Ty jo, dneska jste toho nadrápaly, super, jen už nevím, co jsem četla na začátku😛 Čokoládu jím jen hořkou už dávno, úplně se mi mléčná nějak zprotivila, vůbec už mi nechutná, ale netuším proč. Z toho i plyne to, že tu bílou sračku(že Buggyro😜) bych do huby nevzala. A to já jsem mlsná jak koza. Bandáž žaludku Bobi, no cenu nevím, ale obézním nad BMI 40, ji dělají na pojišťovnu asi. A ano, přežrat se dá👎 Americké (většinou) pořady na zdravotní témata, sleduju často. Bobi, ale tříkolka je náhodou super a jakový má velký koš, tam už vleze pořádný nákup. Já na kole nejezdím, vlastně jsem jezdila jen v době, kdy jsem se přesunovala od mamky, kde jsme dočasně bydleli na stavbu. Asi dva roky. Kolo jsem pak odložila, protože se pořídili psi a chodilo se pěšo. A už jsem ho nevytáhnula. Je hozené v domku, slouží spíš jako věšák, gumy se dávno rozpadly a čeká na to, až ho konečně někdo zavěze do sběrného dvora😏 Buďto jdu pěšky, nebo autem, ale kolo mě prostě neláká a nelákalo, bolela mě z něho pr.el. Jó Coudas aha, s bruslením takhle, díky za vysvětlrní. Jako dítě jsem bruslila pravidelně, za barákem nám zamrzal potok. Taky jsem, jako Bobča celkem uměla. Lyžování…taťka byl lyžařský nadšenec, s chlapama si vyrobili a provozovali vlek vedle za vesnicí, takže my s bráchou jsme měli lyžování prostě povinné😉 No a na sporty my sme byli prostě všeobecně šikovní, takže jsme lyžovali dobře. Já jsem na lyžáku na střední oslnila, šla jsem do 1.družstva a byla druhá ve slalomu, první místo vyhrál jeden ze dvou kluků, co jsme tam měli. A to mi připomnělo vlastně lyžák na základce. No tam mě lyžování nezajímalo vůbec(ani si ho nepamatuju😉) jediné, co mě zajímalo, byl fešný Maďar, kteří byly na lyžáku ubytovaní s náma na hotelu, jenže oni byli už ta střední. Byla to láska na první pohled, nosil mě po chodbách v náručí, což neuniklo našim učitelům a já měla průšvih jako Brno😊 Naši museli naklusat do školy, já doma dostala kázání, že se chovám jak štětka(a to brzo😛) Přitom tam šlo jen o tu náruč a jednu pusu, kterou mi nakonec ze studu, že na nás všichni čumí, ani nedal. Já pak teda půl roku ve škole chodila ,,kanálema"😏 Úplně jsem na tuhle epizodu ze svého života zapomněla😲Jmenoval se Atilla…no jak taky jinak😉 Příjmení už si nepamatuju.
Vločky…nevím, co kdo zase vymyslel za ptákovinu, určitě ráno, ani jsem nikdy jinak nečetla. Ale Sarah, právě pro cukrovkáře se doporučují. Já je mám ráda, ale Tom ne, takže kvůli němu peču ke snídani buchty a samozřejmě neodolám a místo vloček…žeru buchty👎 Zkoušela jsem ho ukecat na vločky, ale nedaří se. Mívala jsem, když býval na služebkách, ale už jezdíme spolu, takže už ani to ne🙄