Přecházím na téma nemoce. Uklidila jsem skleník, zryla. Nebyl to zrovna nejlepší nápad🙄 no co už. Svítí slunko a ač jsem si sundala vestu a byla jen mikině, zpotila jsem se tam jako kráva. A venku pak na mě fučelo. Uvidíme. Já čaje nepiju. Nějak mě nebaví je vařit😉 Bylin mám nasušených na všechno možné, po pár letech je zase vyhazuju a suším nové. Když nemarodím, tak je prostě neuvařím. Ještě, že jsem měla dost šípků, protože letos u nás nebyly. Skoro všechny jsem teď vyvařila. Totéž s lipovým květem. Snad v další sezoně jedno i druhé bude, musím dosušit. A maliny, ostružiny a jahodník. Našla jsem třešňové květy, netuším na co jsem je sušila, ale se hodily, abych ty čaje obměňovala. Zatím jsem nevařila mateřídoušku. A nakonec…stejně je mi jedno, co piju, když nemám chuť😎
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 25.11.2024, 17:07:30
No myslím, že klučina o tom mluvil upřímně a pipsal to přesně. Myslím, že spousta takových lidí by potřebovalo prvotně psychologickou nebo možná i psychiatrickou pomoc dřív, než jim ufiknou pindíka.
Já si spíš myslím, že když se ženě nedaří otěhotnět přirozeně, tak příroda ví, co dělá. My to přepereme IVF, ale…
Nad tím přemýšlím často, respective pokaždé, když se řeší hlavně vzestup alergií, rakovin u dětí…Nevím, jestli u různě nemocných dětí už se vede nějaký průzkum, za jakových okolností se narodili.
moc děkuji…tohle je jiná “liga”….Prokousala jsem se až sem…
Jen se vrátím k těm morčatům..Nahou kočku jsem hlídala,vím,jak hebkou kůži měla..ale když se tam psalo i o potkanovi…Přišlo mi,že jsou obě stejné..a Stellča to nenapsala…Nemusím všechno vědět..ale už vím..
Na ten “Úsvit” se chystám podívat..dnes jsem doháněla ty "tajuplné případy" z neděle(nebo jak se to jmenovalo)..ten konec byl taky nějaký divný…
Buggyro,jakou luxusní čočku jste dělala?nějaký zvláštní recept?😊sem s ním…
Tak už nevím, jak to s těma dětma vlastně je, já si vždycky myslela, že je to ty děti, nebo ti muži…třeba. Tak předpokládám, že nám to tu češtinářky STRUČNĚ😛 vysvětlí. Aha, už to vidím, moje úvaha úplně lichá, protože češtinářky vysvětlí…mi pasuje 😏 Že já raděj nedělám mrtvého brouka, se svým češtinem😄