prorazil největší tabu současnosti. A navíc, závěr filmu obsahuje výzvu všem současným politikům, výzvu k zastavení migrace a likvidace Edomu. Pokud nedojde k zastavení migrace, odhodlaní jedinci vezmou spravedlnost do svých rukou.
Tak to se máme na co těšit.
Tak uvidíme, co bude první, jestli válka a nebo Očista…
Psala jsem kdesi výše, že je mi jasný, že nepobíráte. Netrapte se prosím. Lze najít i jiné odkazy, ale není to nutné. Na film mají jiný názor než by se vám líbil.
Četla jsem rozbor chyb (a bylo jich dost) strůjců filmu, ale závěr zněl: myšlenka je dobrá.
Trochu humoru.
Tenhle klouček mě ohromně pobavil. Ten si svůj honorář zaslouží . Kdyby někdo nepochopil, je to humor a fakt dobrý.
Pro OKAMURKY.
Ten dlouhý elaborát je přesně ve stylu : když má Franta, Pepa a Mařena pětku, tak já přece můžu mít čtyřku. Jinak jste dobře sepsala všechny (skoro všechny ) nepravosti ve státě.
Federace? Vojenská unie?
Asi je to fejk - nikde jinde jsem to nenašla.
Anonymní:
Lidi jsou jelita, řeší co se jim řekne že mají řešit. Vítejte ve světě “zombíků”.🙂 Existuje to, žije to, ale to je tak všechno.
Anonymní:
Není pravda, že se o tom nemluví, o 70.miliardách se mluví, o jaderných zbraních se mluví, o vstupu UA do NATO snad ne, do EU to ano. A to snad budou Poláci blokovat. Největší neštěstí by bylo, kdyby skončil nenáviděný V.Putin, protože je umírněný. Až se tam objeví nový jestřáb, tak to bude lítat. Takže p. V. objevil to, o čem jiní už mluví.
Finance (jen malinko)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1362238779234805&set=a.564268189031872
Mezinárodní ochrana
Já jsem sepsala elaborát ve stylu “proč pořád nasazuješ na Nguyena a dáváš ho za příklad všeho zlého, když jsou ve třídě daleko horší, takoví, kteří ohrožují kolektiv a šikanují ostatní děti, (a navíc Nguyenovi se rozvádějí rodiče)”. Pokud na třídních schůzkách budete řešit stále Nguyena a jeho vyrušování v hodinách, tak se nebude řešit Jeník, který na záchodech utrhnul umyvadlo, krade v šatnách, navádí děti k lezení z oken a v tělocvičně tuhle prořezal všechny míče. No ale řešit Jeníka je samozřejmě méně pohodlné, jednak Jeník je už gauner “ve velkém” a procházelo mu to díky jeho rodičům moc dlouho (a jak to vedení školy chce omluvit), za druhé Jeník má přeci dobré známky.
Cvrčci? Kdepak, větrníky.
Klídek …..
GMO
rapotačka:GMO
Očividně chcípáme pomaleji než si představují
Čipy ?