Aktuálně: 2 252 inzerátů288 609 diskuzních příspěvků20 696 uživatelů

Třetí víčko

Coudas (neregistrovaný) 22.12.2025, 08:28:28 xxx:xxx.398e:6a10
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 21.12.2025, 21:16:51

😁 jen že mi na fb zrovna v ten moment vyběhla jeho fotka na Smědavské hoře 😆

kometa
kometa správce
22.12.2025, 08:32:23 xxx.xxx.147.163
Sarah01:

A tak já si třeba nejlíp odpočinu a odreaguju se u pořádné kriminálky. Každej to má holt jinak.😁

Přesně tak!

Když už jsem moc přepohádkovaná, tak si pustím nějaký katastrofický film nebo horor.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 23.12.2025, 06:08:58 xxx.xxx.119.6

Zapomněla jsem…Dájo, inhalátor máme zatím přes veterinu. 

Canka
Canka 23.12.2025, 08:57:57 xxx:xxx.851:29e3

Ahoj holkyyy,

Tak hlásím,že mám konečně všechny dárky nakoupené a zabalené..byl to teda boj zabalit,protože Čikitka si usmyslela,že stužku na ty dárky dávat nebudu,protože je to její hračka😂Takže jsem to asi po půl hodině vzdala a dárky jsou letos bez stužek😀Jo a taky jsem včera dovezla stromek a ozdobila ještě večer..sice všechno na rychlo,ale zvládla jsem to..a stromeček kočičáci samozřejmě taky velmi ocenili😂spodní větve jsem nechala ostříhat ze stromku a pán,co mi ho prodával se ptá,to prý,aby se tam vešly dárky?A já neee,to proto,aby se tam vešly kočky😂Samozřejmě pod stromkem je nejlepší schovka,takže tam teď tráví většinu času..jen doufám,že přežije aspoň do Vánoc😂Ale teda musím kosnstatovat,že letos vůbec nevoní..já nesnáším umělé stromky,ale že už ani ty živé nevoní…to je zklamání..

Daja
Daja 23.12.2025, 09:00:29 xxx.xxx.16.234
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 23.12.2025, 06:08:58

Děkuji a v novém roce budeme muset se objednat na kameru. Tak uvidíme co uvidí vet, Gigoušek po delší době se zase zhoršil a zase nespíme i když pravidelně bere léky. Určitě pokud se mi vet zaručí a bude je objednávat na sebe, jdem do toho. 

Zajímava věc jakmile má Gigoušek záchvat a nemůže odkašlat jen stále kašle stačí otevřít dveře a ještě nemá tělo venku jen přední nohy a okamžitě přejde záchvat. Tak, že běháme😉.

Daja
Daja 23.12.2025, 09:02:43 xxx.xxx.16.234

Dnes jsem kulíšky fotila u stromečku na přáníčka, mají cylindr a motýlka. Na černém to není vidět, byly tyto věci dělané na Bišonky.

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 23.12.2025, 09:46:46 xxx.xxx.20.192

u nás 3,7 stupňů,ale zase tma jak v pytli😕vzbudila jsem se před 8…špatně se mi dneska spalo-honily se mi blbé myšlenky☹️…svítím si “vánocema”..Dneska mám akorát zaběhnout pro veku a salám…Rozhodla jsem se,že salát budu dělat až zítra,bo bych ho asi snědla už dnes minimálně půlku..jak mám nerva,tak jím…

kometa
kometa správce
23.12.2025, 10:33:26 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 23.12.2025, 09:46:46

že salát budu dělat až zítra

Tak já budu dělat dneska. I rybí polívku. Ať se rozleží chutě.

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 10:35:26 xxx.xxx.28.3

Tak u nás stejně jak u tebe Bobi, i s tím spaním🙄 Nestíhám, jako vždy samozřejmě a už se mi o tom i zdá a s hrůzou se budím. Blbec, jsem na sebe naštvaná, že se zbytečně nervuju s blbýma Vánocema…jako by o něco šlo😠Večer nazdobím větve ve velké váze v hale ,,jakože stromek" - a za dvě hodiny jdem spát a to svalené na stranu celé…asi to vyhodím😠

Ano Niki, přesně to hlásila mamka už vloni, že na co si kupuje živý stromek, když vůbec nevoní. Vážně tyhle prostě nevoní. Přitom když se normandské jedle začaly dovážet, krásně voněly. Letos si koupila asi vypěstovanou u nás(podle toho, jak blbě vypadá😛) a tuším nevoní také. A zvadlá byla už včera a to ona nemá snad ani 20st v obyvču(většinou 16-19🙄) Já to řeším svíčkama😜

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 10:41:45 xxx.xxx.28.3

Ach jo Dáji, myslela jsem, že je pejsa lepší😟To mi přijde úplně jak astmatik, já sice osobně už žádného neznám, ale vím, že na sebe otevírali okno vždycky(spolužačky sestra byla) Ale jinak jsou kluci fešáci😉👍

Dneska sousedky JRT Zorinka, vyžírala misku u našeho bezdomovce. Říkám: Zorino, co tam papáš sakryš?!? On vyjde, že: kyselicu jsem měl. Aha, tak to asi nežrala. ,,Ále žrala, zblajzla to celé!" No nazdar, mám se napouslouchat, jak Zori na Vánoce poblila zelím celý barák!😏🤫

Coudas (neregistrovaný) 23.12.2025, 13:34:52 xxx:xxx.373b:3360

My máme stromeček pohanský 🙃 a pejsek pod ním (skoro) taky leží 🙂. Svátek máme za sebou, dneska jsme odčervovali  telata, zítra musim upravit kopyta kobyle, má každé  jinak, udělám k obědu salát s lososem a budu vyhlížet ten sníh… 

Obrázek Obrázek
kometa
kometa správce
23.12.2025, 13:39:06 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 23.12.2025, 13:34:52

a budu vyhlížet ten sníh…

Tak tady před dvěma hodinami padal. Ale už je pryč.

Bobca
Bobca 23.12.2025, 14:00:04 xxx.xxx.20.192

Já to asi nevydržím,a stejně ho udělám dnes….koupila jsem si čerstvé kvasnice v pekárně(tady mají balené)a budou knedlíčky kvasnicové…Vývar mám v mrazáku..prsa jsem vytáhla,ty naložím večer…

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 14:57:11 xxx.xxx.28.3

😛Bobi, co se kurňa mučíš!? Jsou svátky, užij si je po svém, máš chuť na salát už dneska, tak si ho udělej dneska. Já zase tak salátová nejsem, strašlivánsky se těším jen na kapra🤩A dneska dostanu mekáče, nemám čas vařit, Tom jel do práce, tak mi ho přiveze👍Zatím jsem se zajedla banánem, abych vydržela, přijede až kdoví kdy😏Letím pokračovat v tom úklidu, celkem mi to jde, snad to do večera zvládnu😏

Sardullah
Sardullah 23.12.2025, 15:29:28 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.12.2025, 14:57:11

Letím pokračovat v tom úklidu, celkem mi to jde, snad to do večera zvládnu😏

Před chvílí jsem dorazila dom.. byly jsme s mamkou na hřbitově, pak na kafíčku s částí rodiny, pak teda mamka potřebovala dokoupit pár maličkostí… ona je klasik… prej kolik je v obchodě lidí, se ty lidi zbláznili… tak jsem jí připomněla, že teda my jsme taky ty blázni v obchodě… pak jsme se ještě stavovaly ve zveráči dokoupit pejsanům nějaký mňamky pod stromeček a tam v kleci měli jednu andulku, tak tam mamka u ní stála a jakože chudinka je tam sama… no tak jsem jí tu chudinku opuštěnou koupila k tomu jejímu andulčímu důchodci s tím, že když to nebude dělat dobrotu, tak si jí vezmu dom a přikoupím jí kámoše…no a teď jsme si s Ginou daly vánočku s máslem a snažím se sama sebe přesvědčit, abych teda ještě vysála alespoň kuchyň a obývák, když teda zítra přijede dcéra, tak ať to u nás není jak u tří prasátek… ale Gina a Máťa to teď zalomili na gauči a Gina chrápe jak dřevorubec, tak teď je přeci nebudu budit s vysavačem… no tak dokoukám nějaký vánoční film a pak to tady trochu podackuju.

Jinak u nás celej den prší…tak doufàm, že dnad večer přestane… pitřebuju vytáhnout alespoň na chvíli pesany … alespoň kolem komína.

Sarah01
Sarah01 23.12.2025, 15:35:18 xxx.xxx.162.253
Daja:

Dnes jsem kulíšky fotila u stromečku na přáníčka, mají cylindr a motýlka. Na černém to není vidět, byly tyto věci dělané na Bišonky.

Obrázek Obrázek

Pěkně hačají. Já vůbec nestíhám udělat vánoční fotku, včera tu byly obě vnučky a dnes od rána vařím. 🙈 

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 17:50:40 xxx.xxx.28.3

Si pořád říkám, že to snad stíhám, jdu stírat podlahy odshora, pak musím ještě polepit samolepky na okna(to už dělám týden😏) a utěšuju se, že na zítra mi tím pádem zůstane jen vysmejčit pořádně kuchyň. Sporák jsem si umyla dnes, tak by to nemusela být taková hrůza. Samozřejmě dumám, na co jsem určo zapomněla(to by bylo divné, kdyby na nic a už vím🙄) Tom přiveze ze Boxu náhradní díly na dvě WC, tak to ještě musím vyměnit, protože ty přetékají pořád a furt👎Pak už konečně uklidím i to nářadí, co je tam poroznášené a schovám ho do skříně. Toma nechám zítra pozametat venku listí z atria, už je tam toho zase nafoukeného fůra🙄

Kilian
Kilian 23.12.2025, 19:32:26 xxx:xxx.af83:b14d

…poklidné prožití svátků Vánočních a vše nejlepší v celém příštím roce 2026…

Obrázek
Bobca
Bobca 23.12.2025, 20:41:48 xxx.xxx.20.192
Kilian:

…poklidné prožití svátků Vánočních a vše nejlepší v celém příštím roce 2026…

Obrázek

Jak tam Keliš poslušně sedí🤗..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.